- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
A tok egy Uniq Transforma Rigor, az iPad rendesen beleillik, többféle módon lehet állítani, hajtogatni a fedlapját. 14.000 Ft volt.
Bele tudtam tenni a tollat is, vettem egy ESR Digital + ceruzát, szépen tudok írni vele az iPaden, csak be kell kapcsolni és megy. Fele annyiba kerül, mint az Apple pencil, direkt iPadre lett kifejlesztve. -
nikilauda
senior tag
Iskolai jegyzetelésre (iPad 2020 +pencil 1.gen) milyen programot/alkalmazást érdemes használni? Nem gond ha fizetős, de havi díjasat nem szeretnék. Ajándék lenne a “csomag”.
-
Látom akkor bejött az Air4 sokaknak..
Ránézek élőben miféle. -
PlayMax
nagyúr
Skacok
Alá kéne írnom egy dokumentumot ,elég egy szignó ,meg tudom oldani Apple pencill nélkül az újammal?
Ha igen ,hogyan tudom előhozni az írás menüt?Van még a fiokban egy Note 4 cerkám ha az jobb ,csak jó lenne engedélyezve lenni a firkának a kijelzőn ,és nem vágom hogyan kell létrehozni...
Köszöntem előre is
-
Kár, az Air 2 már kezd nagyon döcögős lenni, kijelzőben ez alá nem adok
. Új pro elég drága, esetleg az az újabb Air lenne jó, főleg az USB-C miatt, sok előnye lenne, jó lenne ha az új “alap verzió” is ezzel jönne.
-
Az új 2020-as sima iPadnek laminált a kijelzője?
-
VD
őstag
Egyre több megbízható forrás állítja, hogy jön az új belépő iPad még az év elején.
[link]
Ha ezek igazak, akkor best buy lesz! -
tomiii007
senior tag
válasz
Audison #32168 üzenetére
Gyárit sajnos nem, nincs kirakva sehol se
Amire nekem kell tanulas,iras,jegyzeteles arra bőven elégJa meg annyi hianyossaga van hogy a töltottsegi szintet azt nem jelzi sehol se, hogy hany szazalakon van az aksi jelenleg.
de egy toltessel kb 10 ora aktiv hasznalatot bir elvileg szal, ez kompromisszum. -
tomiii007
senior tag
En ezt a pencilt vettem: [link]
ipad air 4 heznem laggol, jol mukodik.
automata kikapcsol 5 min utan ha nem hasznalom
type c csatlakozoval toltodik, akar ipad rol is lehet tolteni(kabellel)
magnesesen oda tapad az oldalahoz
teszi a dolgatennyi
-
PlayMax
nagyúr
Ha ki is szeretné az ember támasztani az iPad et és számit az anyag minőség ,védelem ,ez a minimum:
SPECK Balance Folio
Én mind a két iPad re ezt vettem a családba ,az első vásárlás annyira sikerrel járt.
Nem olcsó ,de egy iPad tok árához képest nem is a legdrágább. -
Molyos
csendes tag
Sziasztok. Első ipad vásárlásomon gondolkozok, ebből ki indulva nincs tapasztalatom a tabletekkel. Abban kérnék tőletek segítséget hogy, melyiket illetve egyáltalán tabletet vegyek-e? Leginkább böngészésre, youtube, netflix, 1-2 játékra és nem tudom hogy lehet esetleg hozzájuk külső meghajtót csatlakoztatni filmek miatt? Néha még 1-2 email meg online ügyintézésekre használnám. Meg most olvastam hogy tavasszal jön a következő generációs ipad. Érdemes lehet esetleg az megvárni? Köszi előre is
-
nagysuhi
tag
Tegnap megérkezett az iPad 8-am, az Alza- nál vettem.
Egy 2017-es iPad 5 helyett érkezett, mindkettő 32 GB-os, asztroszürke.
4 év alatt a 32 GB tárhelyet 24 GB-ig sikerült feltöltenem, emiatt nem vettem nagyobbat. Rendeltem hozzá egy Uniq tokot és egy ESR digital + pencilt. -
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt (tudott rendelni) mostanában air4-et a telekomtól (otthoni előfizetéssel)?
Adatok ellenőrzésénél nálam mindig megáll a folyamat... -
Audison
senior tag
-
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Ki milyen játékokkal játszik az iPad-en? Pár napig ágyhoz vagyok kötve egy becsípődött ideg miattszóval keresek pár jó játékot.
Előre is köszi -
-
ROBOTER
addikt
Bocs, ha nem friss a hír, de láttátok, hogy az alza.hu-n megemelkedtek a Air 2020 árai (a többit nem néztem). Ez vajon a jótállási feltételek változása miatt van? Az iStyle/iCenre oldalakon egyelőre a régi ár van.
-
Audison
senior tag
Üdv. Mindenkinek. Arra van lehetőség a beállításokban, hogy az iPad a kicsi felbontású képeket ne akarja kirakni teljes képernyő méretre, hanem eredeti felbontásban jelenítse meg?
-
SharpSA
veterán
Nekem is ilyen billentyűzet van a pro alatt, szeretem. Szerintem a trehányság miatt hullhat darabokra egyeseknél. Például a rendszertelen, nagyon kevés kézmosás által tudnak szétmálni a műanyagok. Sajnos nagyon sok ember nem mos rendszeresen kezet, ezt kézfogásnál is lehet érezni. Emiatt nem is szívesen fogok kezet, de ugyebár illik...
Ugyanígy a külső részeknél fontos, hogy mivel, hogyan ér össze. Lehet vigyázni rá, hogy hosszú távon rendben legyen, de azért nem kell hímes tojásként kezelni. -
CrAzY88
aktív tag
Nekem megjelenés óta megvan, semmi gondom nincs vele. Azon kívül, hogy beleborítottam véletlen egy jó adag sört, vigyázom rá.
Az enyém a táskában kb 3000 km-t utazott, ezzel kapcsolatban nincs negatív tapasztalatom. Mondjuk mindig egyedül van a táska zsebében. Elképzelhető hogy másnak amiatt rojtosodik a széle, hogy bedobja minden más dolog mellé.
Azért láttam már nem egy embert Apple terméket használni, és háááát.... Az egyiknek az volt a baja, hogy kopik a MacBook teteje/alja/sarka.... Én meg azon csodálkoztam hogy egyáltalán még van külseje (ugye alapból nem rakunk más kemény dolgot semmi mellé) -
PlayMax
nagyúr
Skacok ,
Ha hívnak telefonon szokás szerint jelezz az iPad is ami épp lehet a baba mellett van otthon miközben alszik ,itt nincs csengetés/némítás kapcsoló ,iPad on marad a csengő és jelzések lecsökkentése?
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson #32118 üzenetére
Ugyan miért haragudnék és ki mondta, írta, hogy ne rakj rá tokot? És fikázni sem fogok és nem is bántottál meg. Ugyan mivel is tetted volna ezt?
Csupán egy kérdést tettem fel, hogy miért, így most már tudom, hogy neked miért.Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.
Egyébként háton fekve a magic keyboarddal is lehet gépelni és nem kell tartani a készüléket.
A paperlike-ot én is néztem, de aztán üveg mellett döntöttem, mert azt már ismertem és az előbbiről eléggé vegyes a vélemény. -
Parson
addikt
válasz
SharpSA #32117 üzenetére
Na most ne haragudj, de az, hogy neked vmi nemtetszik, vagy nincs rá szükséged, mert te úgy használod az adott eszközt, ahogy, az még nem jelenti azt hogy csak és kizárólag az a tökéletes megoldás mindenkinek.
1. Ha tetszik ha nem, nálam van fólia a kijelzön (paperlike), és nem csak hasznos, hanem nekem kényelmesebb is . Hadd ne részletezzem az elemi indokokat.
2. Igen, bizony, én tokban szeretem tudni és használni az iPad-et, mert mert. Legyen az biztonsági, kényelmi, akármilyen indok. Én igy szeretem és kész.
3. Az apple billentyüzete szép-szép, de lényegében csak asztalon vagy ölben használható, én meg pl háton fekve is szeretek gépelni úgy (a fizikai billentyüzeten), hogy a felhuzott térdemen fekszik az iPad, meg ugy amblokk szeretem hogy vizszintbe is bármikor kihajtható - mert jó. Ja és olcsóbb is a Logitech...Itt most lehet fikázni, de nem kéne elfelejteni amit az elején irtam. Az, hogy neked mi jön be, az nem maga a tökély mindenki számára, különbözöek vagyunk, fogadd el, és tiszteld másnak más jellegü igényét.
Remélem nem volt túl bántó, de unalmas, hogy azt kell magyarázni, hogy miért kell nekem vmi, és nem azt, hogy mi - és nem azért mert szimplán érdekel vkit, hanem mert le akarnak beszélni arról, amit szeretnék.
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson #32110 üzenetére
Minek rá tok? Nekem ilyen billentyűzetem van, nem értem toknak hiányát. Vettem egy sima tokot is, ha netán billentyűzet nélkül használnám, de nem nagyon használom anélkül, mert ölben is kényelmesebb a billentyűzettel használni, mint kézben tartani.
Néha olvasáshoz leveszem a billentyűzetről az iPad-et, ha álló módban olvasok, de akkor sem érzem, hogy kellene tok.
Összecsukva meg eléggé masszív az egész, hogy tok kelljen rá.
Üvegfóliát viszont raktam a készülékre, az szerintem hasznos dolog. -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Az Apple.com-on a Logitech Combo Touch milyen kiosztással vásárolható meg?
Erről lenne szó: [link]
Előre is köszönöm! -
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
két hete vásároltam egy iPad Air 4-et és hozzá egy Apple Magic Keyboard-ot azzal a céllal, hogy kiváltsam az eddig használt MacBook Pro-mat a mindennapi feladatokban.
A munkára pedig továbbra is a MacBook Pro maradt.
Ez az első iPad-em így összehasonlítási alapom nincs, de azt kaptam amire igazából számítottam. Nagyon jó minőségű és villám gyors. A kijelző is nagyon szép.
Ennél kicsit érdekesebb a Magic Keyboard ami nehéz... de nagyon... persze teljesen logikus hiszen valahogy meg kell tartania az iPad-et, de meglepő volt mikor először fogtam meg.
Amit kicsit átgondolatlannak érzek az egyrészt a kinyitása. Sehol sem lehet úgy megfogni mint egy laptopot, hogy na itt kell kinyitni így ezt meg kellet szokni. A másik pedig a felületét borító gumis felület. Nagyon jó fogást ad és jól is védi az eszközt, de ezek mellet szerintem könnyen meg is tud sérülni, de persze nem célom leejteni vagy tesztelni így csak érzésre tudom ezt mondani.
Ettől függetlenül a minősége pazar és a billentyűzeten is nagyon jó gépelni, de meg kell szokni a kis mérete miatt.
Összeségében nagyon elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy belevágtam.
Nekem teljes mértékben ki tudta váltani a laptopomat a mindennapi használatban, természetesen munkára számomra használhatatlan a szoftver támogatottság miatt.
Remélem tudtam ezzel a kis írással segíteni azoknak, akik vacillálnak a vásárlással kapcsolatban.
-
Audison
senior tag
Hosszabb ismerkedés után az Air4 hangszórója rengeteget fejlődött az Air2 után. Az már sokszor bosszantó volt. Air4-nél úgy hallatszik, mintha a kijelzőből szólna, pedig nem.
-
Parson
addikt
válasz
mazsiii92 #32102 üzenetére
Hm. Szerencsére nem sürgetös nálam a szitu, türelmesen tudok várni, de a kiváncsiságom felélénkült. Igazából az Air 4 nagyon jó lenne, de nekem Logitech Combo Touch vagy ehhez hasonlo tok + billentyüzet kell, amik bármikor szétszedhetöek. Most is percenkent szedem le, meg rakom össze öket, sokkal kényelmesebb, mint ha még a billentyüzetet is tartani kellene. Na és ez az Air 4-hez még nem elérhetö opció...
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Parson #32101 üzenetére
volt valami pletyka nemrég, hogy az Apple kiad egy 9-es iPadet valamikor 2021 év közepén. Felhagynak a 10,2"-os kijelzővel és 10,5"-ost fog már ez is kapni, ami az Air 3-ban is van. Hardverügyileg a 4GB RAM-ot rebesgették de ismerve az Apple-t én nem vagyok benne biztos.. Mondjuk egy 10,5" kijelző, 4GB RAM, A12 instant buy lenne nekem is.
szerk.: rákeresve a neten több helyen A13-at írnak valamint 2021 tavaszt. Meglátjuk.
-
Parson
addikt
Sziasztok, iPad 9 release kb mikorra várható?
Ez az iPad 8 (ami jelenleg nálam van, de amúgy a szüleimnek vettem ajándékba) annyira bejön, hogy iPad Air 4 helyett lehet jó lenne a sima iPad 9 is, ha majd kijön, a lényeg, hogy azért legyen vmi fejlödés, ne ugyanabból a készülékböl legyen egyszerre több a családban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest