Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ugyan miért haragudnék és ki mondta, írta, hogy ne rakj rá tokot? És fikázni sem fogok és nem is bántottál meg. Ugyan mivel is tetted volna ezt?
Csupán egy kérdést tettem fel, hogy miért, így most már tudom, hogy neked miért.
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.
Egyébként háton fekve a magic keyboarddal is lehet gépelni és nem kell tartani a készüléket.
A paperlike-ot én is néztem, de aztán üveg mellett döntöttem, mert azt már ismertem és az előbbiről eléggé vegyes a vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vallás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.