Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- UHD filmek lejátszása
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Na most ne haragudj, de az, hogy neked vmi nemtetszik, vagy nincs rá szükséged, mert te úgy használod az adott eszközt, ahogy, az még nem jelenti azt hogy csak és kizárólag az a tökéletes megoldás mindenkinek.
1. Ha tetszik ha nem, nálam van fólia a kijelzön (paperlike), és nem csak hasznos, hanem nekem kényelmesebb is . Hadd ne részletezzem az elemi indokokat.
2. Igen, bizony, én tokban szeretem tudni és használni az iPad-et, mert mert. Legyen az biztonsági, kényelmi, akármilyen indok. Én igy szeretem és kész.
3. Az apple billentyüzete szép-szép, de lényegében csak asztalon vagy ölben használható, én meg pl háton fekve is szeretek gépelni úgy (a fizikai billentyüzeten), hogy a felhuzott térdemen fekszik az iPad, meg ugy amblokk szeretem hogy vizszintbe is bármikor kihajtható - mert jó. Ja és olcsóbb is a Logitech...Itt most lehet fikázni, de nem kéne elfelejteni amit az elején irtam. Az, hogy neked mi jön be, az nem maga a tökély mindenki számára, különbözöek vagyunk, fogadd el, és tiszteld másnak más jellegü igényét.
Remélem nem volt túl bántó, de unalmas, hogy azt kell magyarázni, hogy miért kell nekem vmi, és nem azt, hogy mi - és nem azért mert szimplán érdekel vkit, hanem mert le akarnak beszélni arról, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest