Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
-
ludsimon
veterán
Kommenteket is érdemes végigolvasni!
aranyköpés:
"Tomi: 8kg színtiszta izmot nem hinném hogy fel lehet épiteni egy év alatt,max 2-3at"3-4 év alatt kondizással rendesen kigyúrta volna magát, ha nem bohóckodta volna el az éveket.
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #63889 üzenetére
Én bízom a fax tankönyveimben is, legtöbbnek az írója tanított személyesen
De majd előtúrom neked a tanulmányt isNem olyan sok az a 3 kiló izom, lévén ebből összesen ~700 gramm a vízmentes szövet, ez mintegy 2800 kcal
Amit ugye energia depléció során nem nehéz elégetni, ezért sem szabad túlzásba vinni a kardiót, mert maxHR 80% felett már kezd szénhidrát és fehérjealapúvá válni az energianyerés(#63892) bigmasterg: ezt így nem lehet kijelenteni, nagyon sok mindentől függ mind fizikai sajátságok, mind edzésterhelés szintjén, de a szintentartó értendet a TDEE alapján kell belőni, ebben pedig benne van az emelt fizikai aktivitási hányad is. Szóval ha többet mozogsz és ez rendszeres (már legalább 2-3 hete folyik), akkor ezzel az aktivitással terhelt napi igényt kell alapnak tekinteni és amenyniben a bevitt energia kevesebb, akkor azt nem plussz mozgásként, hanem mínusz energiabevitelként kell kezelni
Ezért is értelmetlen mikor az egyes kalkulátorok csak testtömeg, nem, magasság, kor alapján számolnak tápanyagigényt. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FIREBLADE78 #63884 üzenetére
hu
elso par kep kozott ott van
-
Zola007
veterán
válasz
Dazsar #63885 üzenetére
Szálkásításra gyalulatlan fenyődeszkát ajánlok
Viccet félretéve, ha naturálban normálisan sikerül belőnöd a diétát, akkor 25% alatti izomveszteség már igen jónak mondható
Azaz ha ledobsz 12 kilót és ebből < 3 kiló izom akkor az már egy sikeres diéta.Kémiával meg minden lehet, a kérdés mit bír el a pénztárcád és a májad.
-
Dazsar
aktív tag
Sziasztok
Ha szeretnék szálkásitani semmi kép nem elkerülhetetlen az izom veszteség? -
FIREBLADE78
addikt
válasz
BÁ Nutrition #63875 üzenetére
.hu vagy com-ra?
-
shteer
titán
SXL-be jar valamelyikotok?
-
ludsimon
veterán
De most miért bántjátok a példaképem.
-
_NCT
addikt
Sokan a crossfit-et is bohócságnak tartják, nálunk a teremben is megoszlanak róla a vélemények, de ezek a játszótéri majmok igazán nevetségesek.
-
BÁ Nutrition
addikt
napiszarra küldtem egy bicajos képet
lehet meríteni kéne lassan a topicból is ismét
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Jó ez a creatin (mono)!
2 hete kezdtem kondizni (újra, 1 év után) és rendes kaja mellett (tömegelés) szépen alakulok.Nekem bevált! Sok szart próbáltam már ki a legális szerek közül, de ez az egy szer valóban nem reklámmaszlag.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
God Vazzeg #63858 üzenetére
Hurra :/
-
válasz
FollowTheORI #63852 üzenetére
ja kb. annyira releváns a 2x2 tabletta naponta ajánlás, mint amikor vki megkérdezi mennyi fehérjeport kell ennie és az a válasz, hogy 1 adagolókanál
persze lehet ártani nem árt vele így se az ember...
-
FollowTheORI
nagyúr
Így van, az arány nem mindegy... mivel mi a normál táplálkozással is elég sok 6-ot viszünk be, ezért olyat terméket/kieget kell keresni amibe csak omega-3 van, vagy nagy többségében az van. Ez a lényeg.
Illetve az a bajd, elég sok olcsó/gagyi tápkiegben szinte csak 6-van... vagy túl nagy arányban, így felesleges pénzkidobás csak, nem hasznos.
-
Assdak
őstag
-
Assdak
őstag
A cikket is elolvastátok? Mert azért ez nem arról szól, hogy ne szedd. Csak, hogy ne ész nélkül...
-
gghrtz
őstag
válasz
d3tox1c #63844 üzenetére
Jó régi cikk. Érdekes, mert pont úgy tudom, hogy az omega-6 növeli a gyulladást. =) MINDENKÁROS! Érdekes amúgy, hogy az ilyen kiegeknél, amiknek milliók tapasztalták már a pozitív hatását, (vagy táplálkozási szokásoknak), nincs soha tudományosan bizonyítva... (: Vagy csak nem akarják. Vagy direkt torzítanak. Ez a véleményem...
-
d3tox1c
senior tag
http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/nem-ajanlott-a-halolaj-kapszulak-fogyasztasa/2011-03-08/1782
😒
-
gghrtz
őstag
válasz
FIREBLADE78 #63842 üzenetére
Nem hülyeség. Persze nem is erre alapozom az edzésem. Súlyzó (kétkezes, egykezes, fekvenyomópad), TRX, saját súlyos gyakorlatok. De inkább a súlyzózás dominál. Most a hátazásba bele akartam venni az inverz evezést, de sajna nincs itthon olyan hely, ahol kivitelezhető lenne.
-
gghrtz
őstag
válasz
FIREBLADE78 #63840 üzenetére
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
sesztakbence #63817 üzenetére
1-évig jártam a Colosseumba. Nagyon szerettem, jó hely, meg mindenki rendes ott. Ha Győrben laknék, megint odamennék.
-
venge
aktív tag
Minden pénteken járok masszíroztatni. Most pénteken vállaztunk a gyermekemmel és mivel elég gyakran fáj a vállam, így megkértem a masszőrt, hogy azt is masszírozza át!
Na, azt hittem odaszarok! Most meg tele van a felkarom lila foltokkal! -
gghrtz
őstag
Amióta két alkalommal többször megcsináltam ezt, azóta jelentősen csökkent a derékfájásom. (meg hasazok is heti 3x, és azóta hajolásnál érzem, ahogy feszül a hasam és tartja a hátam) "Csoda" történt? (csak mert 2,5 éve fáj a hátam)
-
N.Ferry
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #63825 üzenetére
napi 2x tuti rá fogsz nézni ,mi
-
shteer
titán
-
törölt tag
nincs valakinek meg veletlenul az x-files magyarul pdf-ben?
-
haromegesz14
aktív tag
Óbudán diák bérletet tekintetébe Sparta GYM a legolcsóbb terem?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
sesztakbence #63814 üzenetére
Igen,
Győr, Colosseum.
Budai úton van, Hotel Fabulus mögött, árkád mögött.
diák 4500 FT / hó.
amúgy meg 5500 FT/hóVan minden gép, de 5-6h körül nem érdemes menni mert hering fürdő van.
-
sesztakbence
tag
Üdv mindenki!
Május végén kezdtem el itthon edzeni, és jövő héten vagy utána szeretnék eljárni egy edzőterembe. Túl vagyok a teljes testes alapozó edzésterven, most kezdtem el a héten az A-B-A, B-A-B szerint edzeni. Tudna valaki ajánlani normális győri edzőtermet? Ha írnátok róluk pár szót, megköszönném.
-
nősüljetek meg soha többet nem lesz szükségetek edzés előtti bedurrantóra (mondjuk nem is fogják hagyni hogy vegyetek
)...
-
GyurosAki
tag
Üdv urak! Eddig read only voltam. Találtam a csoffadt Ákosról képet. A kevésbé csoffadtról már volt, szóval csináltam is egy gyors bifóráfter összeállítást. Cél a 100kg, hasonló tzs-vel. Meglátjuk, mennyi idő kell hozzá.
-
Davey7
senior tag
Myproteines Omega 3-ra keres még valaki embert? Lehet beszállnék
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #63800 üzenetére
Manapság extrém troll üzemmód?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest