Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Smithy87 #94577 üzenetére

Nem tudom jól látom-e, mintha nálad a 4.0 Ghz számolna, ad annyi pontot mint nálam a 4.4Ghz. Fejlődnek a procik. Ez a hűtés dolog lassan olyan nálam mint a pénz, sosincs belőle elegendő. :D Tippelek, mivel nincs UV-d ezért a magas fogyasztás miatt visszavesz az órajel.
    Tegnap muszáj voltam valamit változtatnom a felálláson mert lényegében használhatatlanná vált a lapos. Nem program hiba és nem vga beáll. hiba hanem bizonyos részeken túlmelegedés miatt folyamatosan kilépett a játék (PCH alaplap) úgy mindegyik magától. Játszom, majd egy adott helyen kidob a főképernyőre. Aztán újra nekifutás majd ugyanott ismét és ismét. Azt lehetne itt gondolni hogy programhiba mert mindig ugyanott, de nem, mert miután változtattam a hardver hűtési állapotán, szabaddá tettem a hasát hibátlanul futott minden sokkal utána is. A hőfokokra pedig rá sem ismerni.

Csináltam én már ilyet régebben is hogy levettem a hátlapot csak hogy eddig pont ellenkező hatást fejtett ki mindig. Tippre, megszűnt a belső hűtési keringés a szabaddá tétel miatt és rosszabbá vált bizonyos helyek hűtése.
    Csak hogy most más lett a felállás. Az új hűtő szinte mindent befed, olyan mintha rajta lenne a hátlap is. A magába szívott rengeteg hőnek valahová távoznia kell, mivel nincs vízhűtés keringés a hűtőn belül(nem használom) jobban melegszik a borda mint kellene. Szóval a borda rész jelen esetben dominánsabb mint az eddigi hűtőimnél volt. Vízhűtéssel most már látom igen messzire lehetne nyújtózkodni ezzel a hűtési beállítással. Gyakorlatilag folyamatos 130W terhelés 80+ fokot eredményezne így a procinál, kedvemre alakul a dolog. :) MaxxDamage majd 200W cpu terhelését max 87-89C fokban soha senki nem fogja hozni, főleg amerre halad a laptopipar. :D

Új hozzászólás Aktív témák