Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Szokott innen valaki erre menni?
[link] -
voltam, majdnem sírtam annyira jó volt
-
gghrtz
őstag
Mit gondoltok a por formájában kapható C-vitaminról? Úgy tudom levegő és hő hatására "megromlik". Csak azért kérdezem, mert láttam myproteinen is gigaolcsón ilyet 500 grammosat, de ha tönkre megy, akkor nem nagy biznic, és inkább veszek kapszulásat.
-
kukinyo
addikt
válasz
BÁ Nutrition #63784 üzenetére
A proteinnel vigyázz, azt jobb elkerülni, attól akár izmos is lehetsz.
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #63781 üzenetére
örülj inkább hogy neked már vannak a bicepsznek rétegei
sokaknak már az pozitívum lenne, ha lenne bicepszük -
cibere11
tag
válasz
Üdv!
Lehet mert nekem is felpuhult mikor ettem.Azóta nem eszem.
-
kukinyo
addikt
válasz
Bevizesedtél egy kicsit.
Nincs ezzel baj:
"A kreatin látványosabb, mindenki által úgy szeretett hatása az úgynevezett sejtvolumenizáló, vagy sejttérfogat növelő hatás. Ez azt jelenti, hogy a kreatin képes az izomsejteket hidratálni, vizet vonzani beléjük, ezáltal megnő a térfogatuk. Amellett, hogy az izomsejtek nagyobbak és erősebbek lesznek, ez a hidratált környezet kedvező a fehérjeszintézis szempontjából is." -
BÁ Nutrition
addikt
egy hete szedem a kreatint es ugy erzem mintha megpuhult volna a bicepszem legfelso vekony retege, ez normalis? vagy tobbet kene szedni?
-
H.Bencike
aktív tag
Still Mass
Valaki rendelt már innen? Megbízhatóak? Érdemes tőlük rendelni? -
d3tox1c
senior tag
Az ananaszos elsore jo,aztan alig vartam hogy elfogyjon....
A tiramisu valt be eddig a legjobban.
Szerintem egyik sem edesebb mint a scitec whey pro.
SCI-MX bcaa-t hasznalt mar valaki? -
Tamoo
nagyúr
Nekem hosszútávon mocha, vanilla ami ízlik. Süteménybe strawberry cream. Amúgy elég sok iható közülük. Extra rossz még egyik sem volt amit próbáltam. Csokisaik nem az én ízvilágom, de azt is megiszom.
Amúgy akció van:
The clock is ticking... Up to 20% off your order today!
Discount reduced by 1% on the hour every hour.
Use code: COUNTDOWN
Starts at 9am until 7pm
-
NORBl
aktív tag
Aki esetleg kóstolt már párat, melyik ízeket ajánlja ? Impact Whey (100% wpp-ből csoki,kókusz-csoki,eper-fehércsoki bejött, viszonyítási alapnak.)
-
pajinka
tag
Na előhozta belőlem a hipochondert ez a vérnyomás téma, tegnap ebédszünetben mértem egy 157/123-at 75-ös pulzussal (*kicsit* stresszes 4 óra után). Délután ahogy fújt a bőrgyár, le is mentem lenyugodni, adta. Igen jó ez az 5x5 edzésprogram, fejődök vele.
Ma 5 km séta, 1 kávé és 2 erős tea után 127/75 60-as pulzussal (negyedik mérésre, az első három meg sem találta). Lehet hogy a stressz nem tesz jót?
-
KoVee84
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #63754 üzenetére
Nekem 150 körül volt 5mg Norvasc-ot szedek naponta.
-
gghrtz
őstag
-
ludsimon
veterán
Jön a tömeg.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #63740 üzenetére
Ne monygyá ilyent hogy nem egzakt mert az az igazsag hogy ossze vannak eskudve hallod? Mindenkibol beteget akarnak csinalni oszt csak hazudnak. Ilyenek ezek a
zsidgyikembegyogyszergyarak, szemetek ezek mind.Igyunk meg egyet Jaózsikám, isteneltessen!
-
KoVee84
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #63733 üzenetére
400 Ft a gyogyszerem 2 honapra, es amiota szedem nem verzik az orrom es nem faj HSPU kozben a fejem. Van ismerosom akinek a magasvernyomas kinyirta mindket vesejet, mert keson vettek eszre. 2 evig jart dializisre, nemreg kapot egy uj veset... Szovsl en inkabb szedem.
-
válasz
BÁ Nutrition #63749 üzenetére
sztem félreértetted
Nem felidegesítem magam, hanem ideges vagyok edzés után. Biztos meglövi a tesztoszintet (bro
)
-
Dicker
őstag
válasz
FIREBLADE78 #63742 üzenetére
Több éve kint van már a cikk.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #63745 üzenetére
Tudod, cocacola zerooo
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gghrtz #63741 üzenetére
Az lehet, ezt most így fejből én sem tudom...
Itt kimondottan arra kell gondolni, hogy a cukor pl káros a vérben, roncsolja a szöveteket, a csontokat stb stb. Ezért halnak el a cukorbetegek szervei, meg lábuk stb... és ez ellen védi pl a érfalat a koleszterin a lerakódásokkal stb. Igen a lerakódás oka a koleszterin is, de az egész oka pl a cukor... (meg még más is akár, de ez is).
Szóval én erre a részre gondolok itt...
(#63743) FIREBLADE78
Jaja én ezért is minimalizáltam már a cukros dolgokat... néha befigyel ez az, de az kb heti 1-2x.
Süteményt énis rég láttam mint pl Ljk... és stb.
Érdemes elhagyni nagyonis... sokkal jobban érzem magam azóta. Van egy durva időszak ami 1-2 hét amikor elvonási tünetek meg ingerek érik az ember hogy cukor után kapjon, de utána minden jó lesz.
Persze ch-t eszek, de rizs meg gyümölcs (nem lé, hanem valódi rostokkal megéve!) a legfinomabb formája a fő bevitelnek max... -
Gergosz2
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Igen, nem a zsíros könyértől fogsz elhízni,hanem az egyszerű ch-tól,lásd glukóz,csak ugye mindent a zsírra fogunk,holott az qva fontos a szervezet számára
-
FIREBLADE78
addikt
-
gghrtz
őstag
válasz
Én úgy tudom (ha jól emlékszem), hogy a koleszterinből a test tesztoszteront tud előállítani. Szóval azért szükség van rá, nem kell parázni tőle. (:
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Nyilván ez nem egzakt tudomány... vagyis sok esetben nem, az összes ilyen érték meg tartomány statisztikailag van felállítva.
Vettek x mintát és az egészségesnek vallott/tűnő emberek értékeit kb belőtték.
Kezdve az összes labor, vérkép, vérnyomás pulzus stb adatokat.
Aztán ahol találtak valami összefüggést ott betegségekre vagy valami szabályrendszerbe is esetleg beillesztették az egészet.
Aztán vagy jó ez a vélt összefüggés vagy nem... pl a koleszterin és a zsíros ételek máig vitatott és nem is bizonyított tény. A koleszterin amugyis ma már inkább elfogadott álláspont hogy egy védekező mechanizmus "tünete" és nem a betegségek okozója. Vagyis nem a koleszterint kell csökkenteni pl, hanem az okot felderíteni amiért nő és azt kiiktatni pl. A zsíros ételek mennyisége drasztikusan visszaesett szinte minden régióban mégis egyre több az ilyen beteg... a cukor fogyasztás ellenben nőtt... ez már anno is 60-70-es években megfigyelték és elkezdték vitatni, én olvastam mert van otton ebből a korszakból ilyen orvosi könyv (anyám eü-be dolgozott azért), mégis elsősorban a zsíros dolgokon pörögnek még mindig, meg margarin meg olaj meg stb stb.
Közben szerintem sokkal logikusabb hogy a cukrot kell pl kiiktatni, mert ott ha tudományosan nem is de vélt tendenciában összefüggés figyelhető meg a népesség eü állapot romlása és a mennyiség fogyasztása között.
És még rengeteg hasonló van...Kisebb eltérések még persze nem baj, de amikor tartósan valami kilóg ebből a statisztikailag elfogadott tartományból akkor azért érdemes komolyabban venni, de persze nem kell egyből pánikba esni és kapkodni.
Nagy eltérésnél viszont komolyan kell venni, mert annak már valami háttéroka van.Szóval nem egzakt, ezért él meg a természetgyógyászat, a kínai orvoslás meg a tudományos alapú orvoslás is... és szükség van mindegyikre, mert valszeg együtt a leghatékonyabb.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #63736 üzenetére
Akkor szólítsunk Dr. 2X-nek?
Amúgy nem írtál teljesen hülyeséget, hogy ne mindig a véred szívjam.
-
kk831228
addikt
válasz
Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert köztünk élnek...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nővérke vagy?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Ezzel én is teljesen egyetértek, túl van sok minden lihegve. Nekem pl alacsony, de köszönöm szépen teljesen jól vagyok. Van még sok ilyen fasság, nem kell ezeket komolyan venni, illetve tudni kell szelektálni, mi fontos és mi nem.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
KoVee84 #63698 üzenetére
Tudjátok ez a magas vérnyomás és társai,koleszterin stb stb. Ez olyan egy szubjektív faszság (mondom ezt egészségügyi végzettséggel). Tehát van egy kibaszott seggbekúrt társaság aki meghatározta pl a koleszterin szintet vagy cukor,na most,ehhez mérjük a dolgokat és a kibeba.. gyógyszer ipar is erre épül. Tehát a lényeg,hogy "mindenki" beteg legyen,kell a pénz, egyből elkezdenek szedetni veled gyógyszert,mert 1 egységgel megaladja az xy szintet,amit egy társaság talált ki,akiknek az az érdekük,hogy te "beteg legyél",vegyed a gyógyszert. Senkinek nem lenne jó,ha a társadalom 95% egészséges lenne. Ez egy kibasz.. körforgás. Amcsiban is azt reklámozzák,hogy szedd ezt a gyógyszeet,mert ugye lehet benned van az a hajlam,hogy esetleg xy betegségben fogsz szenvedni,tehár már mérgeznek. Természetesen ha már 20 éves létedre irreálisan magas a systoles vagy diastoles értéked,akkor oké,de ha már 130 v netán 140 van akkor mi a tökömnek szedjük? Ugye kapja a házi dr a vény után,megveszed a patikában stb stb,mocsok egy világ. Oké,lenyugodtam
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok
Rendeltem majpro omega3-at,bevallom,meg sose szedtem.
Mennyit kell bevenni belole/nap, es mikor?
Elore koszi a valaszt -
-
rwin5
őstag
Egy kiadós kajálás után már "csak" 138/80" 80as pulzus. Akkó csak mehet a dupla adag edzés előtti
-
NORBl
aktív tag
Fehérjék közül miket tudtok ajánlani, melyik a legjobb választás ? Nem tudok dönteni, annyi féle fajta tejsavó van, úgy, hogy inkább tapasztalatok alapján döntenék. Nagy kiszerelés, jó lenne ha lenne benne extra cucc. Ti mit szoktatok nyomni ?
-
KoVee84
senior tag
Én is rá voltam parázva a gyógyszerrel edzés dologra, de mondták, hogy nem kell, sőt, még nyugodtabban lehet vele edzeni, mint anélkül. Úgy, hogy én nem is kondizom, csak crossfitezem, terepfutok, meg néha triatlonozom. Mondjuk nekem a pulzusom alap helyzetben ~50.
És úgy magas a vérnyomásom, hogy sosem cigiztem, világ életemben sportoltam.
(mondjuk a pia az csúszik rendesen) -
törölt tag
nejemnek is alacsony a vernyomasa, a doki mondta neki hogy igyon kavet, jobb mint a gyogyszer.
Nekem inkabb kicsit magas, 130/80 korul szokott lenni, de amig a masodik ertek 80 korul marad az elso meg 140 alatt, addig nem aggodok.
Mivel apamnak es anyamnak is magas a vernyomasa es gyogyszert szednek ra, valszeg kesobb nekem is az lesz.
-
_NCT
addikt
Én napi 3-4 strong meg arabica kv után sem tudok magas vérnyomást produkálni. 120-130 körül van a diasztolés a szisztolés meg 68-75 között, pulzus olyan 60-80 körül.
Pedig régen azt hittem hogy húúú, majd a kv hogy felnyomja, szét fogom kúrni magam vele.
Az igaz h mióta kávézok, reggelente 108-115 körül van a vérnyomásom és úgy érzem magam mint akit leszoptak. Amíg nincs meg a reggeli kv, addig halál....
-
törölt tag
válasz
Woodslave #63713 üzenetére
Hosszutavon a belso szerveket is karositja, nem orulnel szerintem egy izmos kis stroke-nak.
Erdemes orvossal beszelni szvsz.
"A magas vérnyomás jelentős kockázati tényező az érrendszeri, szív- és vesebetegségek kialakulásában. A hipertónia az egyik legfontosabb kockázati tényező a stroke, a szívinfarktus (akut miokardiális infarktus; AMI) („szívroham”), a szívelégtelenség, az artériatágulat aneurizma[4] (pl. főverőér-tágulat aorta-aneurizma) és a perifériás artériás betegség esetén, és a krónikus vesebetegség egyik kiváltó oka. Már enyhe vérnyomás-emelkedés is károsodást okozhat a szervezetben, főleg ha egyéb érrendszeri kockázati tényezőkkel párosul. Az artériás vérnyomásnak még a mérsékelt emelkedése is összefügg a rövidebb várható élettartammal. Az étrend- és életmódbeli változások révén javítható a vérnyomás szabályozása, és csökkenthető a kapcsolódó egészségügyi szövődmények kockázata is, bár gyakran szükséges a gyógyszeres kezelés olyan személyeknél, akiknél az életmódbeli változtatások nem bizonyulnak hatékonynak vagy elégségesnek.
Becslések szerint évente 7 millió ember halálát okozza és további 1,5 milliárd ember életét nehezíti meg a túlságosan magas vérnyomás, illetve az ezzel járó szövődmények.[5] A magas vérnyomás az egyik vezető halálozási ok világszerte"
-
-
barisj
aktív tag
Meló miatt tegnap nem voltam gépközelben, 17 privátot kaptam,most kezdek rá válaszolgatni. Akinek kell valami privátban írjon és ne itt a fórumba! köszi ^^
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
#48584626 #63699 üzenetére
Szerencsére nem kellett kitartás, egyáltalán nem hiányzik a szemét kaja. Nyilván én is be fogok nyomni néha egy jó pizzát, valami családi ünnepségen lesz sütemény, nem versenyre készülök. De valahogy fokozatosan rászoktam erre az életmódra és jól esik csinálni. Ha például valamelyik nap nincs zöldség, már borzasztóan hiányzik.
Wood: Nekem nincs olyan jó genetikám.
Egyébként én is mekiznék, csak háromszor drágább mint ha magamnak csinálom meg. -
Tamoo
nagyúr
Ez magas akár örökölt dolog miatt akár nem ... utána kell járni ... ha tesód orvos akkor hülye vagy ha nem beszéled meg vele.
Pulzusról meg csak annyit, minél edzettebb vagy kb. annál alacsonyabb. Mondjuk ennyire nem egyszerű a képlet. 80 belefér, de az már azért nem kimondottan alacsony nyugalminak. -
rwin5
őstag
Mindig magasabb volt az átlagnál mikor nem sportoltam már akkor is. (családból öröklött) Pulzus az szerintem még oké az 80-as. ( ha úgy nézzük, hogy elvileg "sportolói" akkor szerintem jó is)
Ez a nyaram nagyon stresszes volt, alig volt benne relax szerintem azért is magasabb most szerintem. Aztán éreztem pár tünetet, hogy nagyon kicsit vérzett az orrom, meg kisebb olyan beszédülés de tényleg a legminimálisabb szóval nem az, hogy elkapom a falat.
Tesóm egyébként orvos vele simán tudnék erről beszélni, de mondom neki ne meséljen mutternak róla akkor úgyis mesélni fog neki az meg ráfogja egyből, hogy a proteintől van biztos amit jobb esetben 1 hónapban egy kilót becsapokEléggé hipochonder vagyok ezért nem is fekszik a koksz téma. Na szóval nem is szeretek olvasgatni semmilyen ilyen témáról mert 5 perc múlva már érzem, hogy az a betegségem.
(#63698) KoVee84: gyógyszer mellett lehet edzeni? Haverom aki kondizott egy 5-6 éve és kiderült, hogy valamije magas le is állították minden fizikai aktivitásról és csak a gyógyszert tolhatta, azóta nem is kell mondani úgy néz ki mint egy vasalódeszka, de nem is bánja állítása szerint, hogy nem edz
Most 1 hónapig ki akarom próbálni, hogy eljárok úszni amúgyis szét vannak az ízületeim nagyon. Vettem omega 3-at, meg akkor kipróbálom a teázást..
Szerk: Valami orvossal biztosan beszélek a dologról, mert évek óta magas nem csak a nyári dolog miatt alakult ki. Jó volna valami újabb gondolkodásút találni nem az aki egyből letilt mindenről és csak tömi belém a gyógyszereket
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest