-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Na még egy kis összefoglaló:
- Alkalmazás bejelentkezésnél, ahol külön nyíl van a mezők közti lépkedéshez, az előre beállított szöveget nem teszi be, csak a rövid verziót. Fákk. Végig írhatok ki mindent teljes hosszában.
- A buxa hangja más lett. Vagyis a Siri. Kissé mélyebb, nem olyan kellemes a fülnek, mint amilyen volt. Gondolom mutál, vagy berekedt a sok stressz miatti cigitől. Az előzőt simán megdugtam volna látatlanba, erre nem gerjedek...
- Kétszer szerepel a keresés. Zavaró, hogy az egyik ilyen, a másik olyan. Balra húzva több javaslat megjelenik (kontaktok és alkalmazások), mint amikor fentről lehúzással (csak alkalmazások) hívom elő a keresőt. A balra lévőt ezek olvasataim szerint esélytelen kikapcsolni.
- Zene ikon folyamatosan megjelent a zárolt képernyőn, akár futott OS X alatt, akár nem. Tehát a Handoff sem tökéletes. Ki is lőttem mindenhol... Hadd hulljon a férgessssse!
- Fotók kiírja a szinkronizálás állapotát. Méret, sebesség, stb. Végre látom mi történik... Bár így sem tökéletes, mert míg újra nem indítottam, hibás adatokat jelzett ki. Töltötte a nagy semmit. Valahova. Mert sem a webes felületen, sem a Mac-es Fotók alkalmazásban nem változott a tartalom.
- Üzeneteknél látom a kontaktok képét. Halleluja! Speckó, ez tényleg bejövős. Tele van jófej fejekkel.
- Az alkalmazás váltót még szoknom kell. De nagyon. Szerintem az előző átláthatóbb volt. Az app ikon lehetne nagyobb. 4 csak szöveges alkalmazásból kitalálni, hogy épp melyik kell, nem egyszerű.
- App Store továbbra sem frissül rendesen. Akad, ahol nem jelenik meg a tartalom, de nem egyszer előfordult, hogy a lista bélyegképek is hiányoztak. Legalább ez lenne hibátlan. Hiszen itt van a kasza...
Erősen gondolkodom, hogy hét végén lezúzom az egészet és felteszem tisztán. Hátha jobb lesz kicsit és kisimulnak az én ráncaim is...
Joccakát!
:-)[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest