- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
robekri #1078 üzenetére
2 x 1 giga 800-as goodram pro a sárgákban
2 x 1 giga 1066-os a-data a pirosakban
nincs végeredmény még, nem akart menni 900 (860-on valószínűleg menne)
viszont közben rájöttem, hogy a goodram-ot sem teszteltem ki soha normálisan, tehát lehet önmagában sem menne, még a goodramot le kell tesztelnem
4 x 1 giga 800-as goodram pro viszont biztos nem menne 832 felett, mert a pirosakban ennyitől már ki-bekapcsolgat a gép, a sárgákban normálisan megy
tuning mellett nem ajánlanám a 4 gigát -
bim
veterán
válasz
robekri #1039 üzenetére
mielőtt nagyon beleszaladnánk a lecsóságaidba azért pontositsunk picit.
nem egyáltalán nem megy a 4x1G hanem az agyament tuning nem megy vele.
honnan a rákból tudod hogy az ő szerény procija ami talán menni fog 350-es fsb-vel hogy nem tudja e korrektül kezelni a 4x1G-t a lap azon a frekin???
már bocs.... -
littlelion21
addikt
válasz
robekri #1048 üzenetére
Azért ez nagy pofáraesés részemről, alig 1 hónapos a drága, és máris cserélhetek deszkát, ha 4gigát akarok...és ez a mennyiség hamar kelleni fog sok proginak...nagyon hamar.
Bios-frissítéssel nem lehet rendbe tenni a dolgot?
Vagy léteznek/kaphatók-e 2gigás modulok? Hmm...2x2giga milyen jól nézne ki! -
Gorneck
legenda
Mindenképp az újak...ha meg kimondottan Q prociról van szó és némi tuningról, akkor asus felsőház (alsóról gondolom olvastad, hogy érdemes hűteni egy bizonyos kondi környékét képes eldurrani), gigából meg szinte mind1...DS3tól fele fele...eddig úgy néz ki, ha nem akar az ember pencil moddal ''szórakozni'', akkor a giga lapok droop-ja sokkal kisebb...szal vmivel jobb választásnak tűnnek...
Abit-tal nemtom mi a szitu...elég kevés a tulaj...de Én pro alatt nem vennék lapot...de persze ez csak az Én véleményem...
Szal ezé nem mondanám, hogy kimondott chipset probléma lenne, hogy a 965 nem megy jól tuningba Q procival... -
benjamin
tag
A Geil ramjaim 1066-ak, és közben már rá jöttem hogy ez a gond, mert a proci 1,45 v stabilan megy 800-ra állítva a memeket minden alapfeszen.
1000 Mhz elindul csak a procinak extém sok fesz kell (1,55 v), mert valamiért csak így indul le stabilan, lehet hogy elveszik egy kevés fesz valahol. -
benjamin
tag
Szia
Ma szórakoztam egy kicsit mert volt időm végignézni mi van.
A gondom az hogy alapbeállítással a Geil 2x1 gb 1066 Ultra az orthosban is hibázik nálam, amit ma néztem meg.
Az őcsém most vett p35-ds4 ben gond nélkül ment 5-5-5-15 1066 Mhz még tuning mellett is 6750 proci 333x8, 427x8 és 450x8 mellett is 1080 Mhz, és nem hibázik semmit.
Most pénteken kapja meg a A-Data 1066 memeit majd azt is kipróbálom, mert nálam a Rev 3.3 Gigabyte 965 DS4 ben a Geil 2x1 gb 1066 Ultra a 6420 procival csak 800 Mhz megy.
400 Fsb esetén, vagy magas proci fesz 1,55 mellett indul el 1000 Mhz stabilan, de akkor is hibázik a memória kb 30 perc után.
Nem tudom hogy másnál is fel jött ilyen probléma vagy nem F8 bios? -
Gorneck
legenda
965 átka...P35 sokkal fejlettebb chipset...
6300asom semmivel se ment jobban, mint a 965-ben...490en ebbe a lapba is megállt...proci+ram csere érett lett a dolog...max tuningot amit néztem azt láthatod az aláírásomba...7x520 és 6x530...talán még pár fsb kifacsarható, de értelmetlen küzdelem lenne... -
Gorneck
legenda
Jó választás mind3 gyártó...gyerekbetegségek nélkül...vagyis Én még nem találkoztam ilyesmivel...sem IP35-nél, se DS3R-nél...4*1gb-val is gond és zökkenőmentes...megfelelő beállítások mellett uazt tudják...
Semmit...fsb limites...uazt tudja, mint P5K Dlx-ba...530-540-et megy, feszt akár 1.6ig is tolhatnám neki...
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Lassan 2hte megy nálam 4*1Giga memó 2.0Volton DS4-be CL4.4.4.11-be, felülről megy rájuk a friss levegő eddig nincs gondom kopp kopp!500Fsb fehér holló szint 965P-be!
Kis kiegészítés:
A Giga honlapján hírdeti az új kondival így úgy szererelt lapjait amik 6-18* élettartam stb. csak azt nem írja oda, hogy a hő amit elbírnak az majdnem fele az elektrolitos kondikénak és cserélni szinte lehetetlen (All-Solid Capacitor Design)!
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
A giga S3 DS3 DS4 sorozat!
ha jól tudom nem képes 0.6Volt össz túlfesznél többet normálisan kezelni! Ez úgy áll össze ha mondjuk adsz az mch-nak meg az fsbnek 0,1-0,1-et a procnak 0,1et akkor a ramnak max 0,3at adhatsz különben elbaxódik! Volt, hogy +0,6Voltot mértem a memnek azt hittem nem hiszek a szememnek holott 0,3adtam nekik a biosba!Gyorsba lekapcs aztán megint bekapcs és lám 0,3 lett megint! Szal simán kinyírjhatja a memót ha nem figyelsz oda!
Giga 965P sorozat tényleg fos ebből a szempontból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged