- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ugyan miért haragudnék és ki mondta, írta, hogy ne rakj rá tokot? És fikázni sem fogok és nem is bántottál meg. Ugyan mivel is tetted volna ezt?
Csupán egy kérdést tettem fel, hogy miért, így most már tudom, hogy neked miért.
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.
Egyébként háton fekve a magic keyboarddal is lehet gépelni és nem kell tartani a készüléket.
A paperlike-ot én is néztem, de aztán üveg mellett döntöttem, mert azt már ismertem és az előbbiről eléggé vegyes a vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.