- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
KWP2
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémával érkeztem ide, hátha Ti tudtok nekem segíteni:
Van egy Asus ROG Strix GL553VE gamer laptopom, néhány éves darab, kiválóan működik.
Leszámítva, hogy több év használat után a minap a bal alsó CTRL gomb megadta magát, a kis pöcök a hátuljáról letört, így nem tudom már felpattintani a mögötte ülő kis platformra.
Mint informatikus, aki a gépet munkára használja, az a gomb elég fontos a mindennapi életben, szóval semmiképp sem szeretnék megválni a használatától.
A kérdésem az volna, hogy esetleg valakinek elfekvőben, bontóban nem volna egy ebbe a típusba való CTRL gombja (akár a platformmal együtt, de igazából elég a gomb is), vagy egyéb megoldási javaslata? Természetesen ha úgy adódik, nem ingyen kérném a dolgot.Mert a jelenlegi lehetőségeim úgy néznek ki, hogy vagy megszokom a gomb nehéz működését, vagy csináltatok az Asussal komplett billentyűzetcserét, ami az RGH vackok miatt egy elég drága mulatság. A fenti kép opció közül egyiket sem szeretném.
Pillanatragasztóval megpróbáltam mókolni... ideig-óráig működik a dolog, de 1-2 nap múlva
újra leesik, hosszútávon ez a megoldás nem nagyon működik.Hálásan köszönöm előre is az esetleges segítségeket.
Baráti tisztelettel,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kés topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest