- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
Ragnar95 #130992 üzenetére
Egyetlen esetben nem kapcsol ki a wifi lezárt módban, ha a töltőn van a telefon. Az általam ismert összes iPhone ilyen. ha én vagyok külföldön a családomnál és nincsen mobilinternetem, csak wifin vagyok, akkor nem jönnek meg az üzenetek azonnal, ha mondjuk édesanyám van nálam látogatóban, akkor meg ő nem kapja meg mobilinternet hiányában, mert csak wifin van. Teljesen lényegtelen melyik iphone, 4-4s-5-5s-6, lényegtelen melyik iOS, az iPhone kikapcsolja a wifit kb 10-15 perc után és ha nincsen mobilneted, akkor nem kapsz semmit, ameddig nem aktiválod minimum a kijelzőt. Tele van a problémával az összes nagyobb fórum, próbáltam routert állítani, másik routert, másik telefont, ez van. Az iPhone kikapcsolja a wifit lockscreenen és ha nincs mobilneted akkor nem kapsz azonnal olyan üzeneteket, amihez internet kell. Jailbreak progik vannak erre "How to keep wifi on iPhone" vagy "iPhone drops wifi when locked" keressen rá akit érdekel a téma, de ne nézzetek már mindenkit azonnal hülyének.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest