Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz Chereiose #42436 üzenetére
Én személy szerint tetszőleges BT bill + egér. A billes tok csak útban van ha épp nem használod és hátra/össze van hajtva. Egy tisztességes tok, és akkor tabletként teljes értékű, hameg kell bill akkor úgyis le kell ülni egy asztalhoz. (Hacsak nem a Bp- Fonyód vonalon írod az öledben a doktoridat minden nap.)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
consono
nagyúr
válasz Chereiose #42257 üzenetére
Másik töltő /kábel is ezt csinálja? Nekünk ban itthon olyan lightning kábel ami ugyan ezt csinálja, de másikkal meg tökéletes.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Chereiose #39515 üzenetére
Az alap kérdésre visszatérve, én ebben a pillanatban rendeltem meg egy ezüst iPad 9-et a kislányomnak. Sokat malmoztunk rajta, de havi 5000 Ft a Telekomnál az asszony előfizetése mellé...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
nagyúr
válasz Chereiose #39515 üzenetére
az akutális árfolyam szerint fogják megállapítani az összes újonnan megjelenő eszköz árát
iszonyatos áremelkedés lesz idén szerintem nyugodtan meg lehet venni most is a dolgokat
csak hogy példát mondjak, ha MOST adták volna ki, akkor a 330 USD a kinti árat úgy kell átkonvertálni magyar HUF-ra hogy 330 USD -> 330 EUR (130k HUF) -> +27% -> 165ezer HUF lenne
vagy megfordítva az egyenletet -> a horribilisen fosszar forint miatt jelenleg az USA nettó árnál is olcsóbban tudod megvenni itthon ha tényleg 120k az alap wifis modellemlékeztetőül JELENLEG 375 USD és 400 EUR
szeptember környéke óta
USD +30%
EUR +16% -
addikt
válasz Chereiose #39502 üzenetére
Szerintem jön szeptemberben az új.
Ezt érdemes megnézni: [link]
De persze biztosat senki nem tud mondani, illetve ha jön is új, a jó magyar forintnak hála még drágábban is nyithat. Ha megfelelne a 9-es akkor bele lehet ugrani akár most is.
Segítettem?5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Carline
őstag
válasz Chereiose #32284 üzenetére
Ilyet Ewent EW3162-t vettem lányomnak, ez 2 AAA elemmel működő bluetooth billentyűzet 6k-ért. iPad7-el használja. Hosszú í ha jól emlékszem Fn+0 gombbal hozható elő. Az összes többi meg megvan rajta alapból. 60k-t soha nem adtam volna ki érte, de még 30k sem igazán egy Logitechért.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Süvi
őstag
válasz Chereiose #32284 üzenetére
Én egy ESR hátlappal használom a 10,5Pro-t és a Smart keyboardot, nagyon szeretem, szerintem van ilyen 10.2-re is.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Chereiose #30014 üzenetére
Én is örülök, hogy fejlesztettek rajta, de reménykedtem, hogy a tárhelyet is felnyomják 64 GB-ra...
Az Air is jól sikerült, de eléggé elszállt árban is, nekem az már nem pálya.
Egyébként ahogy számolgatom, nem nagyon módosítottak az árfolyamkockázaton.[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
-
Alex91
félisten
válasz Chereiose #29512 üzenetére
[link] , ezt esetleg erdemes megnezni vasarlas elott...
Tavaly szeptemberben jott ki, esetleg addig erdemes varni, figyelni a hireket, ha nem surgos![ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kkdesign
senior tag
válasz Chereiose #29507 üzenetére
még a 2017es ipad is lepipálja alap használhatóságban és gördülékenységben a 150-160k alatti konkurenciákat. a 2019essel meg végképp nincs semmi gond alap felhasználásnál! a 3gb ram is megfelelő alap felhasználásra szerintem nem bánod meg a 10.2-t. Nyilván támogatási időben az air nyerne, de valmit valamiért még kb 3 évig szerintem tuti rá a szoftverfrissítés is! .
-
Syl
nagyúr
válasz Chereiose #21898 üzenetére
Akkor te még nem használtál normális ujjlenyomatos telefont. Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tag
-
tag
-
kkdesign
senior tag
válasz Chereiose #21539 üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király 4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem -
wm2
őstag
válasz Chereiose #21541 üzenetére
Célszerű a google segítségével nézelődni. Több szempont van ugye, hogy kinek melyik jön be. Vezetékeshez a Lightning – USB 3 kameraadaptert kell megvenni, ahol van töltési lehetőség és ezzel már az Almás vezetékes is működik plusz 2db usb hubal. Célszerű viszont vmi bt-s tokosat nézni. A jobbak drágák, igen. A műbőrt nem szeretik. Ezt rengeteg helyen olvasom. Rövid életű.
Ozora <3
-
-
TommyNagz
senior tag
válasz Chereiose #18811 üzenetére
En is ezen dilemmaztam. Ha ltes modell kell akkor qrvadraga a 2017es. En 75ert vettem itt air2 lte-t 16gigaval. Teljesen elegedett vagyok. Ha jol lattam a teszteket es jol emlekszem sokkal nem gyorsabb az uj iPad. Van meg egy faktor amit nem szabad elfelejteni. Az air2 vekonyabb es konnyebb. Nalam az ar mellett ez sarkallt arra hogy inkabb hasznalt air2-t nezzek.
Szerk.: cserebe a tok kinalat viszont lof...semmit nem kapsz hozza mar. Marad az eBay es tarsai meg az unicerzalis tokok. De egyszer szerzek hozza egy smart case-t az tuti.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #16756 üzenetére
Használható, de kérdés megéri-e az a minimális árkülönbséget az Air2-höz képest. Legutóbb amikor néztem az árakat (~fél éve) 20k-val voltak nagyjából olcsóbbak az Airek használtan, annyi ártöbbletet pedig szerintem mindenképp megér az Air2. Főleg a 2x annyi RAM, illetve a split screen multitasking nagy előnyök szerintem az Air2 javára.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
-
zolikaDB
veterán
válasz Chereiose #15443 üzenetére
Tárhely: 16, 64 vagy 128GB.
2014-ben az Air 2 iOS 8-al jött ki. A 32-es verzió egy "ráncfelvarrás", tehát friss gyártás, emiatt van rajta 10.
Érdekes ez, mert pl. a 3GS is úgy indult útnak, h 16-os volt a legkisebb, majd kifuttatás idejére bejött a 8GB és a többi eltűnt.Tény, hogy szerintem az asztroszürke hátlap a legszebb
Kérhetek tőled vmit?
Ha használod a tabletet, pl lefekvés előtt, akkor benthagynál a Safariban megnyitva 5-6 oldalt? És amikor megint előveszed, pl holnap, amikor ráérsz, megnéznéd, h ezek az oldalak újratöltenek-e ha használatba veszed a Safarit?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Chereiose #15399 üzenetére
A hátlap szürke, az előlap fehér, az asztro szürkénél füstős szürke a hátlap és fekete az előlap, arany hátlapnál fehér az előlap. Tehát ahol szürkének írják az a fehér előlapos.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Süvi
őstag
válasz Chereiose #15367 üzenetére
A következőkkel van tapasztalat:
Eredetihez hasonló
Rock márka
Ebből is vettünk párat -
Auratech
őstag
válasz Chereiose #15340 üzenetére
Nekem van ilyen átalakítóm. Még a 4-hez vettem. Egy komplett arm minipc van benne 256mb rammal..
Sokat nyavajogtam, mérgelődtem a felbontás anomáliái miatt.., mikor egy lg optimus x2 tudja a fHD-t hdmi-n, natívan..
A konverter kütyü az ipad képét tömörítetlen 1600x900-ba kapja a csatin. (a csati adat-sávszélessége a korlát)
Azért ronda a betűkép..Azt skálázza fel fHD-re. Igazi almás neszeneked..öszvérmegoldás..
A kisebb pld 1280x720/800 felbontást natívan kitolja. Annak nem aliasinges a képe..
Az Apple tv megoldások jobbak, a laggot és a stabilitást kivéve..
A mai erőforrások lehetővé tennék (szoftveresen) a natív fHD megjelenítést, de tojnak rá..
A régi 30pin-vga adapter csak egy kábel volt, (abban még nem volt frame server..)
Lehetne már mondjuk 4K-s verziója annak a rohadék csatinak.., ami amúgy jól működik..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
válasz Chereiose #15361 üzenetére
Nem elavult.
Tökéletesen hibátlanul fut, és működik minden i kütyüvel a legutolsó FW-l is. Magyarul, nincs "belassítva"
mint az iPhone-k. Nyugodtan megveheted.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Chereiose #15340 üzenetére
Nem lehet. És nincs kínai másolata sem. Ezekben egy komplett áramkör van, ami a lightningból kijövő jelet konvertálja, valamint nem is megy ki a kimeneten a FullHD felbontás. Ennyiért használtan AppleTV 3rd gen-t lehet kapni, ami lényegesen sokoldalúbb eszköz, és megkapja vezeték nélkül az iPadről a FullHD képet. De ilyen kábelre véletlenül se költs szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #15307 üzenetére
Én még októberben vettem az Air 2-t, akkor is 122k volt, szóval hacsak valaki nem nézte be nagyon az árat, nem hiszem, hogy az bontatlan új volt 100k-ért.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #15303 üzenetére
Eredetileg én is az Air 1 és 2 között vacciláltam, végül a 2 mellett döntöttem és szerintem nagyon megérte. Újonnan mindenképp 2-t vennék már csak, használtan ha sikerül kifogni nagyon jó ajánlatot, akkor az 1 is megérheti.
Lassúnak nem lassú az 1GB RAM miatt az Air 1 sem, inkább az zavaró, hogyha váltogatsz az appok között, újratölti őket. Illetve a valós multitasking (2 app egyszerre a kijelzőn) az Air 2-vel jelent csak meg, ami szerintem egy nagyon hasznos feature, így én már csak emiatt is a 2-t választanám.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
blakey
titán
válasz Chereiose #15303 üzenetére
1 giga rammal már elég csiga lehet
Szerintem nem csiga, nyilván használattól függ. Ha újonnan veszed akkor minden ár kérdése, 40e-ért lehet, hogy bevállalnám, 80e-ért már nem.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest