Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
fpeter84 #45920 üzenetére
Nem teljesen 100-as a figura, ezért nem is lehet úgy értékelni, mint másokat, de maga a mentalitás, ami viszont máshol is előfordul: amikor valaki hülye egy témához, de olyan magabiztossággal adja elő, mintha tudná, miről beszél. Soha nem értettem az ilyen hantás fazonokat.
Végén is kijelenti, hogy ugyan nem sikerült, de legalább kiderült a hiba, amit nyilván nem is tudhat, meg nem is igaz. A tuner részére szolgáló 33 V hangolófeszültségről levezetett fejtegetések is szédületesek voltak.
Ennél a sasszinál / alaplapnál a sorvégfokban szokott valamelyik impulzuskondenzátor kikészülni, emiatt megnövekszik a nagyfeszültséggel együtt a többi szekunderfeszültség is, ami azután kinyír további alkatrészeket.
Ha már itt tartunk, hazai szakfórumokon sasszénak is nevezik (tánclépés), ettől is hülyét kapok néha, nem beszélve számtalan helyesírási hibás változatról: cassi, sashi, sorolni sem tudom a rengeteg variációt, amiket láttam már.
Írja le eredeti formában (chassis), ha meg nem tudja, akkor mit kínlódik, használja a magyarított változatot (sasszi), ami már az autószerelő szakmában is régen így terjedt el, amikor az alvázról beszélnek. Vagy-vagy, a kettő keveréke nincs.
Nem ide kapcsolódik (a videón a helyesírás no comment kategória / invertel), csak azért írtam le, mert sokszor zavaró tud lenni, főleg szakemberektől nagyobb precizitást várna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest