-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Ill. Erősen gondolkozok, hogy rakjak-e rá. Eddig minden ipadon volt, van.
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.