Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz bajnokpityu #66892 üzenetére
a linn is dlna-s , linn
a lumint nem fejtettem meg még. de csodalkoznek, ha windows halozatba csatlakozna es konyvtarakat lapozgatna.
kozben meglett a lumin is upnp servert hasznal
lumin[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
jozefgucci1
addikt
válasz zolaas #66898 üzenetére
Az a gond , hogy neten rendeltem egy nyíregyházi kereskedőtől ( Digitálpláza) és oda kérték vissza a készüléket. Futár Jött elvitte ott volt majd két hónapig majd futár visszahozta . Persze ingyen és bennehagytak nekem egy Vasember3 lemezt véletlenül . Ilyenkor mit tudok csinálni ? Üljek kocsiba és Egerből menjek oda a készülékkel vagy a garilevéllel a helyi Samsung szervizbe sétáljak be ?
Köszi előre is .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
zolaas
senior tag
válasz jozefgucci1 #66897 üzenetére
Vidd vissza. Csak szop@tnak a szervizesek, h ott nem jött elő...kapcsold be ott is, idézd elő a jelenséget, ha nem engedik, fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel, esetleg, ha kell segítség én elmehetek és jól pofánrúghatom őket.. ilyen nincs, hogy nem hisznek az user-nek... melyik szervíz ez??
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Több mint két hónap után visszakerült hozzám a házimozim a szervizből ezzel az előzménnyel .: "
szevasztok kb egy hónapja vettem egy ilyen " Házimozit " Samsung HT-E5550 ami ezidáig jól működött . A lejátszó optikával van összekötve a tv-vel . A tv HDMi-vel a septopboxal és a számítógéppel . Pár napja jelentkezik egy olyan hiba , hogy ha külső vinyórol játszom le filmet pár perc után a lejátszó elkezd váltogatni a bemenetek között pl .: Aux-HDMI 1-2 Iphon stb és elmegy a hang . Ugyan ez van ha csak a hangot szeretném rajta keresztül halgatni pl tv-t nézek vagy számítógépről indítok el filmet ? Mi lehet a gond merre induljak el vagy egyből szerviz? "
Szervíz elvitte és állítólag náluk nem jelentkezett a gond . Nekem a héten visszajött és fél óra üzem után ismét ezt csinálja . Most optikai helyett Hdmi kábellel kötöttem össze csak a Tv-vel és így is ez megy . Egy idő után elveszíti a jelet a lejátszó és lecsatlakozik a tv-ről ? Próbáltam mind a 4 Hdmi csatlakozót a tévén és ugyan ez a gond . A szervíz nem hisz nekem ilyenkor mi a teendő ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Oldfighter
senior tag
-
pigster
senior tag
A következő összeállításokról szeretném egy szakértő véleményét kérni (biztosan lehet drágábban jobbat, de egyelőre az anyagi keretek erre adnak lehetőséget) :
Vardus VR-300 hangfalpár
VR CENTRE
Heco Victa 301 hangfalpár vagy wh2 hangfalpár
Wharfedale aktív subwoofer WH-208vagy
Wharfedale Diamond 8.3 hangfal
wh2
wh centerEgy TEAC AG-D500-re lenne rákötve, ami - mint kiderült - teljesen megegyezeik az Onkyo nr515-tel.
-
Dorian
félisten
Csak szeretném jelezni itt is, ha már ide offoltam a problémámat, hogy végül egy Asus RT N12E típust (6.000Ft) választottam. Jelerősség még a vasbeton födémmel elválasztott lakás túlsó felén is elegendő, bár erre végül nem is lett volna szükség mert egy külön wifi routerrel alhálózatot alakítottunk ki.
Egyelőre gond nélkül működik, ami durva, hogy a feltöltési sebességem majdnem duplázódott (!), letöltést még nem próbáltam.,Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #66885 üzenetére
Az összes streamer dlna-n megy, nem? Lumin, Linn, stb.
-
hétalvó
addikt
válasz XtremLor #66888 üzenetére
plex-t mert ingyenes es nem upnp hanem dlna
az erositom nem tud nfs-t szerintemde meg 1x nekieshetek egy ilyen tesztnek, ha ekkora ketsegek vannak.
htpc hdmi-t nagyon elveri az biztos. usb es dlna kb 1 szint.
htpc koax es optika nem volt tesztelve csak bd koax-al(alap kabel)[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
hétalvó
addikt
válasz bajnokpityu #66885 üzenetére
nalam siman meghallgathato, be tudom rakni usbn a flacokat, dlnan hdmin es van egy bd is koaxal.
az usb es a dlna nyer, a bd se rossz ott lehet csalni a kabellel.
-
pigster
senior tag
Erre valaki?
-
spiky03
veterán
Tudom nem teljesen ide tartozik, de úgy gondolom, hogy tudtok válaszolni a kérdésemre.
Ez a CD lejátszó milyen minőséget képvisel?
Onkyo DX-7222
Egy ilyene van aposnak, és gondoltam ha meglesznek a Focal frontok és rászoknék a zenélésre, akkor elkérném tőle, ő úgysem használja.
Meg gondolom csak jobb hangja lenne, mint a Pio BDP-150-nek.
Vagy tévednék?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
tozso76
aktív tag
Itt is megkérdezném, amit a htpc topikban kérdeztem.
Nvidia G210 vga-s htpc összekötve hdmi-vel egy Yamaha RX-V771 -el, ebből hdmi out-ra kötve egy LG tv és és hdmi out2-n egy Samsung SP-A600 proji. Op.rendszer win7 32bit. Minden driver legfrissebb.
Normális dolog az hogy, a hangeszközöknél nem látom az AVR-t, csak az éppen kiválasztott megjelenítőt?
Ugyan így, az Nvidia driver/hdmi hang eszköznél is csak a tv és a proji választható hdmi hangeszköznek.
Hangot végül sikerült kihozni az erősítőből, csak érdekesnek találom ezt a dolgot.
Win7 hang/lejátszó/tulajdonságoknál 8 csatorna, Dolby TrueHD és DTS-HD képesnek látszik mindkét "megjelenítő". Egy filmem van amin van DTS-HD hang és annak lejátszásakor ki is jelzi az erősítő hogy, DTS-HD hangot kap.
Ez Nvidiás vagy Yamaha-s sajátosság?
Google barát nem kevés találatot hoz hasonló anomáliákra, de láttam képeket ahol látszik az AVR hangeszköznek.
Ui: Ubuntu alatt, detto ez a helyzet. -
greike
tag
válasz Norbi 72 #66868 üzenetére
Az Onkyo nagyobb teljesítményű,mint a 2311.Most akkor hogy van ez,szerinted? Tudom nem nekem szántad a kérdést de nagyon sok felső kategóriás erősítőnél nagyobb az Onkyo 609 teljesítmény felvétele! Ez elég akkor a jobb hangminőséghez? Értem ,hogy amiket felsorolsz abban az Onkyo a jobb. Ha a hangminőség a fontos akkor nem szabad foglalkozni olyannal ,hogy az egyiken van Thx logo a másikon nincs stb.. felesleges szolgáltatással együtt. Nem kötekedni akarok de most nem jól érvelsz.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni sub bekötéssel kapcsolatban. A képen látható subbal rendelkezem. Eddig volt egy inakustik y subkábelem. A kábel mindkét végét a line in bemenetbe csatlakoztattam, és a subon a Normal előválasztót használtam. Pár napja beszereztem egy Irish Red kábelt, amit a fehér rca-ba kötöttem, illetve az előválasztót az LFE ágba kapcsoltam.
Az a tapasztalatom, hogy ilyen módon mintha magasabb tartományt sugározna le a sub, mint azelőtt, illetve jóval mélyebbre is megy, de ezt a kábelnek tudom be.
Bár valóban mélyebbre megy a láda, de egy kicsit furán szól nekem. A Line-in-es bekötés, és a Normál módos előválasztás nekem jobban tetszett.(Feszesebbnek,pontosabbnak hatott).Van erre valami ökölszabály, vagy érzésre lehet hagyatkozni a bekötést illetően?
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, 250k körül keresnék erősítőt és hozzá 5.0 szettet, sub későbbre van tervezve. Ami kötelezően kellene az a wifi, eddig a sony str dn840 ,valamint az onkyo tx nr626 -os modellt néztem.
Hangfalnál a Wharfedale obsidian 600 hcp -nél ragadtam le. 20nm körüli nappaliba kellene zene és természetesen filmnézésre.
Van jobb opció, ha nagyon kell és érdemes, 300k ig el tudok menni. -
Norbi 72
veterán
válasz greike #66865 üzenetére
Utánanéztem.Ha az árat nézzük,akkor igazad van,de én teljesítmény/tudást nézek,szerintem így korrekt összehasonlítani őket.
609:[link]
2311:[link]
Alig van különbség a felszereltségben.
(#66866) adodaniel: Az Onkyo nagyobb teljesítményú,mint a 2311.Most akkor hogy van ez,szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
skoos
őstag
50-60e Huf körül erdemes sztereo erositot venni JBL ES80 falakhoz, a jelenlegi avr360as szebb sztereo hangzásához? Tudnátok ajánlani ilyen erösitöt? Hasznâlt is jöhet...
Hogyan kell egy hm erösitöt egy sztereo erösitövel összekötni?
Köszi!
-
adodaniel
őstag
válasz greike #66865 üzenetére
Volt nálam személyesen a 1911-et megnézni. A hét elején még azt mondta, hogy 1611-et akar, mert a 1911 nem éri meg az árát, mikor "csak egy USB-vel van több" rajta.
Egyébként valóban a 60x-as Onkyo-k a kategóriatársai a 19xx-es Denonoknak. És jól emlékszel.
[ Szerkesztve ]
-
greike
tag
válasz Norbi 72 #66861 üzenetére
609 Onkyo a Denon 2311 kategóriatársa?Szerintem egy kicsit nézzél utána! A neten találtam több tesztet és az Onkyo 808 vetik össze! Denon 1912 az Onkyo 609 kategóriája.Adodaniel tudna segíteni Pepe07-nek ,hogy melyik miben jó mert volt Denon 1911 és Onkyo 608 ha jól emlékszek! Teszt: [link]. http://www.testberichte.de/p/denon-tests/avr-2311-testbericht.html
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66863 üzenetére
...viszont a jbl bekötötte...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #66862 üzenetére
az a baj,hogy ebben a konkrét eseten egy tisztességes külsőt elrontottak, belét átvették, és 3000USD-t kerestek minden useren.
azért az mennyire kemény, hogy a kurzor okézó gombját nem kötötték be?
-
xtremetuning
addikt
válasz gyurczy #66859 üzenetére
Igen, ez most felér egy nyílt szembeköpéssel a userek felé...
Örülök is, hogy nincs többé lexicon a házban
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz gyurczy #66855 üzenetére
Azért az MC12-ből nem volt bryston.....csak a jbl kapta meg feketében. Az konkrétan Lexicon fejlesztés volt, ott a Bryston csak az összeépítést végezte. Most nagyobb szeletet kapott a tortából...
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #66857 üzenetére
bajnokpityu: Szerintem is, és ez a régebbi cuccokra is igaz.
XT: Mondjuk régen legalább a saját arculatra jobban figyeltek.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz t-bali3 #66856 üzenetére
JBL Sythesys...Bryston SP-3...Lexicon MC14
Pityu : nem tökmindegy ? Előlapcsere és kész is vagy
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
válasz xtremetuning #66842 üzenetére
A lenti milyen márka? Nem bírom elolvasni.
-
gyurczy
őstag
Nem értem miért kell ezen meglepődni. A Lexicon-nak volt egyáltalán saját fejlesztése? Régen is Bryston motyót használtak, néha beesett egy H/K is. JBL dettó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #66850 üzenetére
Maranc procijai milyen szinvonal? Sztereoban azt mondják, hogy egyre rosszabb ár/értékűek, ahogy mennek felfele az árral.
-
zolaas
senior tag
válasz Spuri2000 #66852 üzenetére
Nézegessüka használtpiacot. Most épp nem találtam 5.1-t, de ami késik nem múlik De én az erősítőt is cserélném, de megértem, ha nem akarod.
Közben leltem egy ilyet, igaz ebben erősítő is van:
Warfi+HK Mindeképpen meg kell hallgatnod, mielőtt döntesz. ezt a párost sose hallottam még...[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
válasz xtremetuning #66846 üzenetére
mibol mi lett mi?
-
pigster
senior tag
Wharfedale Vardus Vr-300 hangfalról van vkinek tapasztalata; mert olyat olvastam, hogy nagyobb hangerőnél "zörög" az egész?
-
xtremetuning
addikt
De hogy teljes legyen az ördögi kör :
fogadok, ez lesz a legdrágább a trióból...
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66845 üzenetére
Detto.....
A tavalyi év cikije számomra pedig az volt, amikor kiderült, hogy mi lakik a McIntosh MX121 és MX151 proci belsejében....
-
bajnokpityu
félisten
belül?
-
zolaas
senior tag
válasz Spuri2000 #66834 üzenetére
Erősítő és sub nélkül 200k? Abból azért lehet csemegézni, milyen erősítő lenne rákötve? Vagy erősítővel, sub nélkül 200k a keret? HDMI kell, nem kell?
Xt: Hát ez elég gáz lesz kimagyarázni, bár belül még eltérhet...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Dá szép....
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66837 üzenetére
Akkor tessék, az idei év eddigi legnagyobb égése szerintem :
és 3000 euróval olcsóbban :
no comment...
-
zolaas
senior tag
Hm. És esetleg az, hogy a Dp portot teljesen eltávolítod? ( Lehet olyat?), de az se jó, mert csak akkor aktív a hdmi, ha be van kapcsolva az erősítő...és ha utánna kapcsolod be hiába teszed át, újra kell indítani...nincs ötletem. Esetleg a videokártyás topikban próbálkozz.
Bár amikor nekem ATI kártyám volt, és használtam a HDMI kimenetet simán váltott kikapcsolás nélkül is.
Pepe07: a te igényedhez valószínűleg az Onkyo-hoz, ha tudod hallgasd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe07
csendes tag
válasz #09634560 #66835 üzenetére
Halihó!
Polkaudio Monitorokhoz, (javarészt elektronikus) zenére, és filmre, két erősítő között gondolkozok:
Denon AVR-1912
Onkyo TX-NR609A Denonnak jobb lehet a sztereó visszaadása, de a viszonylag kis hangfalakhoz talán jobban illik a onkyo melegebb hangja. A hangfalak mélye kevés, középtartománya gyönyörű, a magas kissé éles. Ugyanakkor a Denonnál fejlettebb a hangkiegyenlítő eljárás.
A hangfalszett egyébként nem biztos, hogy hosszabb távon meg lesz tartva, Dali belépő szettjei esélyesek egy-két éven belül. Az erősítő igen.
Persze ez függ attól, mit muzsikálnak az új erősítővel.Érvek, ellenérvek?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz zolaas #66815 üzenetére
Amire jutottam:
Letiltottam az AMD DP Output hangkimenetet.
Kikapcsolt erősítővel újraindítottam a gépet. Lejátszóeszközök között így is AMD DP Output-ként jelent meg a 6950 hangkimenete (persze letiltott állapottal). Az erősítő bekapcsolásakor ugyanúgy jött a szép figyelmeztető ablak és nem is kerül hang át rá.A most bekapcsolt erősítő mellett újraindítottam a gépet. Így AMD HDMI Output-ként jelent meg a 6950 és megy is szépen a hang az erősítőre (de ugyanez van akkor is, ha nem tiltom le a DP kimenetet)
A gond ott van, hogy egyszerre csak egy kimenetet tud kezelni a kártya és nincs a kimenetek között "hot swap". Mindenképpen újraindítás szükséges, hogy váltson HDMI-re
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
törölt tag
-
pigster
senior tag
Tényleg lehetséges, hogy a TEAC AG-D500 és az Onkyo nr515 teljesen ugyanaz?
-
törölt tag
válasz Spuri2000 #66834 üzenetére
Mégis, zeneileg is jó legyen vagy mozira inkább? Mert pl. Onkyo mozis karakterrel bir, más hangfalak valók hozzá,Denon-Marantz részletezőbb de egyenletesebb karakter, más hangfalszett való ahhoz is. Igazság szerint meg kellene hallgatnod.. utána dönthetsz, melyik irány tetszik, kinézel a használtak közül párat, mi véleményezzük, hagfalszettet ajánlunk hozzá ha van elérhető.
-
Spuri2000
senior tag
válasz zolaas #66833 üzenetére
Nem, nem bögréset keresek! Erősítő ás talán mélynyomó nélkül kb. 200 körül gondoltam. Azért érdeklődök ennyire a szoba mérete alapján, mert olvastam olyat hogy valaki megvette a rendszert és otthon derült ki nem jó, mert nem úgy érvényesül/nem szól jól, mint ahogy gondolta volna.
-
KisTücsök
addikt
Vagyis 2-300k mindennel együtt.
-
Oldfighter
senior tag
-
Spuri2000
senior tag
válasz liszi70 #66818 üzenetére
Direkt nem akartam összeget írni, mert általában mindig az összeghatár közvetlen közelébe vagy fölé lövik be a rendszert a kedves fórumozók. Ebből az okból kifolyólag gondoltam azt, hogy talán a helység mérete alapján jobban meg lehetne közelíteni a rendszert. Az az elképzelés vezérel, hogy talán vannak olyan rendszerek, amelyek ár/érték arányban kimagasodnak a többiek közül! Az 5.1-ből kifolyólag pedig nem nehéz kitalálni, hogy házimozihoz szeretném használni. Nem a milliomosok táborát erősítem, így "sajnos" nem tudok/akarok súlyos pénzeket erre a "hobbira" fordítani. Egy tisztességes rendszert keresek, amit átlagfelhasználóként évekig használhatok becsülettel.
-
drakola
újonc
Jóestét!
Bedöglött a dvd lejátszóm.Úgy döntöttünk az asszonnyal,hogy nem veszük dvd lejátszót hanem egy 5.1 dvd-és házimozi rendszert.És ezeket a tipusokat néztem ki és kb 40e ft a keret. Lg 32lk450 tv-énk van. Melyik lenne a legjobb választás?
[link] -
Sefter
veterán
-
Norbi 72
veterán
válasz xtremetuning #66794 üzenetére
És Csabroncka:
Akkor jól sejtettem,hogy nem a legjobb megoldás..
-
Spuri2000
senior tag
20m2 milyen 5.1 szettet ajánlotok?
-
f8enter
aktív tag
Beszívtam a Stadium szettel. Túl kicsi a szoba, és nem szól jól + nem tudom elrakni rendesen a surroundokat. Költözik az egész mozi cucc egy nagyobb helyiségbe (2,3x4,5 --> 4,5x4,5). Nem is gondoltam, volna, hogy a hangzásjavító beruházásom ennyi problémát generál...
Persze az új helyen nincs utp, kell mennyezeti tartó a projinak, az egyik hangfalat mindig pakolni kell a használom/nem használom helyre, stb...Talán ha összeáll, az majd kárpótol.
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Nekem ehhez még 1 ötletem lenne:
-Tiltsd le a Dp portot, ha nem használod.
-Jobb klikk azon az ablakon és pipáld ki a letiltott és a leválasztott eszközök megjelenítése opciót. Majd ha az erősítőn akarsz hangot mielőtt bekapcsolod azt tedd alapértelmezetté. Vagy miután bekapcsolod.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
KisTücsök
addikt
válasz xtremetuning #66807 üzenetére
Kár, hogy a Kácsánál Proson nincs. Akkor mindkettőt ellehetne hozni, és választani.
Na, majd meglátjuk.
-
12hopp
csendes tag
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit merjek elkérni egy Jamo SW 708 sub erősítőért? /csak magába az erősítő/
köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz KisTücsök #66806 üzenetére
Nemrég érkezett, eddig nem is volt. Sosem hasonlítottam össze. De ordenáré nagy különbségeket ne várj tőle.
-
KisTücsök
addikt
válasz xtremetuning #66753 üzenetére
Ez mennyivel jobb, mint a Proson Y kábele? Kéne majd vennem egyet, nem tudtam, hogy az AQ-nak is van ilyenje.
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66798 üzenetére
A Grandeban az nem szub. Az ott egy : "Multiferrite 11" (27cm) “W” midbass".
És eszembe sem jutna összehasonlítani 4db 12"-os szubbal, ami telibe a füledet kapja el.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos erről nem vagyok meggyőződve
Itt lehet 8.1 alatt az alapértelmezett lejátszó eszközt beállítani:
Amint látod írja, hogy AMD DP Output a választható és nem kínál ilyenkor AMD HDMI Output-ot
Egyébként lejátszó programon belül van állítva a megfelelő kimenet (mpc-hc), de ez lényegtelen a probléma szempontjából
Ha bekapcsolom az erősítőt, akkor a CCC bedob egy ablakot a bal felső sarokba:
és eközben az eszközök között ugyanúgy az AMD DP Output marad választhatóként, amivel nem lenne gond, de így nem kerül sajnos az erősítőre a hang, hanem a monitorba kerül a DP kábelen, amit egyébként nem is használok hangkimenetként.
Szóval egyetlen eszközként jelenik csak meg a HD6950, mint audio eszköz. Bekapcsolt erősítővel indítva a gépet (álá restart PC) a választható eszközök között AMD HDMI Output-ként jelenik meg a HD6950.
Sajnos menet közbeni állíthatóságról google barátunk sem tudott megfelelő infóval szolgálni, sem pedig a VGA vezérlőpultjában nincs hangra vonatkozó beállítás.
read-only mode on the forum
-
Peak
addikt
Semmi baj nincs a VGAddal.
A "vezérlőpult - hang" alatt 1 kattintással állitod át alapértelmezett kimenetnek bármelyik eszközt, tehát igazából nincs semmi probléma a rendszereddel.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- PR-Telecom
- OpenMediaVault
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.