Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Erre szolgál pl. a Battery Life nevű app is.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
3uTools -al megnézem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Tudtommal az akkugyengülés miatti proci órajel csökkentés csak iPhone-oknál volt jelen, iPadeknél nem.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szerintem látványosan nem gyorsulna fel,kérdés hogy mibe kerülne a csere vagy már inkább megvenni a 2018-t. Nekem még 10 órát elmegy de már lassab.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
A iPhonon és a iPaden fent van a Remote Media Manager free fájl kezelő. A iPhone - ra a RMM -be a My Files - részbe bemásolod a filmet. Majd mindkét eszközön megnyitod. A iPad - den ha megnyitod fogja keresni a ugyanazon hálózaton lévő eszközt. Nálam azonnal csatlakozott a iPhone - hoz és lehetett nézni a filmet. Viszont én csak a otthoni hálózaton próbáltam. De lehet hogy Air Drop-al még egyszerűbb ( nekem a iPhone 4-en nincsen Air Drop)
-
lacy86
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
En igy hirtelen airdrop-al probalkoznek
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Igen,lehet Most próbáltam.
-
válasz
Urban Terror
üzenetére
Friss tapasztalat, fene tudja.
-
Noxy
veterán
válasz
Urban Terror
üzenetére
Sztm nem.
De ezek olyan késői költői kérdések, mert ha 8.xx van rajt, akkor lett volna kb 10 nap tesztelni a 9-t, és hanem OK, akkor még vissza lehetett volna lépni. -
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Houston baj van!

Csináltam egy gyári visszaállítást, beállítottam a kütyüt új ipadként, de az említett honlap beágyazott videói továbbra sem mennek.

Nem arról van szó, hogy egy darab honlap beágyazott videóinak megnyitása nélkül nem tudnék élni, de a MIÉRT-re mégiscsak kíváncsi vagyok. Nálam nem megy, mindenki másnál meg igen? Ilyen létezik?

-
bogyo74
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Esetleg írj légy szíves egy konkrét linket, megnézem neked. Air 1, iOS9.1. Az előbb megnyitottam egy cikket az említett oldalon, volt benne két video, play gombra indult a lejátszás. Youtube video volt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Urban Terror
üzenetére
Próbáld meg akkor az Air1 topicban.
Nem tapasztaltam hasonló hibát, több oldal beágyazott videóit is nézem pedig. -
Kobor
aktív tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nálam működik megnéztem, igaz mini 2 ios9.1.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Urban Terror
üzenetére
Hogy 444-et olvasol

-
Noxy
veterán
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ez a 16 or nagyobb semmi más, csak pénz kérdése. Kár ezen tovább lovagolni.
Nagyon sokan szeretik itt, ha más is kotorászik a pénztárcájába. Olyan megnyugtató a számukra. -
Auratech
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
-
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni, de tárgytalan!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nem, pont az Exchange nem fog működni, mert letiltotta a google, gmailként működnie kéne.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Gmail fiókként vagy exchange-ként használtad eddig és most melyikként próbálod beállítani?
Esetleg Outlook appot próbáld ki, ott van push is és kezeli elvben a gmailt is tökéletesen. -
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Kijelentkezel a Beállítások>iCloud alatt az adott fiókból és bejelentkezel a másikkal.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
iPaden megtudod váltosztattni a iCloud jelszót.De gépen is ha belépsz a iCloud ra lehet változtatni.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nos ide a nevedet és a jelszó kellene bírni amivel belépsz a laptopra. Ha nincs szerkesztve saját belépő neved és jelszó akkor lehet hogy jó lesz a admin és jelszó 1234. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk file kezelővel.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Megpróbálom. A router beállításokba most nem megyek bele mert ezek mindenkinél különböznek. Ha megnitod a VLC -t a menü - ben bal oldalt felülről a negyedik a Lokális hálózat. Eszt megnyiva hozzá tudod adni mihez akarsz csatlakozni. Nálam PC és NAS. Ha pl.NAS- hoz szeretnél csatlakozni akkor a legfelső sorban meg kell adnod a ip címet( 192.168.....) ez általában adott. Majd megadod a belépő neved és jelszót és csatlakozni. Nálam így működik. Nemtudom tudtam -e segíteni,de szeretnélek figyelmeztetni hogy a VLC-ben már nem fog menni a ac3 hang csak a dts. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk egy másik stream progival.
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ha mar lejárt a garancia és nem vol rá bővítés (AppleCare ) akkor szerintem csak telefonos Support lehet. De hátha jár erre valaki aki jobban benne van ebben.
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Van rá amúgy meg garancia? Szerintem fizetős supportot ajánlanak : [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Plexet telepítsd pl mindkét eszközre.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ha beregeled indítasz egy fotós panasszal, hogy kérsz cserét.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ha a tokon van még a matrica, az a kerek szürke, akkor próbáld meg beregelni, nekem csak azért kellett a vásárlást igazoló papír, mert nem fogadta el a kódot a rendszerük.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ugyanúgy, mint gépen, a PH rendszerében van alapból áll-leesős smiley (
) 
Amúgy a beállítások>általános>billentyűzet>billentyűzetek alatt ha hozzáadod az emojikat, akkor még több smileyd lesz, amiket ráadásul bárhova beszúrhatsz. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Én egy hónapja használom, egyelőre semmi nem látszik rajta.
Remélem nem is fog, de ha gáz lesz kérek újat, az első dolgom volt, hogy beregeltem a honlapjukon,
Volt egy kis gubanc mert elsőre nem fogadta el, kérték hogy fotózzam le az adatlapot ami a tablet alatt van (a belső oldalon) meg a számlát/blokkot, és utána felvették az accountomba, azon keresztül lehet reklamálni és igényelni újat, kell csatolni képet róla, hogy mi a baja."KRUSELL COMMUNITY LOG IN
The Krusell Community gives you several benefits including:- Lifetime warranty"
elvileg örök garis.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
A gyengébbik wifit a beálításokba le tudod tiltani. Ha nem így akarod akkor létezik program amivel eszt meg lehet oldani. A neve iPhone Configuration Utility ( szerintem jo iPadra is). De lehet hogy valaki ír valami más megoldást.
-
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ezt nézted már? [link]
Talán tudsz belőle még faragni is (8-10)., egy hónapja megy a hirdetés.Amúgy biztos nem lesz az Ali-s cucc jobb mint az eredeti, de az ára is csak 18$ (4200 Ft).
-
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Mégsem ajánlom a korábban megnevezett tokot, gyönyörű, könnyű, imádom, de ma észrevettem, hogy az oldaléleknél szétnyílt a ragasztás.
2 hónapot bírt. -
Süvi
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szia!
Meg tudnád mérni, hogy mennyi a tok súlya?
Teljesen hátra lehet hajtani, anélkül, hogy megsérüljön a tok?Köszönöm
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szivesen! "Nemláttad a fáktól az erdőt!"
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött... -
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Hát ezen a billentyüzeten is van Return vagy ugrás...Azzal tudsz sort lépni is meg keresésnél is használni.

-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nálam is jobb a helyzet!Amiota frissitettem csak 1 volt tegnap...Utolsok mind 10-en vannak de vagy 10-15 egymas utan.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) 
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött...