Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
icecave #13447 üzenetére
Pár napja betértem egy T üzletbe, hogy szemügyre vegyek egy i5-öt. Szerencsém volt, egy lány és egy srác is foglakozott velem, ráadásul volt is egyiküknél egy példány, kártya is volt benne, tehát próbálgatni is tudtam. Kértem, hogy hadd hasonlíthassam össze egy weboldal betöltési sebességét az i4-emmel. Természetesen jóval gyorsabb volt az i5, erre a srác: nem ez a legnagyobb fejlődés, nézzem meg ezt! És elkezdett sorozatfelvételeket csinálni a kamerával...Szánalmas volt, ahogy erőlködött, nem akartam mondani, hogy ezt a képességet inkább meghagyom a tükrös Nikonomnak...
Aztán az új maps-el jött elő, hogy milyen jól néz ki rajta New York. Én egyelőre itt élek, mondom, a térkép hiányosságairól nem olvastatok? -kérdezem. Á, ők nem is hallottak róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samung Galaxy Z Fold 6, 512GB, Garancia, Silver Shadow / Ezüst!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 5G 512GB Dual SIM Silver Shadow Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Eladó/cserélhető gyönyörű állapotú iPhone 13, fekete, független, 128 GB, 86% akksi
- Huawei P40 Lite 6/128GB Kék-rózsaszin
- Aksi hibás iPhone 13 mini
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest