Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Egy hibátlan állapotú, ezüst 5. gen iPad mennyiért eladható? Végig tokban volt, a kijelzőn üvegfólia van, Wifi only, 32GB. Minden tartozéka megvan, akksit még nem néztem hány %-os.
Ha jól emlékszem 2017. májusi vásárlás. -
benyo513
tag
Ez ma jött az iStyletól:
Örömmel értesítünk, hogy ma 14:00-kor elindul az új iPhone 12, iPhone 12 Pro és az iPad Air 4 készülékek előrendelése.
Sok sikert mindenkinek a rendeléshez!
-
sutyesz96
addikt
Refurbished ipadeket legközelebb csak Ausztriában lehet beszerezni?
-
Krisz000
újonc
Sziasztok. Melyik Ipadet érdemes most megvenni ? Használt piacon főleg. 11 Pro-t szerettem volna de nem használnám ki ugyse teljesen meg mivel nem munka eszköz lenne igy az árát se hozná vissza.
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok! Van valami infótok az iPad Air 4 tényleges elérhetőségéről (dátum)?
-
DaveNo1
veterán
válasz
üzenetére
12.9 most is 400-ról indul, erre még rájön a miniled + a forint árfolyam akkor tuti lesz az új vagy 450 ha nem több.
10.5-el én is el lennék, de új OS óta iszonyat vacak az akuidő, múltkor 3 óra alatt sikerült lemeríteni, utána csináltam egy újraindítást, ami annyiben segített, hogy most 5-6 órát bír. Csak régebben ez simán 10 óra volt. Ha 14.2 se oldja meg akkor lehet beviszem, hogy nézzenek rá, még benne vagyok az 1 év garanciában.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Ipad 5/6-ra van egy kínából rendelt bontatlan tokom, ami védi a hátulját és a kijelzőt is, fekete színben. Ha valakinek kellene Pesten odatudom adni a héten. Nekem már nincs szükségem rá.
-
Blue@X
senior tag
iPad Pro 12.9 2018on végre megjelent YouTube appban a 2160p opció iOS 14.0.1 alatt.
-
wm2
őstag
Super Retina XDR (aka Samsung OLED) + Promotion & 10bit Color Depth. Avagy nyilván jobb lesz, mint az AIR (ami nem 120 Hz) és ha tippelnem kellene, lesz csúcs 8 GB verzió. Tudom, ez a nagy átlagot csöppet sem érdekli, de 10,5 Pro-t még most is inkább választanám a kijelzője/ram miatt, mint az A12 iPad-et. Meglátjuk, mindenesetre én sajnálom, hogy nem jött új Pro. Gondolom uganakkor, hogy nem sima A14-el debütál majd, hanem ennek felturbózott változatával.
-
bacskaianna
újonc
Sziasztok!
Ipad pro 11-re milyen (üveg)fóliát ajánlotok, ami nem rontja a képminőséget (akár matt is szóba jöhet)? -
Thewent12
aktív tag
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Nekem is elojon neha. Tok random modon, szerencsere nalam a wifi ki wifi be megoldja. Eddig routerre gyanakodtam, bar minden massal mukodik, de akkor a pro lesz a ludas. Megoldast nem tudok ra mondani, szamomra még annyira nem zavaro.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iPad Pro 11'' 2018am, kb megjelenes ota. Van neki egy olyan problemaja, hogy idonkent elveszti a netet, mikozben mutatja, hogy csatlakoztatva van a wifire, csak epp adat nem jon. Ilyenkor egy gyors Airplane Mode ON/OFF kapcsolas megoldja es mukodik utana megint egy ideig, viszont van, hogy 2 percenkent kell ezt eszkozolni rajta.
Esetleg masnal is elojott mar ez a hiba? Van valami tippetek, hogy mikent lehetne orvosolni? Legfrissebb iPadOS van rajta, Smart Keyboard Folio-val hasznalom ha ez szamit, es egy ASUS AC68U router adja a gigas Digi netet neki. Volt full reset, network reset, minden trukkot kiprobaltam amit ismerek.
Minden masik eszkoz hibatlanul mukodik a halozaton (bar az elmult 2 honapban a 2018as Macbook Pro 13 TB is produkalta 3-4x, viszont a 2015os iPad Pro, 7 es XR hibatlanul mukodik) -
katokacaj
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Nemigazán tudok dönteni, melyik eszközre volna szükségem (mindegyikben van valami ami miatt nagyon tetszik, de van valami hátránya ami miatt mégis gondolkozom hogy mentsen tőle az ég).Nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy Air 4 lesz belőle majd, mert ő mindent tudna amire nekem kell, de olvastam, hogy csak Apple Pencil 2-vel kompatibilis. Nekem a hobbi rajzolgatáshoz felesleges a pencil 2 (Az Air4 sajnos így is vagy 50k-val drágább mint amennyit mernék szánni most ipadre), de sajnos úgy látom a Pencil 1 nem kompatibilis vele. GOndolom azért, mert össze kell őket dugni hogy kapcsolódjanak.
Nem tudjátok, egy USB-C - lightning átalakítóval orvosolható lenne a dolog, vagy felejtsem el, mert ígysem ismernék fel egymást?
Köszi!
-
chelseafan94
tag
Sziasztok!
Pendrive-ról átmásoltam egy filmet az iPadre, amit most törölni szeretnék, viszont ez az üzenet fogad és sehogy sem tudom eltávolítani a fájlt. Miért nincs jogosultságom a saját iPademen törölni? :/
- átnevezni sem engedi, mert nincs jogosultság...
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Semmi. Android fronton ezért a pénzért kb csak a Samu S5e vagy az S6 lite van, középkategóriás procival. Huaeweinél ott az új MatePad 10.4, de ott meg ugye hiányzik a Google...

Inkább majd asztali gép fejlesztésébe invesztálok. Annyiból jó volt ismerkedni az Ipad meg az Iphone, hogy tudom mik a lehetőségei és a korlátai.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Mini 4 16GB- van. Beta OS fut rajta, mely most frissülne a 14.2 B3-ra, de nem tud mivel kiírja, hogy nincs hely (az eszközön kb. semmi sincs). Írja dugjam gépre és frissítsem le, amit ugye nem tudok mert azt írja ki, hogy a legfrissebb van fent. ITunes meg kiírja, hogy van ~5GB szabad helyem ami amúgy kb. a tárhelynél az egyéb kategória amit ugye felszabadít ha kell, de mégsem.
Hogyan tovább? Maga az eszköz tárhelye megfelelő mivel Netflix meg konyhában netezés megy róla, semmi extra.
-
kalanchoe
senior tag
mostanában előjött az a hiba, hogy mikor ipadre küldenék airdroppal egy képet iphoneról, akkor a saját készülék opcióval nem működik, csak a “mások” opcióval tudok tartalmat megosztani. ez valami bug lehet?
[kép] -
csabiks
senior tag
ha tovabb erosodik a forint az uj ipad pro biztos nyit majd 400al
-
-
wm2
őstag
Nincs még új iPad Pro, de sejthető milyen kijelzővel jön... majd.
-
Alex91
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
iPad Pro...
. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mi lesz helyette ha nem titok ?
-
bollokcs80
Korrektor
Pirospont az iStyle-nak, múlt csütörtökön küldtem vissza az Ipad8-at 14 napos elállás keretében, ma már vissza is küldték a pénzt.
-
Almacska
csendes tag
Sziasztok szokott kérdés lenni a topicban, hogy milyen tokot használunk, annó én is sokat kerestem mi lenne megfelelő Air 3-ra.
Az én választásom erre a tokra esett: https://www.emag.hu/esr-rebound-flip-tok-ceruza-tartoval-apple-ipad-air-3-10-5-2019-fekete-42544/pd/D75FKGBBM/?X-Search-Id=3b1ea5f55c61dda34210&X-Product-Id=56077120&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
Elsőre mikor kivettem a dobozából azt tűnt fel, hogy viszonylag nehéznek érzem. Ennek oka a masszív felépítése és a viszonylag nagy hátoldali vastagság (4mm környéke).
Atok anyaga kellemes tapintású a külseje enyhén gumiszerű de nem tapad a kézhez és nem vonzza magára a port. A belső képernyő felé eső velúr réteg szintén kellemes minőségi érzetett ad érintéskor, viszont könnyen megtapad rajta hajszál, kutyaszőr.
Az Ipad jól illeszkedik a tokba nem lötyög nem súrlódik ugyanakkor nem kellet erőltettni mikor beleraktam a készüléket. A káva fölé emelkedik pár milivel a tok oldala plusz kicsit még körbe is öleliaz ipad szélét így még nagyobb biztonságérzetett kölcsönöz a toknak használat közben.
A ceruza tartó nagyon jó, próbáltam kirázzni belőle a pencilt nem sikerült. Kivétele könnyű mert alul nyitott 2 részen a fakk így egyszerűen ki lehet tolni. A kupaktartó külön tettszetős, így mikor pl töltöm a ceruzát nem kell figyelni hova is raktam.
30 fokos döntésnél stabill a tok viszont a 60 fokos állás beállítása kicsit pepecselős és nem annyira tűnik masszívnak. Egy kezes használatkor viszonylag hamar nehézzé válik a készülék, bár ez lehet csak a gyerek kezemnek köszönhető.
A mágnes erőssége pont megfelelő nem túl errős de azért a pozícióján tartja a fedelet.
Összeségében minőségi érzetet nyújt 6000-8000 forintos árszegmenshez képest. Ezért az árért olyan tokot adtak amin érezhető, hogy gondolkodtak rajta milyen pluszt tudna nyújtani a termék, arra is odafigyeltek és kivitelezték. A tartóssági teszt most fog következni. Amitől kicsit tartok az a hátoldalon lévő ragasztás amivel a képernyővédő fedelet rögzítették. Első benyomásra best buy kategória meglátom mit hozz a jövő. -
magyarosim
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm a választ

Akkor az lesz, csak érkezzen be a következő adag iStyle-ba
-
válasz
magyarosim
üzenetére
Ezüst
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Bár a múltkor kérdeztem, de erre végül nem kaptam választ
Melyik szín az amin a legkevésbé látszanak meg az esetleges karcok sima iPad esetén? az ezüst vagy az asztroszürke?
Köszíí

Természetesen tokban lesz tartva, de ha kikerül belőle, vagy a tok és a tablet közé kerül valami (a 6al így jártam...
) -
csumpa93
tag
Én nem értek ezzel egyet. Egy autót sem horpadt ajtóval veszel át. Az sem befolyásolja az működését, mert megy, de nem azt adják el amit hírdetnek.
Az Apple oldalán sem megjalítva vannak képeken az iPad-ről, szóval nem azt kapod ami a képeken szerepel, magyarul átverés/hibás termék amit cserélniük kell. Ráadásul nem egy 35.000Ft-os valami semilyen neves termékről van szó, hanem az egyik legdrágább tabletről amit kapni lehet ma, egy “prémium” termék.
Biztos nem hagynám, hogy ne csináljanak vele valamit.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Ha a működést nem befolyásolja, akkor nem fogják visszavenni.
Nekem anno Air 2-vel volt hasonló gondom. Bekapcsolva a készüléket és az ujjaimon tartva a tabletet annak hatását láttam a kijelzőn. Konkrétan ahol az ujjam megnyomta a hátlapot ( de nem erőkifejtésre csak a tabletet tartva ) ott a kijelző elszíneződött. Megnéztem vagy 5 különböző üzletben, nem mindenhol volt ilyen de elvileg a vékonyság miatt volt ilyen.
Aztán visszavittem és azt mondták a működést nem befolyásolja, nem tudnak mit csinálni.
Mondhattam ott mindent az volt a válasz használjam így, ez van. Ilyen a technológia.
Egyébként én is az air 3 -4 között gondolkodok de a fenti dolgok miatt nem merek belemenni a 4-be. Tesztekre várok.
Szerintetek az air 4-re go proról át lehet küldeni a videót közvetlenül? -
Süvi
őstag
válasz
Almacska
üzenetére
Notability alkalmazást használom évek óta napi szinten, meg vagyok vele elégedve, egyre többet tud. Nagyon jó, hogy van benne rögzítési lehetőség is, képes hangot is rögzíteni és rögzíti e jegyzetelés folyamatát.
Kivetítésre is használom, jobban látják a hallgatók, mint a táblát.
Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
(Minden elsőéves hallgatónak szoktam ajánlani, hogy ruházzon be egy ilyenre)csabiks: nem biztos, hogy visszaveszik (eredeti áron), simán mondatják, hogy te hajlítottad meg

-
Gudy
tag
Szerintetek érdemes lecserélni az Air3-at egy Air4-re?
-
kkdesign
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
Én lehet visszavinném, visszaküldeném. Amíg benne vagyok az elállási időben. Meg sem kell indokolni. Aztán ha netes vásárlás, akkor a kovetkező keszulek unboxot videóra venném, és ha az is hajlitott, megy vissza az is. Nekem ne adjanak el konstrukcio hibas keszuleket. De aztan ez lehet csak én vagyok.
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba
-
csabiks
senior tag
Sziasztok, beleptem a klubba egy 11es 2020as ipad proval (minit valtott)
a tab dobozbol kiveve, (vadi uj) meg van hajolva, igaz ez alig eszreveheto, erdemes ezzel foglalkoznom?
az osztott billentyut mikor vettek ki? Minin szerintem 14alatt is benn volt, az hianyzik sajna.amugy popec gep, 1 dologgal szivok, a cod mobile nem akar belepni, 20 workaroundot kiprobalva sem.. de majd hatha frissul...
-
Almacska
csendes tag
Sziasztok!
Végül megérte kivárni mert egy Air 3 lett az eredménye, amit sikerült nagyon alacsony áron megvásárolni. Várom rá a tokot meg a fóliát, idő közben pedig egy pencilt is beszereztem.
Akérdésem az volna, hogy valamelyikőtök használ valamilyen appot jegyzetelésre?
A notability vs goodnotes között vacilálok.
Nézztem teszteket de tullajdonképpen mindenhol csak annyi a végső konklúzió, hogy mind a kettő jó. Redditen meg viszonylag régi bejegyzéseket találtam azóta pedig rengeteg frissítés jött ki mind a kettő appra. Valaki használja valamelyik alkalmazást napi szinten és van vele tapasztalata? Ha megosztaná annak nagyon tudnék örülni. -
bacskaianna
újonc
Sziasztok!
Ipad pro 11" (2020)-hoz milyen nem matt fóliát/üvegfóliát ajánlotok? -
fenyvesik
csendes tag
iPad 8-hoz keresek tokot, milyet ajánlotok?
Valamint milyen pen-t javasolták, original apple 1-s típusú pent (új/használt) vagy utángyártott ugyanolyan hatékony mint az eredeti? THX -
kezo0
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én az alábbit próbáltam már régebben, de valahol elbukott a dolog, és akkor feladtam. (De azért köszi Noxy-nak a segítséget, hogy mit írjak be a Google-be, soha eszembe nem jutott volna, tényleg... Pfff.)
Most felcsillant a remény, hátha időközben bekerült az iTunes-ba egy olyan egyszerű opció, hogy kiválasztható legyen a mentés helye, csak nekem nem tűnt fel, mert egy ideje nem nézegetem a beállításokat... De nem, nem került bele. Mert olyan felhasználóbarát az Apple.

Parancssorban meg bűvészkedjen, akinek hat anyja van, pláne, ha végül az sem működik. -
Noxy
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem fogja. Bár mit lehet vele csinálni.
Én pld a NAS-ra másolom, majd törlöm. Ha meg kell, akkor vissza. -
bollokcs80
Korrektor
-
válasz
magyarosim
üzenetére
Majd írd meg milyen, az a hurok elég lazának tűnik.
-
kezo0
addikt
„- A PC-s biztonsági másolatot nekem nem C:\users\...\appdatába teszi, hanem átirányítom egy másik meghajtóra.”
Elárulnád, hogy ezt hogyan oldod meg? Mert én ilyen beállítást nem találok a PC-s iTunes-ban, de nagyon szeretném én is egy másik meghajtóra küldeni az iPadem mentéseit. Ne legyen már a rendszermeghajtón, ha nem muszáj... -
Süvi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szia!
-Document alkalmazással mapparendszereteket szinkronizálók felhőről, Nasról, a kiválaszott mappák Offline vannak az Ipaden.
-Biztonsági másolatot érdemes Itunes alkalmazással PC-re, MAc-ra csinálni.
- A PC-s biztonsági másolatot nekem nem C:\users\...\appdatába teszi, hanem átirányítom egy másik meghajtóra.Esetleg még egy pár nap próbálkozást hátha megér.
-
bollokcs80
Korrektor
Foobart próbáltam én is, illetve a jet audio-t, maga a program jó is, csak én andoidos telón is úgy kezdem, hogy mappa létrehoz és felnyomom a saját, összerendezett offline zenei pakkom. Na ez itt nem ment.
Alex91: Van benne valami, mert újabban a Win10 dolgai is kezdenek idegesíteni (ld. Gépház-Vezérlőpult). A beállításokkal nem volt gondom, az a része egyébként jól áttekinthető és kezelhető. Munkához egyébként jó lett volna, E-mail, Távoli, Teams, jól kézreállt.
Friczy: Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Ennyi haszna volt, hogy kipróbáltam, most már tudom, hogy nem rossz, csak más. Az átlagusernek, aki nem mászik bele mélyen, tkp. tökéletes. (Nem bántva senkit ezzel.)
Szilu7: Igen, a megosztást végül megtaláltam. Az iCloudnál bepipáltam, hogy csak biztonsági mentést csináljon, az appok adatait ne tolja fel. Az appoknál is kikapcsolgattam egyesével, de amikor feltettem egy újat, annál mégis be volt kapcsolva az iCloud mentés.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
Alex91
félisten
válasz
Friczy
üzenetére
Szerintem ilyen szempontbol ketfajta ember van. Van aki amit hasznal, annak minden csinjat, binjat tudja, meg az utolso billentyuzet kombinaciot is. Barmi a kezebe kerul elvarja, hogy az alkalmazkodjon hozza, es ne o alkalmazkodjon. A masik tipus meg a feladatra koncentral, es nem az eszkoz rabja. De nem is fogja tudni az utolso elrejtett menut barmely programban.
Egyik se jobb a masiknal, csak mas
. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hát más szemléletmódot kíván az biztos. Egyébként megértelek, nekem is nehéz volt megszoknom. Zene ügyben mondjuk átálltam a streamszolgáltatókra. Nem gyűjtögeket, másolgatok zenéket. Túl kényelmes vagyok hozzá. De megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá. Gépre soha nem dugtam, onedrive-olok, ott meg van könyvtárstruktúra. De ha lementek valamit a háttértárra, akkor ott csinálhatok hozzá könyvtárakat.
Két apróság.
"Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni."
Ezt nem teljesen értem. Ott van az a megosztás ikon a felfelé nyillal, aztán Mentés a Fájlokba menüpont. Még mappát is csinálhatsz.
"minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba"
Az iCloudnak be lehet állítani, hogy miket mentsen, melyik alkalmazások használják. De szeritem ezt te is megtaláltad. Vagy félreértek valamit? -
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Think different!
Be vagy mar te is gyepesedve...Nekem mar par dolog jobban kezre all az iPaden, mint az asztali gepen. Bar teny, hogy van amit meg az asztalin tudok jobban csinalni...
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
A zenei könyvtárazós dolgot megértem, mmint, hogy a te szokásaidnak az úgy valóban nem túl jó. Magát a dolgot nem annyira. Én már jóval az iOS cuccaim előtt is iTunest vagy Foobart használtam a zenéim rendszerezésre, agyf*szt kaptam volna ha mappáznom kellene
Gépre meg szerintem iPhone 4S óta nem dugtam se a telefonokat (amikor az volt) sem az iPadeket.
Sajnálom, hogy nem jött össze a dolog
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kentucky
üzenetére
Ha már korlátozva is van a másolás, legalább egy adott appba mappákat másolni (pl zenelejátszóba zenei albumokat könyvtáranként). iTunesban ez képtelenség, de úgy láttam a programok http felületén is. (FTP-t nem mindegyik kínál.) Fájlkezelő FTP-jén feltöltve majd onnan a kézzel megosztásként hozzáadott mappába másolva ment csak.
Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni.PC-s kliensprogramoknál nem lehet beállítani, hová tegye az adatokat (pl biztonsági mentés), ész nélkül tol bele több gigányi adatot a C:\users\...\appdatába. Volt aminél sikerült meghackelni, volt aminél nem.
Az Ipaden csak egy alap mentést szerettem volna, ehhez képest minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba, majd visít, hogy vegyél tárhelyet.
Pozitívumként azt azért elismerem, hogy teljesítményre gyors, az árszinthez képest jól kivitelezett, tartalomfogyasztásra jó, a programkínálat bőséges.
Gyakorló IT-sként azon vettem észre magam, hogy amint PC-hez dugom, két percen belül hangosan anyázok a fent leírtakon. Lehet, hogy bennem van a hiba és az én használati szokásaimhoz nem illik.
-
kentucky
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mit szerettél volna?
-
bollokcs80
Korrektor
Én viszont ma feladtam az iPad8-al való kísérletezést, megpróbáltam a korábban javasolt fájlkezelőket, beleástam magam az iTunes rejtelmeibe is, de nem jött össze az amit én akartam, nem sikerült megbarátkozni az iOS fáljkezelésével.
Így szépen meg vissza iStyle-nak 14 napos elállás keretében.Azt tudjátok, hogy külön kell-e nekik jelezni a visszaküldést? Az elállási nyilatkozaton csak egy cím van, ahová küldeni kell. A honlapjuk épp le van halva, ott nem tudom megnézni.

Köszönet a segítségért és a jó tanácsokért mindenkinek!

-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
A Telekomnál szinte minden iPad megtalálható.
A 2019 es ipad 7-99880 Ft
A 2020-as ipad8-134860 Ft
Az Air 3 199980 Ft
Az Air 4 289960 Ft -
válasz
DaveNo1
üzenetére
Ez igaz.
Szerintem nehéz a választás és tényleg nagyon egyén függő.
- Az alap iPad szerintem mindig remek ajánlat.
- Ha szeretnél erősebb processzort, több RAM-ot, jobb kijelzőt, jobb kamerát, vagy komolyabban rajzolgatsz, neadjisten nagyon kell a BT 5.0, esetleg a mágikus billentyűzet, vagy utálod a Lightining csatlakozót, akkor hozzáraksz még egy jelentősebb összeget (110 eFt). Plusz kapsz mellé több háttértárat ha kell, ha nem. És persze, ha ezekből csak egy dologra gerjedsz, akkor is fizeted a teljes pakkot. Air 4.
- Ha szeretnél még több RAM-ot, még több és jobb kamerákat, jobb hangot, akkor még hozzáraksz 85 eFt-ot. (Továbbá lásd előző pont!) iPad Pro 11 (2. gen.)
Szóval mindenki döntse el magának, hogy mi a fontos és mire van pénze.
Persze bele lehet venni a régebbi generációkat, amit még lehet kapni, és akkor még nehezebb. Viszont azokból néha sikerülhet valami jó ajánlatot kifogni.
Én személy szerint a 6. gen. (32 GB) iPademmel is tökéletesen boldog lennék, ha több RAM-ja lenne, bár a 14-es iPadOS-ben egész jó lett a RAM kezelés, de azért a multitask persze megfekteti. A 13-asban voltak kimondottan rossz alverziók. Na jó, egy kevésbé tükröződő kijelzőnek még örülnék.
Igazából egy moduláris iPad kéne, ahol a rendelésnél kimazsolázhatod, hogy melyik funkciók, hardverelemek kellenek. Megyek is, írok az Apple-nek.
-
válasz
magyarosim
üzenetére
Akkor többet tudsz mint mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amíg ők nem írják ki, minden más csak pletyka.
.

)
Azt kaptam, amit elvartam azert a penzert