- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ugyan miért haragudnék és ki mondta, írta, hogy ne rakj rá tokot? És fikázni sem fogok és nem is bántottál meg. Ugyan mivel is tetted volna ezt?
Csupán egy kérdést tettem fel, hogy miért, így most már tudom, hogy neked miért.
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.
Egyébként háton fekve a magic keyboarddal is lehet gépelni és nem kell tartani a készüléket.
A paperlike-ot én is néztem, de aztán üveg mellett döntöttem, mert azt már ismertem és az előbbiről eléggé vegyes a vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.