Hirdetés
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motifator
üzenetére
Mindent felvásárolok és enyém lesz ez a piacrész.
Többet nem veszek.....
Az első gtx verzát szétbontottam, pontosabb megfogalmazásban kinyírtam, na jó a cpu rész az meg van. A következő gtx hűtő volt az ami sérülten jött meg, aztán a nem kompatibilis p751DM féle(ezt a kettőt megszívtam nem úgy alakult), majd egy hibátlan gtx és rtx verzió. Nem tudom hogyan tovább és akartam mindkét változatból egy olyat is amit elteszek hibátlan formában. Szóval két heatsink van a szétdarálton kívül amivel majd tudok anatómiai ismereteket szerezni ha lesz hozzá kedvem és kettő amit elteszek érintetlenül gap paddal együtt légmentesen elzárva egy páncélszekrénybe....kulcs a nyakamban stb.
(Ki tudja mikor már senkinek nem lesz aranyárban eladom.)
Ami most a gépben van az egy ilyen rtx vezió féle.
Lényeg ezek külön külön nem kerültek sokba egyfajta biztosítás a jövőre nézve a terveim szempontjából. Lehet nem építek csak átalakítok, módosítok. Nem vagyok benne biztos hogy még sokáig lehet majd ilyen kötetlenül vásárolgatni a világban, így ezzel is előre mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többet nem veszek.....
Muerte