Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
két hete vásároltam egy iPad Air 4-et és hozzá egy Apple Magic Keyboard-ot azzal a céllal, hogy kiváltsam az eddig használt MacBook Pro-mat a mindennapi feladatokban.
A munkára pedig továbbra is a MacBook Pro maradt.
Ez az első iPad-em így összehasonlítási alapom nincs, de azt kaptam amire igazából számítottam. Nagyon jó minőségű és villám gyors. A kijelző is nagyon szép.
Ennél kicsit érdekesebb a Magic Keyboard ami nehéz... de nagyon... persze teljesen logikus hiszen valahogy meg kell tartania az iPad-et, de meglepő volt mikor először fogtam meg.
Amit kicsit átgondolatlannak érzek az egyrészt a kinyitása. Sehol sem lehet úgy megfogni mint egy laptopot, hogy na itt kell kinyitni így ezt meg kellet szokni. A másik pedig a felületét borító gumis felület. Nagyon jó fogást ad és jól is védi az eszközt, de ezek mellet szerintem könnyen meg is tud sérülni, de persze nem célom leejteni vagy tesztelni így csak érzésre tudom ezt mondani.
Ettől függetlenül a minősége pazar és a billentyűzeten is nagyon jó gépelni, de meg kell szokni a kis mérete miatt.
Összeségében nagyon elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy belevágtam.
Nekem teljes mértékben ki tudta váltani a laptopomat a mindennapi használatban, természetesen munkára számomra használhatatlan a szoftver támogatottság miatt.
Remélem tudtam ezzel a kis írással segíteni azoknak, akik vacillálnak a vásárlással kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest