Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Nem. Gond, csak nem tudtam, mindegy, meglesz az app csak-csak
-
sagit
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
megvan a magyar acc, meg is van erositve, beleptem vele az ipad-re, appstoreban latszik az hbo max
azonban amikor telepiteni akarom azt modnja hogy ezzel az accountal meg semmi se volt telepitve/vasarolva, irjam be a jelszót es az emailt, vagy tizsszer beirtam, kicsit malmozik de nem enged tovabb
jobb felul se tudok belepni az appsotrban a magyar accounttal
ötlet?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ausztriában élek, és egy ipad pro 2017-re kellene hbo max appot rakjak. Nem látszik az app storeban mivel itt nincs jelenleg a Warner szerződése miatt(sky)
A kérdés az hogy tudom ravarazsolni? Az Apple fiókot kellene magyarra állítani vagy lehet külső forrásból? Bocsi a noob kerdesekert, macos felhasználó vagyok 1 ideje, ott okes, de ipad os meg relativ új nekem. 1 hónapja talán ha megvan az ipad.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Adott egy ipad mini, magától érzékel érintest ha meleg. Digitizer lehet a rossz? Javítható? Ragasztva van gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest