Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CrAzY88
üzenetére
Szia, igen lekezeli. Nem fog felvenni többet mint amennyit az Apple megadott neki.
Én is a monitorommal töltöm az iPad Air 4-et pedig “kicsit” többet tud leadni, a 2020-as MacBook Pro-m is erre van alapból kötve.

A fontos az, hogy jó minőségű töltő legyen, szerintem a kiszemelted teljesíti amit kell.

-
-
-
Sziasztok,
két hete vásároltam egy iPad Air 4-et és hozzá egy Apple Magic Keyboard-ot azzal a céllal, hogy kiváltsam az eddig használt MacBook Pro-mat a mindennapi feladatokban.
A munkára pedig továbbra is a MacBook Pro maradt.
Ez az első iPad-em így összehasonlítási alapom nincs, de azt kaptam amire igazából számítottam. Nagyon jó minőségű és villám gyors. A kijelző is nagyon szép.
Ennél kicsit érdekesebb a Magic Keyboard ami nehéz... de nagyon... persze teljesen logikus hiszen valahogy meg kell tartania az iPad-et, de meglepő volt mikor először fogtam meg.
Amit kicsit átgondolatlannak érzek az egyrészt a kinyitása. Sehol sem lehet úgy megfogni mint egy laptopot, hogy na itt kell kinyitni így ezt meg kellet szokni. A másik pedig a felületét borító gumis felület. Nagyon jó fogást ad és jól is védi az eszközt, de ezek mellet szerintem könnyen meg is tud sérülni, de persze nem célom leejteni vagy tesztelni így csak érzésre tudom ezt mondani.
Ettől függetlenül a minősége pazar és a billentyűzeten is nagyon jó gépelni, de meg kell szokni a kis mérete miatt.
Összeségében nagyon elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy belevágtam.
Nekem teljes mértékben ki tudta váltani a laptopomat a mindennapi használatban, természetesen munkára számomra használhatatlan a szoftver támogatottság miatt.
Remélem tudtam ezzel a kis írással segíteni azoknak, akik vacillálnak a vásárlással kapcsolatban.

-
válasz
drifter968
üzenetére
Sajnos nagyon védik a tartalmakat, a TV GO alkalmazás nem érhető el Android TV-re... természetesen ígérgetés folyamatosan van, hogy dolgoznak rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi