- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
gretzky77 #331135 üzenetére
Én 24 u-t cseréltem 15 pro-ra.
Most úgy vagyok vele hogy hiányzik jó pár dolog, viszont tudom hogy mennyi olyan dolog volt ott ami idegesített. Kb amiket dnelb leírt.
Nekem pl face id hiányzott, de át lehet szokni az ujjlenyomatra.
Ami idegesített, hogy direkt vettem gyári tokot de még abban is elkezdett kopni az oldalán a festék, vigyázok a telefonokra és ez nagyon idegesített, de ahogy nézem ez lehet széria hibás példánynál fordult elő.
Az s-pen tényleg sokszor úgy állt mintha rosszul lenne berakva, mindig kb elállt.
Akksiban sem tudott sokkal többet mint a 15 pro, pedig agyon dícsérték emiatt.
Apple pay még az ami sztem sokkal jobb mint a google féle.
Van még a kamera… na az volt nálam a döntő ok hogy a 2 kisfiamat kb nem tudtam normálisan lefényképezni bent, elmosódott kb mindig az egész gyerek.
Kijelző biztos nálam is hibás volt de nem vettem észre amíg nem olvastam a fórumon. Ez hiányzik is nagyon, imádtam a nagy és szögletes kijelzőt, még ha néha kényelmetlen is volt zsebben.na ez hosszú lett de kb ennyi. Ha a kamera rendben lenne s25u-n akkor lehet vissza is mennék mert tetszik az spen, a kijelző meg jó a rendszer és gyors, bár a watch ultra 2 helyett nem tudom tetszene e a gw ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged