Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• liszi70

nagyúr

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Tamoo-nak a lehetőséget, hogy összehasonlító tesztet csinálhattunk az ő Monitor Audio RS5 és az én Canton Karat 40-es hangfalam között, hogy legyen összehasonlítási alapom. Nagyon hasznos volt, megtudtam, hogy fogalmam sincs mit csináljak, cseréljek-e vagy nem. :D Tudniillik az RS5 szarrá alázta a Canton-t a mély tartományban, viszont a számomra elég fontos közepeket jobban hanyagolja, és elmarad (egy kicsit) a magasakban is. Összességében gyönyörűen szólt az a pici RS5 az Arcam 250-es erősítőmmel, pillanatok alatt meg tudtam szokni a hangját, de félek, ha hasonló karakterű hangsugárzót vásárolnék, akkor a beszéd és ének kevésbé lenne erőteljes. (Centert nem tervezek, jó 2.0 a cél, mozira, zenére is.)

Szóval keresek továbbra is olyan hangfalat max. 160 körül, ami szub és center nélkül is tud mozira és zenére is korrekt hangminőséget nyújtani, és nem marad hiányérzetem valamiben a Canton Karat 40 után. Akinek van ötlete, ajánlata erre, írásbeli vállveregetést kap tőlem! :)

Köszönöm!

BBéci és szunya1:

Köszönöm nektek a véleményt a Triangle Antal 202-ről! Sajnos nem ment lejjebb az ára, még mindig 200-ra tartja a gazdája, az nekem sok. Bár olvastam jókat erről a tóniról, de most úgy ítélem meg, talán 200-at nem ér. (Vagy igen?)

Új hozzászólás Aktív témák