- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csul1
tag
válasz
Tamoo #167185 üzenetére
Igen akkor ez eldőlt, a 2. keret jó lesz kezdetnek. Nem éri meg azt a plusz pénzt.
Tibcsi0407:
Jól éreztem, hogy az kevés lesz. Amit linkeltél sokkal jobb minden téren. Jó tudni, hogy különálló gépek között is van ilyen. De a csigás gépet egy darabig passzolom.
Köszönöm a segítséget! -
Angel2014
addikt
válasz
Tamoo #167069 üzenetére
Sokáig otthon edzettem mikor kitiltottak a csiliből.
Én fogtam kihordtam mindent a lépcsőházba és a lift előtt edzettem. Akkor volt gáz mikor jöttek meg mentek a szomszédok. Még az a szerencse hogy fiatalok mindig nevettek.
(#167066) dybo : Milyen gyakorlatban akadtál el?
Elődnek abban adok igazat a kicsi is lehet sok. Szóval akár naponta vagy kétnaponta ugyan azokkal a gyakorlatokkal edzel "Max 2-3 gyakorlat izomcsoportokként és 6x10-12 elég egy izomzatra szűk pihenővel" egy izomcsoportot beindulhat a fejlődés...sőt.
-
-
T_Stark
őstag
-
kk831228
addikt
válasz
Tamoo #161486 üzenetére
Jó azért visszanézni néha, mindig van egy két új "gyöngyszem" lehet "mazsolázgatni" .... 👌
MATEO6600: ctrl+c - ctrl+v...Lehet update Norbi is áttér a zarándok cipőkre és felszerelésekre inkább. Kenyere az van neki már, csak a csapvízre kell kitalálnia valami jól hangzó nevet... 🤔
-
patex1983
őstag
válasz
Tamoo #160913 üzenetére
2 gyakorlatot szoktam hasra végezni, vagy edzés kezdetekor, vagy a végén, ez kedv kérdése és mindig variálom is őket:
Római pad 4*20 (egyenes, vagy haránt)
Abcoaster 4*20 (20-25-25-20 kg)
Hasprés gép(?)-ennek nem tudom a nevét, ülve a mellkasnál tart ellensúlyt, a haspréshez hasonló a mozgás 4*20 (55-65 kg között)
Harangozás 4*20 (egyenes, vagy haránt, 45-50-50-50 kg)
Kb. ezeket variálom, néha, ha nagyon érzem magamban a powert, akkor szoktam függeszkedve páros láb emelést is.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Tamoo #158120 üzenetére
Szerintem nagyon jó és száraz formája volt. Ha nem ő akkor még max Filkor Roland nyerhetett volna, ő megkapta a legszárazabb díjat.
Ez elég szubjektív sport, kinek melyik tetszik jobban(ez látszott a bírókban is, most leginkább a szárazságot preferálták). Az én véleményem szerint megérdemelte.
És köszönöm! -
tibcsi0407
félisten
válasz
Tamoo #157492 üzenetére
Bicepszezik is egy kicsit.
Egyébként 100 kg feletti nyomásnál én is mindig megkérem a spottert, hogy kísérje végig.
A héten elég jól ment a fekvenyomás 70x8 90x8 100x8 120x4, majd a végén még bónusznak a 140-be is toltam kettőt. Ment volna egy harmadik is, de az már döntött törzsű lett volna az edzőpartnernek. -
mufi
senior tag
válasz
Tamoo #157449 üzenetére
Néha amikor edzés előtt ittam, nem izzadtam tőle, talán egy picit felpörgetett. Gondolom ez is mint a tribulus, mindenkire másképpen hat
nekem a szájtek vált be mikor 22 voltam (most 34), s mondom ez úgy hogy kipróbáltam ultimate ésoptimum termékeket is..nem reklám! fehérjéből itt olvasva erőltettem egy ideig a májproteint, nekem az nem volt jó, hiába olcsó, nem volt jó. Lehet fikázni az ON wgs-ot, az nem hiába annyi amennyi...
Nem fogok semmit megvenni, ha nincs értelme, még ha meg is tehetném...veszek inkább több fehérjét. -
gyuri860213
tag
válasz
Tamoo #157055 üzenetére
Lábtolón elszakítottam a vastus lateralis-t , majd 2 hét pihentetés után sikerül ugyanott
a doki röntgenre küldött hátha van nagyobb bajom is szakadáson kívül. Panaszom nem volt soha. A reumatológus kimozgatott, azt mondta meglepően mobilis vagyok nincs gond mozgástartománnyal de megelőzés célból menjek gyógytornászhoz.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Tamoo #157020 üzenetére
Kivételesen tényleg azok, ha éjszaka felhívnám, jönnének, nem kérdeznének
Amikor megismertem őket, lerobbantam messzebb, felhívtak, indulnak, hoznak kaját, takarókat mindent. 40 év alatt nem találtam ilyen embereket mint ők
Geri ment versenyre most, összedobtunk neki egy nagyobb összeget, vacsorát rendeztünk, ünnepeltünk. Büszke vagyok, hogy a barátaim.
Én is antiszoc vagyok, utálom az embereket. Vásárolni is úgy megyek amikor a tömeg levonult
-
válasz
Tamoo #156776 üzenetére
Én is nagyjából az elejétől ismerem, mert volt anno egy bnőm még 2011 tájékán, akit lerángattam a kondiba, egész jól sikerült is kikupálni, és ő talált rá erre a blogra. Eleinte egyébként tényleg nem volt rossz. Jó gondolatai voltak a srácnak, csak már akkor is látszott, hogy nagyon ilyen megmondóember. Az már csak hab a tortán, hogy ő azok példáját erősíti, aki teljesen szembe tudja köpni magát, és félretenni az elveit a pénzért. Ez már amúgy akkor is látszódott, a nagyjából laikus barátnőmnek is, hogy ennek a srácnak a dumája meg a tettei nem teljesen konzisztensek. De hát az vesse rá az első követ, aki nem hajlana így meg az elvekkel egy nagy rakás pénz hatására
Erre szoktam én mondani, hogy könnyű szóban ellenállni a kísértésnek, ha nincs kísértés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest