- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Nos, úgy néz ki megoldódik a problémám. Kb 15 perce vettem egy 500-as Samsung vinyót.
Azt írtad, hogy az is gagyi, de abban azért még bízom, a raid tömböm is samukból áll...
Ezzel frankó minden atomgyors. Ugyanazokkal a beállításokkal amivel a Maxtor rossz volt.
Munkahelyre kétszer vittem be a Maxtort, ott jó volt mindig.
Szerintem itt valami kompatibilitási geb@sz lehetett, szerintetek? -
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Eddig én is nagy ívből elkerültem a maxtor vinyókat, sőt még ismerősöknek sem mertem ajánlani. De jó árban volt, más márka nem volt, így megvettem, gondoltam annyira szarok nem lehetnek...
Ezen túl vagyok:
Dugd fel a vinyót a sárgára (intelnél kompatibilisebb vezérlőt nem fogsz találni), menj a biosba, integrated/"sata 0-3port native mode" legyen Enabled (fölötte az AHCI maradjon disabled), majd újraindítás. Ha a sebesség még mindig gáz, akkor keresd meg az eszközkezelőben az ide vezérlők alatt hogy nem-e áll véletlenül a vinyóhoz tartozó csatorna PIO módban, ha igen, állítsd át DMA-ra, majd indítsd újra.
UDMA5-ben volt a vinyó és még mindig lassú.
Tesztprogit még megpróbálom.Köszi neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest