Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- norbx: Számítógép.hu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
iPad Air 2 - iPadOS 13.1
Szóval a sebességgel nincs gond, szerintem jobb is, mint az iOS 12 szubjektív érzetre. Viszont az AppStore továbbra sem kíván megnyílni, a gyári visszaállításon kívül mindent megpróbáltam, amit szerintem lehet, de nem. Másik hiba, hogy a beállításoknál a naptár fül alatt lefagy az egész, szóval azt sem fogom most módosítani. Neten nem találtam másnál ilyen hibát, tehát szerintem egyedi, elszigetelt eset az enyém (ettől függetlenül kellemetlen), de ha majd nagyon kell az AppStore valami miatt (automatikus app frissítés az megy a háttérben), akkor majd resetelem az egészet.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, frissítettem egy IPad Air 2 - t, vagyis elkezdtem, de tegnap este óta kb 1 mm van a csíkból, hogy végigmenjen, de megállt, és nem történik semmi immár 6 órája. Mit tehetek? (Soha életében nem volt jailbreakelve, vagy ilyesmi, legfrissebb szoftver volt rajta mindig, IPad Air 2 128GB WiFi).
-
malnabokor
senior tag
Használ valaki nem magyar feliratozású Bluetooth billentyűzet iPaddel? Én most megyek próbálni egyet, a képek alapján a billentyűk száma megfelel a magyar kiosztásnak, de ha mégsem találnám az "í" karaktert, valamilyen kombinációval elő lehet csalogatni (mint pl winen a ctrl+alt+i/j). Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Opel topik
- Ford topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- További aktív témák...
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs