Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban, de azóta újabb dolgokat vettem észre:
Szóval a lényeg. kb 1. hónapja jött elő a probléma. Siri nem akart felismerni semmit amit mondtam (a csík folyamatosan hullámzott az alján és ennyi), majd feltűnt, hogy a szöveg felismerő sem működik, az érdekesség az hogy telefonálásnál és videózásnál semmi probléma nincs. Azonban ha iMessage-en hangüzenet küldök akkor csak egy sistergő hangot vesz fel a telefon, amit mondok abból semmi sem hallatszik. Diktafon működik. Ha rádugom a earpods-ot akkor minden működik nincs sistergés Siri teszi a dolgát Próbáltam beállítani új iPhoneként is ugyan ez a probléma. Esetleg valami ötlet vagy küldjem szemvízbe?Üdv t.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest