- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz
Nemir Ombe #127556 üzenetére
Kicsit át kell rendezni a szobát, és már működhet is. A sarokból a TV-t a futógéppel fel kell cserélni, a 2 személyes kanapét félre, és máris lehet szimmetrikus elrendezést csinálni keresztben, és a helység funkciót sem fogja túlzottan lerontani.
-
gyurczy
őstag
válasz
Nemir Ombe #127109 üzenetére
Sztereónál azért korántsem ilyen egyértelmű a helyzet. Az én kis D osztályúm kifejezetten szereti a jó tápkábelt.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #125422 üzenetére
Majd mondd merre futnak, hogy le tudjam őket vadászni.
-
gyurczy
őstag
válasz
tomic #124892 üzenetére
A nyomtatással óvatosan. Csak akkor jó, ha a szövetet nem "tömíti" el. Szublimálás csak bizonyos anyagokon működik, ebben a méretben pedig nem tudom csinálnak-e más technikával.
A bélés tekintetében én kőzetgyapotra voksolnék, vannak kifejezett akusztikai szigetelések, ezek hangcsillapításáról valószínű több infót találsz. Lehet több anyagot is használni egy panelen belül.
Első körben szerintem majdnem mindegy miből csinálod, javítani fog. Nekem a 60x120-asok 14/db körül álltak meg, ha jól emlékszem, de keress vissza, anno beírtam mindent.
-
gyurczy
őstag
válasz
Nemir Ombe #124220 üzenetére
Ez nyilván így van, ezért írtam, hogy a Stealth+OPPO helyett inkább a BD32. Az, hogy kinél mi a normális teljesen relatív. Az 1:1 arány szerintem is túlzó, de nálam tápkábelnél a 2:1 (eszköz:kábel) arány simán megvan. Hangfal kábelnél ez inkább 3:1-4:1, de szívesen kalandoznék feljebb is, csak túl ritka madár az ilyen portéka mifelénk, vakon meg nem ugrok bele ekkora tételbe, plusz a mostanival tökéletesen meg vagyok elégedve, nem ezt érzem szűk keresztmetszetnek.
-
gyurczy
őstag
válasz
Joshi #124208 üzenetére
Joshi: 3-4 éve én sem ezen a szinten kezdtem. Mikor megvettem az Onkyo + Quadral valami szettem összesen 70 rugóért annyi volt a cél, hogy szóljon jobban, mint a tévé. Aztán ahogy egyre több és jobb hangot hallottam az én igényszintem is egyre feljebb kúszott. Kábel témában is szkeptikus voltam, aztán be kellett lássam, hogy erre is áldozni kell, ha a komponensek valós tudását is meg akarom tapasztalni. Nincs azzal baj, ha az ember nincs bizonyos tapasztalatok vagy szabad szemmel is jól láthatóan nagy összegbe kerülő rendszer birtokában, azzal viszont igen, ha tudatlanságból, dacból vagy irigységből olyan kijelentéseket tesz egy szakmai fórumon, ami félrevezető és/vagy valótlan. Véletlenül sem személyeskedni szeretnénk, de a valóságot még mindig nem ismerjük, hiszen nem osztod meg velünk.
liszi70: Ha normális válaszokat kapnánk már rég nem rugóznánk a témán...
-
gyurczy
őstag
válasz
Mezga Aladár #124199 üzenetére
(#124199) Mezga Aladár: Akár személyes tapasztalat is lehet, saját rendszerben, honnan tudhatnám így ismeretlenül a fórumról?
(#124193) Nemir Ombe: Az ajánlott százalékos arány minimumként van meghatározva, nálam valahol 1:1-1:2 között mozog. A kábel önálló komponens, szerintem hiba, ha az ember nem fektet rá hangsúlyt.
Nemrég beszippantottam egy régi HiDiamond hangfalkábelt, és kíváncsi voltam, hogy hol helyezkedik el a mostani palettán, ezért a Stream Audios srácokat megfűztem egy kis hallgatózásra. Meghallgattuk a kábeleket D2-től D7-ig, az eredmény az lett, hogy a D5 szintjét hozza. A teszt másik tanulsága az volt, hogy igenis jól hallhatóan egyre jobb hangot kap az ember a pénzéért, mindemellett a D4-D5 között volt egy minőségi ugrás, ahol a tiszta, nyitott hang mellé már egy jó adag nyugodtság, simaság is jut. Tápkábelnél a D3-D3.5-nél van ugyanez, az Aurum hangfalaknál az Orkan - Montan ilyen váltás. A tápok itthon is jártak, a D4 már igen jó cucc, egészen közel volt a Stealth Audio Dream V10 digitalhoz a rendszeremben, majdnem mindegy, hogy a forrás és az integrált seggében melyik volt, mindkét esetben igen jó volt a hang. A Stealth-et elvittem Muzsikpetihez is, az OPPO (ami a HiDiamond D3-at nem szerette) megtáltosodott tőle, de ez már elég extrém, a Stealth+OPPO árából inkább Primare BD32-re gyúrnék.
-
gyurczy
őstag
válasz
Joshi #124195 üzenetére
Látom nem egy magyart beszélünk, vagy gond van a szövegértéssel, ezért megkérdezem még egyszer, hátha most kapok értelmezhető választ is a mellébeszélés és a videó linkelgetés helyett:
Tapasztalatból írod, hogy a milliós rendszerekbe a tulajdonosok csak azért vesznek drága kábelt, mert az illik árban a láncba?
-
gyurczy
őstag
válasz
windlord #119919 üzenetére
A gyakorlati tapasztalatom csekély mértékű, ezért próbálok virtuálisan ismereteket szerezni ilyen-olyan forrásokból
Ezzel csak az a baj, hogy nem tudhatod, hogy ha valaki véleményt formál azt milyen tapasztalattal, tudással, füllel, ízléssel tette. Ilyen virtuális tudással osztják sokan az észt saját tapasztalat híján is, megmondva a tutit. Ne higgy senkinek, csak a saját fülednek. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #119911 üzenetére
Mivel, hogyan próbálta mérni a különbséget?
-
gyurczy
őstag
válasz
Smiley #119885 üzenetére
Nem az álláspontod vitatom, csupán a megközelítés pontatlanságára kívántam felhívni a figyelmet. Az rendben van, hogy a kábel két végén mindkét eszköz tudja, hogy pontosan melyik szürke színt kell megjeleníteni, de a képalkotó által előállított szín amit látsz nagy eséllyel nem az a szürke lesz, ami az elején elindult. Ez függ a fényviszonyoktól, megjelenítő kalibrálásától, és egy rakás más dologtól. Álláspontom szerint a HDMI (és persze a többi) kábelen érkező vagy nem érkező elektromos zajtól is, ami ugyan nem változtatja meg magát a jelet, de az igen bonyolult felépítésű áramkörre (ami maga a megjelenítő) minden bizonnyal van valamilyen hatással.
-
gyurczy
őstag
válasz
Smiley #119875 üzenetére
Az elektromosság miért hiányzik a képletből? A jelátvitel elsődlegesen elektromos, a nullák és egyesek, a hibajavítás, szabvány és minden más csak ez után következik. Miért ne számítana, hogy azok az elektromos impulzusok milyen minőségű vezetőn közlekednek a sok zavarral, esetenként 90-110V-os áramtüskékkel, amelyek kinyírják a HDMI paneleket, és egyéb okosságokkal együtt? Ha bármilyen más kábelnél hatása van az áram minőségének a kapott végeredményre, akkor miért pont a HDMI kábel lenne a kivétel?
-
gyurczy
őstag
válasz
szivacs1987 #119369 üzenetére
Oké, bekavartál ezzel a koax témával, én néztem be.
Az erősítő sub kimenetére rátolsz egy RCA Y kábelt, ezzel kettéosztottad. Erre megy 1-1 sub kábelt, a sub oldalán egy RCA Y kábellel pedig rácsatlakozol a subra.
1-4 RCA kábelt nem gyártatnék, mert azzal bekorlátozod a két sub elhelyezhetőségét a kábellel, plusz későbbi eladásnál kicsi az esély, hogy valaki pont ilyet keres, normál drótok viszont eladhatók.
-
gyurczy
őstag
válasz
szivacs1987 #119361 üzenetére
Ehhez nem digi koax kell neked, hanem sub kábel.
Miért 1 RCA-ból akarsz csinálni 4-et? Analóg kijárat mindig párban van. Ami szóló, az általában digitális kijárat, azt viszont a sub nem fogadja.
-
gyurczy
őstag
válasz
fehér_ember #119331 üzenetére
Azért mentem el hogy tapasztalatot gyűjtsek, mert nem hallottam még a magam és unokatesóm fillérekből összedobott rendszerén kívül semmi mást,
Azt azért nem igazán értem, hogy az ilyen kiállításon, többségében miért csak a több milliós hangsugárzókkal kell demózni?
Az egyik választ a kérdésedre meg is adtad. A másik pedig, hogy egy ilyen kiállításon a kiállító igyekszik megmutatni a kínálat legjobb darabjait, tudásának legjavát, az emberek pedig többnyire erre kíváncsiak. Hunkáéknál egyébként alap Dynaudio doboz volt kint 200 körüli listaárral. Más kérdés, hogy sok milla volt elé pakolva elektronikában. Klipsch is elérhető kategória lehet sokaknak, két szobát is telepakoltak velük.
Mi is jártunk kint ma. Dream Cinema annyival hozott kevesebbet ma, hogy a balos hangszóró kuka volt, durván zörgött benne valami. Human Audio jó hangot hozott idén is, és kevésbé voltak óvatosak mint tavaly, kellene. B&W szerintem nem mutatta meg mit tud, 2014-ben a HES-en Devialettel és Trinnovval az egyel nagyobb sokkal jobban adta. A Stradisound volt tán a show legjobbja, de az 1 milkás ár dollárban azért megmosolyogtató, főleg ilyen kinézettel. Az emeleten volt még valami aktív wifis cucc ami egész jó volt, Sonos alatti árral, kb azzal egyenértékű tudással és hanggal.
-
gyurczy
őstag
válasz
szivacs1987 #119241 üzenetére
A sub fogad digitális jelet?
-
-
gyurczy
őstag
válasz
Norbi 72 #119229 üzenetére
Ki beszél itt rólam? Egyébként pedig én sem egy hétvége alatt hordtam össze. Egy Onkyo TX-DS484 + Quadral Quintas 500 szettnél kezdtem 4 éve.
Tekintve, hogy nem ismerem a 7005-öt, és nem ismerem a konkrét igényeket így a kérdésedre sem tudok konkrét választ adni. Sztereóban mindig olcsóbb jó hangot elérni (zenére), mint mozin.
-
gyurczy
őstag
válasz
mhmpista #119155 üzenetére
Persze akkor meg a fórum másik, tapasztaltabb része fog megszólni hogy, hogy lehet ilyen fost ajánlani, mert a meghallgatott 1024 kábelből csak 10 van ami ajánlásra érdemes de az meg pont a legdrágábbak. Amit persze nem ajánlunk mert minek olyan drága kábel mikor van olcsóbban is...
Emiatt írtam korábban, hogy sokan nem kezelik a helyén a dolgokat. Nyilván egy belépő szintű cuccba nem ajánlunk százezres kábeleket, viszont nem hülyézzük le azt se, aki középkategória felett ajánl ilyet. Legalábbis nem kéne.
-
gyurczy
őstag
válasz
MasterMark #119144 üzenetére
MasterMark: Mi miatt? És miért csak onnan?
bajnokpityu: El lehet, csak nem szokták.
-
gyurczy
őstag
válasz
Nemir Ombe #119129 üzenetére
Mellesleg "tetszik" ez a nem hallottam, de azért ajánlom, hozzáállás.
Had vegyen bármit-bárki, "csak mert ajánlották"!
Az ultimate tudás megvan ám a fórumon... Én még úgy sem szívesen ajánlok semmit, hogy hallottam. Előfordult például, hogy két közel azonos láncot két eltérő helyen hallottam, és az egyik borzalom volt, a másik pedig kifejezetten jó. Ha valaki előbbit hallja inkább lebeszél, ha a másikat, akkor meg rá. Mindkettőnek igaza lesz, és egyiknek sem.
-
gyurczy
őstag
válasz
#75912448 #119116 üzenetére
regger: Kompromisszum mindig van, az egész élet erről szól. Én azért maradok 2 csatornánál, mert az a hang, amit szeretnék sztereóban sem olcsó (és nem is értem még el), nemhogy 5.1 vagy még több csatornán.
Nemir Ombe: Továbbra is tartom, hogy zenehallgatáshoz elég két hangszóró. Az már más kérdés, hogy egyazon rendszeren a 2.0 vagy az 5.1 szól-e jobban. A sztereón nyilván csak a 2.0 tud, a mozi meg 5.1-re van kitalálva (hangszóró elrendezés, bemérés, stb), így simán lehet, hogy azon az 5.1 jobban szól, hisz arra van kitalálva.
-
gyurczy
őstag
válasz
#75912448 #119109 üzenetére
Igazad van, lássuk színesebben a világot. Legyünk objektívek, ne a stílus, hanem a minőség alapján mondjunk véleményt vagy tegyünk ajánlást. Ez az objektivitásnál szokott azonnal elvérezni, megfejelve az általad is említett saját vélt vagy valós igazságok, meggyőződések, becsípődések szajkózásával. A saját tapasztalat nélküli ajánlgatás már csak hab a tortán.
Viszont. Nem tudod teljesen különválasztani a mozit a zenétől, már csak azért sem, mert akinek mozi cucca van, az nyilván zenét is fog hallgatni rajta, ha épp kedve szottyan. A fórumosok nagy része eleve úgy kérdez, hogy a zenehallgatás is része a bulinak. Továbbmegyek, magad írod, hogy érdekel Celine Dion nyikorgása, bár nem teljesen értem, hogy miért csak akkor, ha azt 5.1-ben teszi. A zene sztereóra lett kitalálva, lévén mindenkinek két füle van. Az előadó színpadon áll előtted, és akkor igazi az élmény, ha ez hangban is megmutatkozik, azaz van színpad, azon elkülönülve vannak a zenészek, annak van szélessége, mélysége, stb. Az 5.1 annyit tesz hozzá, hogy köréd teszi a hallgatóságot, de a zenei produkció tekintetében van 4 kvázi felesleges csatornád.
-
gyurczy
őstag
válasz
ittvane #119071 üzenetére
Ha belépőszinten keresgélsz, akkor a Házimozi belépőszinten a te topikod.
-
gyurczy
őstag
válasz
Jegesmaci81 #117356 üzenetére
Én 1 év alatt négyszer rendeztem át a nappalit teljesen, mire a hang is jó lett úgy, hogy az élhetőség sem szenvedett akkora csorbát ami igazán nagy lemondással járt volna.
-
gyurczy
őstag
válasz
dgyuri0123 #116868 üzenetére
Azért egy 4700Ft-os, általános célú elosztótól sokat ne várjunk!
-
gyurczy
őstag
válasz
Tamoo #116400 üzenetére
A hangjáról túl sok infót nem tudok mondani, pláne a 15xx szériához képest, mert azt nem hallottam még. Primare I30-al és Audia FL3-al volt szerencsém összehallgatni kb 2 éve. A Primare picikét jobb, kifinomultabb hangot tud, cserébe a Denon energikusabb (nagyobb teljesítményét tekintve ez mondjuk érthető is). Az Audia teljesen más liga, jóval nyitottabb, levegősebb, jobb felbontása van, pontosabb. Dali Ikon 6 mk2, ELAC FS189 dobozokon hallgattuka PMA 2020-at és az I30-at, az Audia vs Denon már nem emlékszem min szólt.
-
gyurczy
őstag
válasz
liszi70 #116180 üzenetére
Teljesen szokatlanok a megfogalmazásaid. "hajszállal", "minimálisan", "többnyire", "nagyon kicsit". Általában ugyanilyen mértékű különbségekre szokták itt írni, hogy "brutálisan", "kategóriákkal", "áll-leesősen", "drámaian" stb.
Van személyes tapasztalatod, konkrét sztorid is?
-
gyurczy
őstag
válasz
xxlongikaxx #116111 üzenetére
Szakmai vitát lehetne folytatni, csak az elméletből át kéne libbenni a gyakorlatba. Elméletileg én is lehetnék a világ ura, gyakorlatilag mégsem vagyok az (vagy nem tudatosan
).
-
gyurczy
őstag
válasz
kabar #116069 üzenetére
Azért ez ennyire nem hit kérdés. Az tény, hogy az audio eszközök a tápra és az áram minőségére (nem találtam jobb szót) érzékenyek. Ha az eszköz tápja és a tápkábel beleszól a hangba, akkor a ház belső hálózata, illetve annak elemei is, így a kismegszakító is. Az, hogy ez hallható-e már más kérdés, igazolni pedig igen bajos, lévén nem igazán lehet AB-zni. Csak tesztre dupla tápösvényt kiépíteni meg senki nem fog (hacsak XT nem
).
-
gyurczy
őstag
válasz
szasanyi #116060 üzenetére
szasanyi: Ez nem hit kérdése, tény. Lehet bármilyen bot füled, egy 200e Ft-os és egy 2M Ft-os hangfal közötti különbséget meghallod. Más kérdés, hogy neked ér-e annyit.
xxlongikaxx: A puding próbája az evés. Épp tápkábelekkel játszom: Siltech Ruby Hill G5 vs HiDiamond D3 a csövesben, eddig 0:1 a HiDiamond javára. Forrásnál a G6 Ruby - Stealth Dream V10 digital cserénél kb kifordul a világ a sarkából.
-
gyurczy
őstag
válasz
Norbi 72 #116048 üzenetére
Norbi: Nekem 601 X-Jet kéne, de nem láttam még 2000€ alatt. A vicc, hogy ennyiből 607 is akad frontnak, 2500 körül meg 608 X-Pi.
Béci: Nálam is, csak hifituningos olvadóbiztis megoldással, és a 3 fázisból egy csak az övé. Leütöttünk egy földelő szondát csak az ösvénynek, ha minden jól megy a hét végén végre át is kötöm.
szasanyi: Olyat szól, hogy lefújja a bulák szoknyáját.
-
gyurczy
őstag
válasz
Norbi 72 #116046 üzenetére
Ez a lényeg, hogy neked tetszik. A kérdésemmel nem akartam minősíteni, csak érdeklődés volt.
Persze a te Elac-od jobb,de ez kicsit drága,és minimum center is kellene hozzá,a 4 háttérről nem beszélve..
Nem véletlen, hogy nem mozizok. 5.0-ra növelni a létszámot ~4500-5000€, ha az évente egyszer felbukkanó 601-re és 603-ra rá tudok ugrani, és akkor még se mozigép, se kábelek. -
gyurczy
őstag
válasz
BBéci #116041 üzenetére
Polkot csak Norbinál hallottam idáig, akkor is csak futólag, így messzemenő következtetést nem vonnék le a márkát és típust illetően. Ami hangfal árban stimmelne, azt sztereó láncon hallottam, mozin pedig mind erősítő, mind hangfalszett tekintetében csak feljebb, így nincs is igazán mivel összevessem.
-
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #115712 üzenetére
Nem van idő.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #115697 üzenetére
Pityu: Oké, ezeket valóban mondtad.
XT: Mikor nálam járt tetszett, csak azóta sok minden megváltozott. V10 mellé keresek amúgy, nem helyette. Csövesbe próbálnék ki ezt-azt, bár lehet ott is lesz változás nemsokára.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #115694 üzenetére
Mitis?
M7000-után meglepőt húzott, és azt is jó drótnak tartom a G6-al egyetemben. Egy Lessloss Reference még piszkál, de apróban ilyenek nem szoknak lenni.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #115688 üzenetére
A meglepődés olyan értelemben ért, hogy nem gondoltam, hogy ennyi van még a rendszerben. Siltech Ruby Hill G6-ot cseréltem Stealth Audio Dream V10 digitalra.
-
gyurczy
őstag
válasz
dgyuri0123 #115683 üzenetére
Ráadásul az ilyen rendszer bőven meg is hálálja. Továbbmegyek, a valós tudás megfelelő kábelek nélkül ki sem jön. A forrásban most annak árát meghaladó árú tápkábelem van, magam is meglepődtem, hogy mennyit hozott, pedig előtte sem a vasalóról leoperált dróttal etettem.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #115154 üzenetére
És ha egy idő után hallod is a különbségeket még nehezebb azt úgy szavakba önteni, hogy az mások számára is (vagy úgy egyáltalán) érthető legyen.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #114993 üzenetére
Helyre is állt a lelki békém.
-
gyurczy
őstag
válasz
mettek #114650 üzenetére
Van pár Leoni Cat6A s-ftp kábel darabom ingyen 2m-5m hosszokban. Itt PH-n apróban van Weidmüller dugó hozzá. Szerelésben segítek, ha kell.
Hogy a hatása milyen lesz kérdéses. Nálam odakerült a pipa, hogy foglalkoztam ezzel is, de nem merném állítani, hogy hallok változást a mezei Cat5E-hez képest.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #112485 üzenetére
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #112479 üzenetére
Mert nem jársz el otthonról.
-
-
gyurczy
őstag
válasz
demars #110034 üzenetére
Akinek én adok a véleményére, annak ismerem a láncát, annak változását és viszont, az utóbbi 2 évben, meghallgattunk együtt kiállításokon cca 100-150 láncot és átbeszéltük, hogy ki mit hallott. Voltak átfedések és durván eltérő álláspontok is persze, de ez alapján van fogalmam arról, hogy mit is jelent az, amit mond. Attól, hogy olvasom a fórumot még semmilyen információt nem kapok arról, hogy xy fórumtag milyen stílust, milyen hangot szeret, milyen valós tapasztalatokkal rendelkezik, honnan szerezte azt a tudást, ami alapján véleményt formál vagy ajánlást tesz.
Nem kizárólag rólad szól ez a dolog, csak jó apropó volt a téma felhozására a banándugós történet.
-
gyurczy
őstag
válasz
demars #110027 üzenetére
Azért aki olvassa a fórumot és tisztában van vele, hogy kinek a tapasztalatára lehet hagyatkozni, az nagyon nem fog mellé lőni...
És mi alapján tudod leszűrni, hogy ki az, akinek a tapasztalatára lehet hagyatkozni? Én néha még az enyémre sem merek. Itt a fórumon nagyjából 3 ember van, akinek a véleményére adok, és csak egy, akiét a saját koordináta rendszerembe be tudom illeszteni.
-
gyurczy
őstag
válasz
demars #110003 üzenetére
Még jó, hogy nem erősítőt vagy hangfalszettet vettél bemondásra, kisebb a tanulópénz. Nem mellesleg ékes példa ez arra, hogy a fórumon ajánlani bármit is felelősség, főként személyes tapasztalat nélkül. Megjegyzem az, hogy a fórumon épp mi a sláger gyártó/termék nem jelenti azt, hogy vakon kell hinni benne. A puding próbája az evés, ebben pedig benne van, hogy néha belenyúl az ember a szarba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged