Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
madle #152798 üzenetére
tudtommal függetlenekre nem indul újra. előfizetésesekre meg csak akkor ha magánszemély vette. Amit megengednek a tökéletesen működő országunk tökéletes törvényei..
mondjuk hogy függetlenre miért nem indul újra azt nem tudom. A 3 hónap is hülyeség, fődarab csere esetén kötelező újraindítani az 1 évet tudtommal.
-
madle
őstag
válasz
vasi89 #152794 üzenetére
Ugy nez ki akkor ezt a garancia ellenorzo hullamot sikerult kirobbantanom. Nekem is ugyan ez a bajom egy 6s-el. Ellenorzom es ugyan ezt latom. Es az elado, akitol vettem ugy hirdette hogy 2017.04.23-ig van ra garancia. Most meg hirtelen lejart az Apple szerint? Nem ertem ezt az egeszet.
-
válasz
vasi89 #152794 üzenetére
De ha szolgáltatótól vetted, akkor Neked hozzájuk kell menni, Ők fogják garanciáztatni legjobb tudomásom szerint. Legalábbis Telekomnál tudom, hogy egyszer kicserélni nekik az Apple, többi saját zsebből fizetik.
Elvileg jövőre viszont már nekik is javítani fogja a telefont, nem cserélni. -
DonThomasino
veterán
Ha erősebben újjal megnyomom a kijelzőt egy kicsit mozog.
Lehet ezt orvosolni ? iphone 5 -
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A terméket én hirdetem és adtam el!
Megbízható forrásból vannak a telefonok, eddig nem volt velük ilyen gond. Bontatlan készülékek, elvileg honosítva is vannak.Én sajnos nem nagyon értek az Apple termékekhez, ezért kértem innen segítséget, de akkor egyeztetek azzal, akitől vásároltam! Csak azt hittem, hogy felhasználói hiba.
Szerk.: De miért azt írja, hogy becsült lejárati dátum? Nem lehet, hogy valami Apple hiba? Mert más telefonra is ezt írja!
-
w333
félisten
válasz
-secret- #152787 üzenetére
Én már 2X is jártam így ... az iPhone 6 és i5S -el normálisan 1 évig írta a garanciát majd amikor megnéztem 2-3 hónap múlva már azt írta hogy nincs garancia, Apple ügyfélszolgálat sorozatszám alapján megalapította hogy mind a 2 telefon volt már garanciában cserélve és nem újul meg a garancia hanem folytatódik vagy 3 hónap lesz (vigyázni kell az apróról vásárolt telefonokkal)
-
-
Chiftain
aktív tag
válasz
bepe79 #152778 üzenetére
Ha esetleg még nem tetted vissza a simet a samsungba. Akkor ajánlottak nekem korábban egy bigasoft nevű programot, amivel lehet csengőhangot szerkeszteni. De azt nem próbáltam. Hanem mivel mac-em van garageband-et használtam.
Amúgy igen kivették az iTunes-ból, engem is meglepetésként ért 1 hónappal ezelőtt. De ez van... -
bepe79
addikt
Tényleg kivették az iTunes-ból az AAC-vé konvertálás opciót? Tegnap kb. 2-3 órát szívtam, hogy átkonvertáljam az MP3-at AAC-vá az egyedi csengőhang beállításhoz, természetesen sikertelenül. Az AAC konvertálás opció inaktív, kiválaszthatatlan. Rágugliztam, azt tanácsolják, hogy az import opciónál az MP3 enkóderről váltsak AAC-encode-ra, na nekem default-ban azon van/volt. Próbáltam fölrakni számtalan régebbi iTunes-t Win 10 x64 alá, azok meg nem települnek (érvénytelen/lejárt driver certifikáció, blablabla)...
Most ott tartok, hogy mindjárt kib@sz.m ezt a f.st a kukába, és visszarakom a SIM-emet a Samsung A3-amba... -
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Iphone se mellé milyen autós töltőt érdemes venni? Tartóm van, kábelem csak a gyári.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szupersanyi #152766 üzenetére
Olyan gépre kötötted a telefont, amivel előtte volt már szinkronizálva? Csak ebben az esetben fogsz tudni backupot készíteni róla és restore-olni, másik gépen csak recovery módból fog menni a restore és buksz minden adatot.
Itt a hivatalos leírás. -
Ragnar95
félisten
válasz
szupersanyi #152762 üzenetére
Leírtam, hogy iTunes. Rádugod gépre és fel fogja ajánlani az iTunes a telefon feloldását.
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk elég kevesen tartják otthon a telefonjukat, amikor nincsenek otthon
Ráadásul akinek nincs lejelszavazva a gépe, az meg is érdemli, illetve iCloud lock nem szedhető le akkor se, ha ott van a feljogosított számítógép.
Jelkód magában alapból nem sokat ér, mivel DFU+restore kikapcsolja. -
-Ben-
veterán
válasz
Sukta 95 #152754 üzenetére
Aha.. csak azért kérdeztem, mert onnan felesleges számlát kérned. Nincs szavatosság.
eredtileg is kaptam toluk rendes szamlat, csak en voltam szerencsetlen es elkavarodott valszeg.
Értem, de nyilván tudod, hogy csak hivatalos helyen vásárolt készülékre jár a +1 év szavatosság.
A b-tel pedig nem az.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szupersanyi #152745 üzenetére
Azzal a géppel, amivel szinkronizálni szoktad, iTunesban fel tudod oldani a zárolást. Szolgáltató és szerviz sem tudja visszaállítás nélkül feloldani a zárolást.
-
-
szupersanyi
aktív tag
Mit tudok csinálni, ha sikerült zárolnom az iphone-omat?
Nem használom sosem a pin kódot, ezért teljesen elfelejtettem és már nincs időkorlát, hanem teljesen lezárta az apple a telefonomat. Azt olvastam, hogy le lehet róla mindent törölni, de régen csináltam biztonsági mentést, ezért nem szívesen telepítgetnék rá mindent az elejétől. Más megoldás van? Ha beviszem a szolgáltatóhoz, akkor ők fel tudják oldani úgy, hogy semmi se törlődjön róla?
-
Sukta 95
aktív tag
ez mit jelent? az apple-nel nincs nyilvantartva a telom szavatossagi ideje? fuggetlen, bteltol vasarolt, 11 honapos keszulek.
-
adp
őstag
válasz
MauroN #152738 üzenetére
Nekem előző aksimnál is volt ilyen tavaly mikor nagy hó volt. Bár az szar volt már azért is cseréltem, viszont emlékszem valahogy soha nem került sor a cserére télen, aztán meg kinőtte ezt a 20-35%-nál kikapcsolást, és visszaállt a 10% körülire, aztán nem is cseréltem csak nyáron. Viszont most ugrott be, ahogy bejöttek a fagyok, hogy lehet hogy a hideg miatt, mert tavaly is pont havazós kinti videóknál volt ez és más is mondta... Ezzel mit lehet kezdeni?
-
adp
őstag
másnál is kikapcsol a telefon ebben a hidegben kültéren? nálam 30-40 fele már szokott...és egy ismim is mondta. ( iphone 5s, 4 hónapos aksi)
-
qwertz
csendes újonc
Üdvözlet!
Kis segítségre van szükségem. Az iphone készülékekhez nem nagyon értek (android felhasználó vagyok
. Ismerősöm a telekom-nál vásárolt egy iphone 5s készüléket amit a simkártya behelyezésekor sikeresen tönkre is tett. Azóta nem ismer fel semmilyen sim kártyát. A készüléket visszavitte a boltba, de azt a választ kapta, hogy az általa okozott hibára nem vonatkozik a garancia. A szerízben történő javítás lehetséges, de drága... A kérdés az lenne, hogy ipadként tudná használni valahogy a telefont? Bekapcsoláskor aktiválni kellene, de sim hiányában ez nem jön össze.
Kérdésem: Lehetséges aktiválni az iphone 5s készüléket sim nélkül?
Előre is köszi!
-
deja vu
addikt
Sziasztok!
Svájci bontatlan aktiválatlan apple store-ban vásárolt i7 Plus készülékkel nem nyúlhatok mellé? Tehát olyan mintha itthoni apple boltban venném csak sokkal olcsóbb?
Köszönöm a választ!
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Kerio #152720 üzenetére
Én is szívtam már ilyennel. Jó ez a kétlépéses hitelesítés, de ha csak egy apple eszközöd van belefuthatsz ilyen bakikba.
Ha van több eszközöd, + a mobilra sms, úgy viszont már jól működik, nem tudsz belefutni ilyenbe.
Ott csak arra kell ügyelni, hogy ha eladod az egyiket, hiába csinálod meg az eladás előtti teendőket, manuálisan is törölni kell az icloud/eszközök -ből, mert nem törlődik magától. (Hacsak nem javították azóta) -
Kerio
őstag
válasz
B-L-A-C-K #152721 üzenetére
Ki is lehet. Van olyank, hogy "kulcskarika mellőzése". De én már meglévő icloud fiókot akartam használni, amin előzőleg aktiváltam ezt a szolgáltatást. Így kihagyásra nem volt lehetőségem sajnos. Ezért csináltam egy "szűz" fiokot, és be tudtam lépni, hogy lássam az sms-t.
Most, hogy sikerült belépnem, kikapcsoltam a kulcskarikát. -
-
Kerio
őstag
válasz
bandigno #152710 üzenetére
Az a baj, hogy ezen a fiokon be volt állítva a kulcskarika. Tehát a lépést nem lehetett kihagyni. Kiküldettem vele még háromszor, és mikor azt írta, hogy nem tud újat küldeni, és használjam az utolsót, akkor csináltam egy másik icloud fiokot, beléptem, és ott voltak az sms-k Kiírtam az utolsó kódot, és újra csináltam egy visszaállítást. Beírta az adatokat majd a kódot és már be is lépett. De ha nem siet az ember, akkor lejár ez az időkorlát, és akkor megint új jelkódot dob.
Csak azt nem értem, hogy az sms-ben kapott kód miért nem íródik be? Miért kell ezzel kínlódni? -
Sukta 95
aktív tag
iphone 6s: telefonalasnal magyon halkan hallom a masik felet, bnom teloja fele akkora hangeron is hangosabb. Meg egy honapig garancias, van lehetoseg gariztatni, anelkul, hogy pestre kellene mennem? gondolok itt posta, futar, stb megoldasra. illetve javitjak, vagy csere varhato?
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Sogorom i6s teloját ki kéne tisztitani ,munkába használja és bele ment a pór szinte mindenhova ,hangszoro is gyengén szól ,van még rá hívatalos gari de ugye bár az ilyenre nem érvényes....
Hívatalos szervízben szeretnénk megcsináltatni ,melyik szervíz a rugalmasabb ilyen ügyben? -
madle
őstag
válasz
joefasalasso #152707 üzenetére
Nálam is ugyan ez van, hogy nem látszik a dátum. Egyébként én úgy tudom a telefonos ügyintézős dolog csak 90 napig szól, nem? Csak az alap vásárlás kezdetét nem lehet kivenni ebből, az a bosszantó.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy gyár visszaállítást a telefonon. Kért egy Icloud ellenörző kódot, amit nem küldött ki. Erre lekértem még párszor. Most meg az írja, hogy túl sok hitelesítő kódot kértem. Mi ilyenkor a teendő? Nem tudom használni a saját telefonom
-
válasz
joefasalasso #152703 üzenetére
milyen telefon, mikori vásárlás, garanciában cserélt, számla - garancialevél papírod van róla?
-
válasz
joefasalasso #152703 üzenetére
Szavatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest