Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
psg5
veterán
válasz Cyberbeni #31896 üzenetére
Nah pont azzal nekilattam. Talan egy lehelletnyi szosz jott belole. Most ujra feltettem toltore de semmi. Most (appke.com szerint) varni kelkene egy órát hogy toltodik e? Ilyenkor azert már azonnal jelezni szokta hogy toltodik ha jol emlékszem bár talán csak egyszer engedtem teljesen lemerulni.
Van másik kabel amit a hozzavalo billentyűzet hez kaptam az szinte alig volt használva azzal is ugyanaz.
Telefon toltovel lehet probalni? (Csak droidos telefonom van)
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
SharpSA
veterán
Azt tudtátok, hogy a Pro-val működnek az USB-s ethernet átalakítók? Azaz lehet vezetékes hálózatra is csatlakozni. Ez tök jó, csak most jutott eszembe kipróbálni. Olykor ez nagyon jó jöhet, ha tesztelni kell.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
psg5
veterán
Sziasztok! Adott egy ipad 2017-es 3.5 eves imadott eszkozom.
Kb 3 órával ezelőtt feltettem toltésre mert kiirta hogy 10%. Most raneztem hogy hogy áll, de fekete a kijelző. Főgomb+bekapcsolo gomb hosszu nyomvatartására sem tortent semmi. Masok kábellel is megprobaltam tolteni semmi. Toltom nincs masik illetve telefon tolto nem tudom jó-e(nem ertek hozzá, hogy milyen tolto kompatibilis esrtleg hozza). Teljesen vége? Ezidaig srmmi nem utalt arra hogy gond lenne. Szervizbe nyiovan vinném ha csak az a megoldas, de igen személyes anyagok is vannak rajt illetve felhokben ami ugye elerhetove valik ha valaki belep.F.K.T.
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony előtti meglepi!
iCentre-ben ismét rendelhető 32GB-os WiFi only Asztroszürke iPad 8by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
moleculez
veterán
-
eddie1978
senior tag
Sziasztok!
Egy 2020 ipad pro-hoz keresek USB C hub-ot RJ45 csatlakozóval. Nem hátrány ha multifunkciós és PD-t is tud. Mit érdemes venni? Baseus-t néztem eddig. Thx
-
wm2
őstag
Én még mindig iOS 12-vel nyomom iPad-en. Régi SE-re kíváncsiságból feldobtam a 14.2-őt, mert le lesz cserélve hamarosan és már teljesen mindegy, kiszolgált, és soha ilyen jó telefonom nem lesz még egy. A zenehallgatás közbeni kikapcsolhatatlan hangerőkorlátozástól és alkalmazáskönyvtártól agyfaszt kapok. Ill. random csinál további hülyeségeket, ami nyilván véletlen. Egyébként használható a régi SE is, de érezhetően lassabb és gorsabban merül.
Ozora <3
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Rage47 #31876 üzenetére
Más a két zóna ,ez iPad ,azok meg iPhone ok....
Nálunk az összes iPhone 14.3 alatt hibátlan ,sőt a 12 m még gyorsabb lett ,de az iPad 8 nál már más a helyzet ,ahogyan egy iPhone Xs nél is lehet ,nem rájuk optimalizálnak ami érződik is rögtön ,nem placebo ,6s plus t a családba meg ios 12 óta direkt nem lett frissítve ,iPad 8 sem lesz a visszakerült 14.2 el... -
Kaba
veterán
Ipad 8 most kapható a Telekomnál.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Divinity #31877 üzenetére
Egy bizonyos szint felett, alig észrevehetők a különbségek, hiába a gyorsabb erősebb hardver. Nagyon kevés az olyan user aki ki is használja. Én Kb iphone 8 óta érzem ezt, most xs-t használok 2 éve, de nemigazán van ingerem lecserélni a 12-re, mert semmivel nem lennék előrébb. Ez csak szubjektív vélemény persze.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Ez mind placebo a gyorsasággal kapcsolatban, nincs különbség. Van a családban 6s, még az is gyors.
-
Jaded
őstag
válasz TechN7ne #31872 üzenetére
A 14.2 sem volt éppen hibátlan:
-random elfordult a kijelző, alig lehetett visszafordítani
-feloldás után a főképernyőn a zárolási kép látszódott, villogott össze-visszaBár ezek a 13-as rendszerben is megvoltak, 14.1 alatt nem emlékszem ilyesmire.
Renault Megane IV Limited
-
tomiii007
senior tag
Tudnátok mondani, hogy milyen adaptert érdemes venni ipad air 4-hez? Usbc-lightinig kellene(iphone headsetet hasznalnam hozza)
köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sztem picit lassabb lett a iPad 14.3 alatt...
Ti hogy érzitek?
-
Divinity
őstag
válasz #05304832 #31865 üzenetére
Látom sikerült értelmezni mit írtam
Amíg nem rakod konkrétan egymás mellé a kettőt addig nem hiszem, hogy észrevennéd a különbséget, persze biztos vannak olyanok akik mindent is látnak de mint ahogy írtam én pl egyáltalán n veszem észre a mindennapi használat közbenreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
-
-
Divinity
őstag
válasz #05304832 #31860 üzenetére
Ha egymás mellé teszed akkor lehet de sima használat mellett nem feltétlenül.
Mondjuk én pl nem is nagyon látom a különbséget.
Telefonom igaz csak 90hz de kb semmi különbséget nem vélek felfedezni a 60-hoz képest. Az Air 4-en se látok semmi delay-t pencil használat közben sem szóval ez is ilyen embere válogatjareturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
-
bostone
addikt
Ez túl szép, hogy igaz legyen.
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Én idei 12.9-et vettem és egy percig sem bánom, nagy az tény, de az én felhasználási körülményeimhez nem túl nagy vagy nehéz.. Még egy magic keyboard kell hozzá és tuti lesz teljesen..
A notebookomtól már meg is szabadultam -
-
dave182
senior tag
válasz pHantom x #31844 üzenetére
Nagyon messze még a tavasz és sanszos, hogy az itthoni árak magasabbak is lesznek mint a mostaniak.... szóval nem biztos hogy érdemes várni, bár az is igaz, hogyha ráér a vásárlás akkor ki lehet várni, mert a régebbi modellt attól még ugyanúgy be lehet majd szerezni
-
baal-amiga
senior tag
Köszi a válaszokat.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
pHantom x
tag
Sziasztok. Szerintetek jön hamarosan egy újabb iPad Pro termék?
Lehet már valamit olvasni róla? -
Kaba
veterán
válasz baal-amiga #31839 üzenetére
Kb.egyforma az üzemidő mindkettőnél.
-
baal-amiga
senior tag
Köszönöm, én is kb erre jutottam. A kisebb akku mennyire érződik Airben?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Alex91
félisten
válasz baal-amiga #31835 üzenetére
Ha eleg a kevesebb tar, akkor kapsz egy jobb kijelzot kb.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz baal-amiga #31835 üzenetére
Picit nagyobb a kijelzője ,de ugyan úgy 3gb ram / a12 / ips lcd ,
-
baal-amiga
senior tag
Sziasztok.
Kattogok egy Ipad 2020/128 és Ipad Air 3/64 GB-on. A két konfig árban nagyjából egyforma lenne. Néztem teszteket és olvasgattam a száraz tényeket, de nem tudok dönteni."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
TechN7ne
nagyúr
Kezd fárasztó lenni a youtube app. ,pl. ma egésznap be se töltött...
Nem tudtok egy normális youtube alkalmazást ami megy a háttérben is?
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
iPadon megy a Viber, ugye?
- mozi bolondéria -
-
Adam93
újonc
Sziasztok
szerk. Természetesen ahogy elküldtem a nyűgöm, következő percben megvolt. Pedig előtte egy órát nyüstöltem
microsoft one note + cetlik alkalmazást használok céges pcn és saját telefonon(android) is. Ipaden viszont nem bírom életre kelteni.
win10en a cetlik alkalmazásban találom a cetliket. Telefonon viszont nincs cetlik app, hanem one note appon belül vannak. iPaden hiába megy a one note, a cetlik hiányoznak. Szeretném mindhárom eszközön ezt használni kulcsszavas gyors jegyzeteléshez. Kvázi todo list ként funkcionál.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ruarua #31825 üzenetére
2.4 ghz-en megy a BT, Az sem rosszabb, mint a wifi amit használsz. Ha már van egy akkor én maradnék mellette.
Amúgy ha vezetékest akarsz, ott a gyári átalakító az appletől, c to jack, az a biztos.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
ruarua
tag
Sziasztok,
lehet, hogy volt már kérdés, bocs ha volt.
Szóval iPad pro-hoz milyen vezetékes headsetet javasoltok (USB-c) ? BT fejhallgatóval használom esténként (gyerekek miatt) viszont félek hogy a mindennapos használat miatt a sok BT-től lerobban a fejem
Szóvá olyan headset kéne, amivel mikrofon is működik. Próbáltam Samsung AKG fülest, de nem akart működni. -
B.Ricsike
őstag
Létezik olyan alkalmazás, amivel meg tudom nézni azt, hogy az iPad-en melyik alkalmazást mennyi ideig használták?
(Kisfiam használja, és kellene a hely video-knak, viszont tele van játékokkal, amiknek szerintem a felét sem használja, így azokat le szeretném törölni, csak kellene egy olyan app, amivel megtudom nézni, hogy mivel játszik és mennyit, és mivel nem) -
parandroid
félisten
válasz devil-k #31808 üzenetére
Ez egy ilyen év. A vírus (meg a kapcsolódó karantén) bizonyos termékcsoportokat teljesen eltüntetett. Játékkonzolokra idén konrétan nincs karácsonyi akció. Tavaly 80-120 eur között volt xbox one s, idén még nem ment be 200 eur alá. Már ahol lehet kapni. PS ugyanez. Új gen február-márciusig várólistás mindenből. De mást mondok: biciklit 10-20 hetes átfutással tudsz csak venni. Tél közepén. Akciók sehol, sőt, 10-20% áremelkedés van. Euróban. Még jobb: akartam venni a lányomnak a pc-hez webkamerát. 70 eur egy alap logitech (c270), de mindegy is, mert úgysincs készleten. És ez nem a magyar vidék, hanem egy budapestnyi lakosú nagyváros, magyarországnyi lakosságszámú közvetlen vonzáskörzettel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Mi van ezzel az iPad Air 2020-al?
Kapható? Nem kapható? Sehol sincs készleten. Ez azért vicces így karácsony előtt.- mozi bolondéria -
-
DGery
aktív tag
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Apple Pencil alternatívát. A jegyzetlés lenne a lényeg. Ha valakinek valamelyik termék bevált azt szívesen venném, ha megosztaná. Ugyanez a helyzet Bluetooth billentyűzettel is. Az Apple wireless bilentyűzet pl milyen (van ahol Apple magic keyboard 1-ként hirdetik). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest