Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz dethroner #107394 üzenetére
Nem nagy elvárás, mint ahogy az sem lenne nagy elvárás egy őstagtól hogy felső sort és összefoglalót olvasson.. és ha vesz valamit akkor igényeinek megfelelőt vegyen, vagy otthonodban is úgy csinálsz hogy egyszemélyes étkészletet, kávéfőzőt veszel a családodnak mert olcsóbb??? Ne mi legyünk már a hibásak csak mert nem tudtál két bemenetest választani mikor tudod hogy PC-t és tévét is rákötnéd?? Meg hogy nem várunk nagyot egy 50-60 max 100 wattos szerkezettől, annak 8 centis szélessávú hangszóróitól? 10-12 méterre elegendő erővel energiával (nem hangerőre gondolok)...
[ Szerkesztve ]
-
lacima
tag
Hali!
Adott egy Cambridge Audio 551r V2 erősítő és egy Mede8er 600X media player. Hol keressem a hibát, ha sima .flac fájlokat hallgatok és trackváltáskor nem simán ugrik a következő számra, hanem elkezd 1-2mp-re dadogni a szám és úgy kezdi játszani. Olyankor az erősítő is nézi a bejövő jelet. De ha sima sztereót hallgatok, akkor miért akar váltani? Melyik cucc forgalmazóját zaklassam?
Köszi,
Laci -
dethroner
veterán
válasz Csabroncka #107391 üzenetére
Hát ha már kellett valamit reagálnod, akkor én is hagy tegyem meg. Elfogadom hogy ezek a szettek nem a hang és képminőség csúcsát képviselik, de vannak akik használják. Miért? Mert az ára kedvező, a kialakítása egész vállalható és sokkal jobb még így is a kapott élmény, mintha a tv hangszóróját használnám. És ezekből mennyiségre sokkal több fogy mint a prémium termékekből. Aki mást állít az vagy szándékosan hazudik, vagy hülye. Aki egy 30 éves szakadt zsigával jár az igénytelen? Nem, csak nincs pénze jobbra és még így is jobb neki, mintha egy biciklin ázna, fázna. Lehet mindenkinek igénye a szépre és jóra, de ha nem tudja megfizetni, attól még élhet, vagy b@sszuk ki a Taügetosz-ra?
Azt elfogadom hogy a topik a külön darabokból álló házimozi rendszerekre szakosodott, de azt nem tudom elfogadni hogy azért lenézze egyik ember a másikat, mert neki csak arra futja vagy megfelel az igényeinek. Simán elég volna annyi reakció hogy pl "én olyan nem vennék mert nem felel meg az igényeimnek". Nem kell itt mindent leszarozni. Csak egy kis szerénység és visszafogottság kellene, de úgy látszik ez túl nagy elvárás.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
válasz dethroner #107339 üzenetére
Épp azért nem nevezhető házimozi rendszernek mert nem lehet több forrást csatlakoztatni rá. Míg egy rendszer azért több tagból áll és kell lennie legalább egy központnak.. vannak 2-3 bemenetes egybedobozosok is, miért nem olyant választottál? Fel nem foghatom...
Jó lesz az eszköz.csak kettőt vagy többet vegyél, mert nem hosszú élettartamúak. Elöregszik benne a váltó és szaggatni fog egy idő után.[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz dethroner #107383 üzenetére
"Kütyü sznobokkal nem tudok mit kezdeni" én tanácsoltam neked valamit, te erre nekem jössz a sznob dumával, mert leírtam, hogy sz@rból nem lehet várat és kételkedem a túl olcsó optikai osztó élettartamában?
Se gazdag, se vájt fülű nem vagyok, de agyam az van.....
(elnézést a többiektől, de kellett valamit reagálnom)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #107383 üzenetére
Miért sznob az, aki igényes a hangminőségre? Ezzel a topik teljes "lakosságát" szembe köpted.
A gyártók hülyére veszik a népet és elhitetik velük, hogy az 50000 forintos bögreszett az házimozi. A jelek szerint sikeresen teszik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dethroner
veterán
válasz BBéci #107379 üzenetére
Kütyü sznobokkal nem tudok mit kezdeni. Amúgy ha egy eszközre azt mondja a gyártó hogy házimozi rendszer, mi jogon vitatod? Az hogy vannak sokkal drágább, minőségibb darabok is, nem jelenti azt hogy az egybeépített erősítő+lejátszó ne lehetne az. A trabi se autó, mert nem acélból van, nincs tele extrákkal, 4 személyes, 4 sebességes, stb? Ha nem autó lenne akkor jogsi se kéne hozzá, de próbáld meg egy rendőrnek megmagyarázni miért vezetsz trabit jogsi nélkül.
A leggazdagabb, legvájtabb szemű és fülű embernek is el kell fogadni, hogy ezek az eszközök is házimozi rendszerek.
Amúgy az eredeti kérdésem nem is tartalmazta a házimozi szót, csupán az érdekelt volna amit írtál a hozzászólásod utolsó felében.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
axwel18
senior tag
válasz Csabroncka #107378 üzenetére
Nem próbáltam mással mert ismerősnek nem volt másik erősítője. De abból ítélve hogy kb 2 hónap használat után lecserélte Jbl ES90-esre neki sem nagyon tetszett. Eleinte még azt mondogatta "bejárodik azt megszűnik a fura magasa" hát ez 2 hónap alatt nem történt meg inkább eladta. Ráadásul vastag rézkábellel használta ha jól emlékszem valami 4.0mm-es inakustik volt talán prémium de már nem emlékszem annyira. Szerintem a concept 6-os Dalinak sokkal normálisabb magasa volt. De ez csak az én véleményem. Attól még másnak bejöhet.
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #107376 üzenetére
A komplett házimozi rendszer a következő alkotóelemekből áll: lejátszó, erősítő, hangdobozok, szubbasszus sugárzó, stb. Lásd a topik összefoglalót!
A bögreszettek házimoziként emlegetése, itt sokaknál kiveri a biztosítékot.Egyébként az általad linkelt szerkentyű pontosan arra szolgál, amit szeretnél, amire szükséged van.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
válasz axwel18 #107377 üzenetére
Denonnal nem próbáltad ? Én a Pioneer mellett tettem le a voksom, de 3.X Denonnal sem volt rossz, igaz Marantz-al nem halottam!
Az én tapasztalatom alapján a magasai nagyon is szépek, vastag rézkábellel ezen még finomítani is lehet. Inkább a mély az ami pontatlanabb, de hogy sziszegős lenne azt kétlem, én nekem nincsen ilyen problémám, vagy süket vagyok.
dethroner: PC-hez inkább vegyél egy jó fejhallgatót, azzal többre mész. Ezek az öszvér megoldások sokra nem jók, momentán én nem próbáltam ilyet, de egy normális 1,5 méteres optikai kábel többe kerül - ez sokat elmond a minőségéről és a megbízhatóságáról.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
dethroner
veterán
válasz Csabroncka #107340 üzenetére
Nem érted a kérdésem. Nem azt kértem hogy "komplett házimozi rendszerrel kapcsolatban" segítsetek, hanem csupán a belinkelt eszköz érdekelne, hogy azzal megoldhatóm-e azt, hogy két külön bemeneti forrás között választhassak anélkül, hogy a toslink csatlakozókat húzogatnám ki-be.
megj: totál fölösleges ilyenbe ölni a pénzed! Kíváncsi lennék, ha szerinted ez felesleges pénzbeleölés, hogyan oldanád meg jobban, olcsóbban a vázolt helyzetet?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ragadozó
Ármester
válasz Tamoo #107370 üzenetére
Lehet igazatok van, de gondolom nem kőbe vésett ár...friss hirdetésnek néztem..kicsit túl vannak árazva az MA dobozok, most már két belépő került a silverek alá, a BX és az MR széria...
BX6 boltban 270k, nem régóta kapható, ebből kiindulva nem lehetnek idős dobozok...
én az MR6-ot 1 éve vettem 120-ért...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Ragadozó
Ármester
Aki állóban gondolkodik, elég jó vételnek tűnik:
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
kabar
senior tag
válasz Isti0221 #107365 üzenetére
Bár én nem vagyok szakértő, de inkább hallgatással döntsd el, mint olvasással. Ha tetszett az Onkyo hangja, akkor látok némi esélyt arra, hogy a Denoné nem fog, és nem feltétlen azért mert az kicsi vagy nagy (2808-4308). Az említett mozi illetve zene arány, illetve a hallgatott zenei stílus ismerete nélkül még kevésbé mernék bármit is ajánlani. De mint mondtam, nem vagyok hozzáértő.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
devil-k
nagyúr
válasz Isti0221 #107365 üzenetére
Meg kellene hallgatni a vasakat elsősorban, bemondásra nem vennék semmit sem. Nyilván a kollégák segítenek belőni, hogy ekkora térhez milyen lehetőségeket kellene mérlegelni és azok szerint kellene majd hallgatózni is. Nem kell alá, de azért túlzottan felé sem lőni, ha nem cél a jövőbeli fejlesztés.
- mozi bolondéria -
-
Isti0221
tag
erről mi a véleményetek:
MARANTZ NR1504 -
nagyúr
válasz Isti0221 #107362 üzenetére
azok az onkyok majdnem hogy bögreszettek, inkább kerüld el nagyívben. Ebbe a szobába szerintem az a Canton egyáltalán nem túlzás, hallgasd meg hogy szól, ha tetszik vedd meg, de én a helyedben körbeszaglásznék alaposan a használtpiacon. Uff!
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Dorian
félisten
Tűzhely mellé kell egy pengefalat gyártatni vmi vékonyabb hőálló anyagból.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Patice
nagyúr
válasz Isti0221 #107355 üzenetére
Igen, ha így marad a TV és gondolom a bútor mellett lennének az álló dobozok, akkor nagyon erősen ajánlott valamit a tűzhely és a doboz közé rakni. Akár valami mobil megoldás is működhet, de jobb lenne tényleg valami hőtükrös fix megoldás, viszont az meg elég, hogy is mondjam, "érdekesen" festene ott. Megtörné a teret.
Elcseszett megoldás volt oda tenni a tűzhelyet.
Vagy esetleg 180 fokkal el lehetne még forgatni a nappali részt és akkor legalább a dobozok a másik oldalon nagyobb biztonságban lennének. A kanapét előrébb húznám amúgy a faltól és a hátsó falra mehetne egy könyvespolc, vagy valami ami akusztikailag kicsit kedvezőbb az üres falnál.
És így főzés, sütés közben is jobban lehetne hallgatni a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
BBéci
legenda
válasz Patice #107351 üzenetére
Hasonló rémképek lebegtek előttem is, amikor ránéztem arra a képre.
A lakberendezőt egy életre eltiltanám a szakmája gyakorlásától.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
válasz Patice #107348 üzenetére
Norbi 2.
Kis elhúzhatós valamit kell a tűzhely mellé szerelni sütés/főzés idejére.
(#107357) BBéci
Valószínűleg egy garzonlakásról van szó, ahol nem sok lehetőséged van rendezgetni a dolgokat. Bár az tény, hogy ott és ilyen verzióban nem szerencsés a tűzhely.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Patice
nagyúr
válasz z123456789 #107349 üzenetére
Csak elképzeltem, ahogy ott áll a tűzhely mellett egy szép lakkfehér Canton doboz és anya elkezdi olajban kisütni a krumplit a vasárnapi rántott húshoz...
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
z123456789
addikt
válasz Isti0221 #107342 üzenetére
A jővőbeli kívánságaidból azt szűröm le hogy erőltetnéd a vezeték nélküli kapcsolatokat. Amennyiben jól értelmeztem, vedd fontolóra hogy sok esetben a vezeték kihagyása minőség romlást eredményez. És már is ellentétbe kerülsz a "tiszta, nyugtató hangminőségű" kívánalmaddal. Főleg szerintem zenénél lesz ez érezhető a tapasztalatok szerint.
-
Isti0221
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérek hangfalak és erősítő vásárláshoz. Ha minden igaz sikerült csatolnom egy képet a nappalimról.
70-30% arányban mozi/zene használnám. zenéből minden (rádió is)
zene forrás: iphone-ról gondoltam + rádió (később ha sikerül a lakásban egy wifi-s Nas rendszert kialakítani akkor flac is)nem ragaszkodom 5.1-hez, de tiszta, nyugtató hangminőségű rendszert szeretnék. halkan vagy közepes hangerőn használom majd.
kb 200-250ezer forintot szánnék a rendszerre (+ médialejátszót is kell vennem mert eddig a tv játszotta az mkv-t de csak DD magyar szinkront tud (dts nem))Eddig ami nekem nagyon tetszett és hallgattam már régebbi canton hangfalak + onkyo erősítő
ezekről mi a vélemény[link]
[link]
ez 310ezer + kábel de kérdés mennyire lenne túlzás a szobába..nézegettem még ezeket:
Onkyo HT-S6505
Onkyo HT-S7705üdv
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Csabroncka #107330 üzenetére
Nem erősítő, hanem házimozi rendszerem van és nincs rajta koax és az alaplapomon sincs. Ezért csak ezzel a toshlink elosztós módszerrel tudnám egyszerre a két forrást csatlakoztatni. De mit gondolsz/gondoltok, működhet az az eszköz?
-
Cseneles
őstag
válasz gorbep #107336 üzenetére
itthon ennyiért van, rendeld meg és meglátod mennyi lesz a tényleges ár
agabe : Rosszúl emlékeztem a paramétereket illetően, kézbe véve másként tűnt
Viszont az is meglehet h EZ az ...már nem emlékszem pontosan Na majd holnap felhívom havert
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
agabe
addikt
válasz Cseneles #107332 üzenetére
amcsik ilyet (vagy ilyesmit) hasznalnak utolagos vezetekezesre amikor aramot kell vezetni es falfuras nelkul akarjak megoldani. Csak ra kell vakolni vagy tapetazni, es kesz.
2cm x 1mm mar nem is olyan kicsi...lehet akar jo is.Most neztem a linket. vastagsaga 0,12mm, es az "atmero" az 2x1 negyzetmillimeter.
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz Cseneles #107332 üzenetére
Akkor az 20mm2 ! Akkor az nagyon nagyon olcsó... hol lehet beszerezni? Meghallgatnám...
bár az 1mm vastagságot lehet hogy túlbecsülted, 0.1 mm szokott lenni vagy alatta...
Szerk: most nézem az az 1 mm vastag ér csak 0.12mm... a teljes keresztmetszet csak 1 mm2... így már értem...
Regger:
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Cseneles
őstag
válasz agabe #107326 üzenetére
Nem ez egy 2cm/1mm ér vastagságú kábel A neve valami Professional Speaker cabel és utánna 2 betű, holnap estére utánna érdeklődök neked de ha jól emlékszem német gyártmány és az ára elég baráti kb 1600Ft/m
Megvan[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Házimozi erősítőm 1 toslink csatival bír és szeretném a tévét és a pc-t is rátenni.
Ez az elosztó jó lesz erre a célra? Esetleg van tapasztalata valakinek ezzel a termékkel kapcsolatban?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Shingen
addikt
-
agabe
addikt
válasz Cseneles #107283 üzenetére
Es ezt lehet is kapni? Milyen kabel ez es menniybe kerul? Olyan mint valami ribbon. Probaltam hasonlot ,annak ket oldala volt (kozepen szigetelessel elvalasztva) de az keskenyebb volt viszont nem is szolt rosszul ahhoz kepest, hogy nem hangfalkabelnek nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz lemmy9 #107321 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, mihez viszonyítja és mi az, amivel elégedett?
Ahogy Dorian írja, nyersen, bejáratás nélkül valóban semmi különöset nem produkál. De aki ezt nem veszi figyelembe...
-
nagyúr
válasz BBéci #107317 üzenetére
Tárgyi tévedésben vagy. Nem írtál még semmit a SAL dobozokról amikor én idéztem, nem a te véleményedre "kontráztam" ! Olvass vissza!
"ketten írtunk véleményt saját tapasztalatok alapján, erre gyorsan kellett keresni a neten valami cáfolatot."
Olvass vissza, NEM ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
válasz liszi70 #107316 üzenetére
Ajánlanám mindenkinek az aláírásomat Ma épp felhívott egy srác, hogy kipróbált egy Dynavoice T12-es szubot, és ilyen szart még életében nem hallott. Vitte vissza. Ez is egy vélemény, nem kell megkövezni, még ha szembe is megy XYZ-k állításaival.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
BBéci
legenda
válasz adodaniel #107314 üzenetére
Azért, mert ketten írtunk véleményt saját tapasztalatok alapján, erre gyorsan kellett keresni a neten valami cáfolatot. Kezdem unni, hogy nem mondhatok úgy vélemény, hogy egyesek ne kontrázzák meg a lehető legrövidebb időn belül.
(#107316) liszi70
Beszabályozni? Miről beszélsz?
Ha nem tévedek, fogalmad sincs arról milyen a szóban forgó "sál" hangja, de kontrázol. Számomra ez kifejezetten sértő.
Ha azt írtad volna, hogy Neked tetszett a hangja, egy szót nem szólok, elfogadom, mint véleményt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #98221312 #107315 üzenetére
Olvastam.
BBéci : Nem kellene beszabályoznod, hogy ki mit idézhet vagy idézhet-e ide egyáltalán bárki bármit. Rendszeresen történik ilyen, nem is értem, mi ezzel a bajod. Persze nyilván más lenne a megítélésed, ha épp a te véleményeddel megegyező tapasztalatokat másolok be, azt tutira nem tartottad volna piszkálódásnak. De az nem lett volna kihívás számomra, mert a SAL-t savazó véleményekkel Dunát lehet rekeszteni. Pont ezért volt érdekes az általam idézett tag hozzáállása, akinek az utolsó bekezdése tetszett meg, nem érdekel, hogy általad nem kedvelt oldalon publikálta. Továbbra is tartom, hogy egy vélemény, ami sem nem több, sem nem kevesebb, mint az itteni vélemények. Egyébként simán lehet, hogy a PH-n is tag, csak itt nem meri leírni a véleményét, mert kapna a pofájára!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz liszi70 #107299 üzenetére
Az biztos, hogy itt sem kell messzire menni, hogy az ember értelmezhetetlen állításokkal találja szemben magát. A közelmúltban volt a " Házimozi belépő szinten topikban" valami "literteljesítmény"-ről szó..
BBéci próbálta jobb belátásra bírni a tagot, több kevesebb sikerrel... Érdemes megkeresni. -
axwel18
senior tag
válasz Tamoo #107303 üzenetére
Nekem jelenleg gépen van egy épített 2 utas Sal doboz a 13cm-es sárga kevlár és dtf12-es magassal. Nem nagy durranás de gép mellé netrádióra esetenként youtube videók megnézésére tökéletes. A 2610-es egyébként volt egyik ismerősömnek bár ő discozott vele arra igazából megtette.
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #107308 üzenetére
Jól tették, hogy száműzték. Nagyon sokszor zavaróan és indokolatlanul használták.
-
BBéci
legenda
válasz Tamoo #107303 üzenetére
Itt ketten véleményezitek pocséknak, nektek hiszek. Ezek fényében mennyire mérvadó az a bizonyos idézet? Szerintem semennyire és piszkálódás kategóriába sorolom az ide bemásolását.
Majdnem trollkodást írtam.Más: hová lett a spoiler gomb?
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz liszi70 #107299 üzenetére
"A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."
Amúgy mindegy is, vakon én ilyet biztos nem vennék, meg kell hallgatni. Úgyis egyéni preferencia, kinek mi tetszik. Hallottam én már agyonhype-olt iszonyat drága hangfalat is ami szerintem ocsmányul szólt, mégis sokaknak tetszett.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest