- Milyen videókártyát?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PLC programozás
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
- iPad topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Nem. Gond, csak nem tudtam, mindegy, meglesz az app csak-csak
-
sagit
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
megvan a magyar acc, meg is van erositve, beleptem vele az ipad-re, appstoreban latszik az hbo max
azonban amikor telepiteni akarom azt modnja hogy ezzel az accountal meg semmi se volt telepitve/vasarolva, irjam be a jelszót es az emailt, vagy tizsszer beirtam, kicsit malmozik de nem enged tovabb
jobb felul se tudok belepni az appsotrban a magyar accounttal
ötlet?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ausztriában élek, és egy ipad pro 2017-re kellene hbo max appot rakjak. Nem látszik az app storeban mivel itt nincs jelenleg a Warner szerződése miatt(sky)
A kérdés az hogy tudom ravarazsolni? Az Apple fiókot kellene magyarra állítani vagy lehet külső forrásból? Bocsi a noob kerdesekert, macos felhasználó vagyok 1 ideje, ott okes, de ipad os meg relativ új nekem. 1 hónapja talán ha megvan az ipad.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Adott egy ipad mini, magától érzékel érintest ha meleg. Digitizer lehet a rossz? Javítható? Ragasztva van gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest