- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Billentyűzet gondom van
- Apple notebookok
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #92251648 #95877 üzenetére
Most sem tudok mást mondani, minthogy az ezüstözött kábelek színeznek. Természetesen nem hallottam az összes kábelt, de még a századrészét sem, viszont az ember hajlamos általánosítani, akár hifiről, akár ételről, vagy autókról esik szó. Az általánosítás egyfajta védelem és biztosíték is valamelyest arra, hogy ne nyúljunk mellé. Ha nem lennének általánosítások, sokkal több baleset érne minket, vagy sokkal többen halnának meg meggondoltlanság miatt. és a többi. Az általánosítás megvéd attól is, hogy vesz egy akárnilyen ratyi ezüstözött kábelt, ami szanaszét sziszegi a hallóidegeit és amit rövidesen a pokolba fog kívánni, vagy ami még rosszabb, azt hiszi majd, hogy valamelyik komponense rossz és emiatt le is cseréli...aztán csak a nyamvadt kábel volt ergya.
Az általad említett ezüst kábel nem ide tartozik, de szerintem nem is "lyet" szeretne most a kérdező.
(#95882) Dorian: Valóban nem egyforma a hallásunk. De, ha én hallok olyasmit, amit Te észre sem veszel, akkor kinek rosszabb a hallása? Mondom ezt úgy, hogy tényleg messze nem tökéletes a hallásom. Ha fordítva lenne, igazad is lehetne, de én hallom a sistergést és reszelősséget... ami ezek szerint azért lehet, mert rosszul hallok? Nem tagadom, ezt eddig nem így gondoltam...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest