Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Nekem is ilyen billentyűzet van a pro alatt, szeretem. Szerintem a trehányság miatt hullhat darabokra egyeseknél. Például a rendszertelen, nagyon kevés kézmosás által tudnak szétmálni a műanyagok. Sajnos nagyon sok ember nem mos rendszeresen kezet, ezt kézfogásnál is lehet érezni. Emiatt nem is szívesen fogok kezet, de ugyebár illik...
Ugyanígy a külső részeknél fontos, hogy mivel, hogyan ér össze. Lehet vigyázni rá, hogy hosszú távon rendben legyen, de azért nem kell hímes tojásként kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 6. Gen. 32gb
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest