Új hozzászólás Aktív témák
-
KWP2
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémával érkeztem ide, hátha Ti tudtok nekem segíteni:
Van egy Asus ROG Strix GL553VE gamer laptopom, néhány éves darab, kiválóan működik.
Leszámítva, hogy több év használat után a minap a bal alsó CTRL gomb megadta magát, a kis pöcök a hátuljáról letört, így nem tudom már felpattintani a mögötte ülő kis platformra.
Mint informatikus, aki a gépet munkára használja, az a gomb elég fontos a mindennapi életben, szóval semmiképp sem szeretnék megválni a használatától.
A kérdésem az volna, hogy esetleg valakinek elfekvőben, bontóban nem volna egy ebbe a típusba való CTRL gombja (akár a platformmal együtt, de igazából elég a gomb is), vagy egyéb megoldási javaslata? Természetesen ha úgy adódik, nem ingyen kérném a dolgot.Mert a jelenlegi lehetőségeim úgy néznek ki, hogy vagy megszokom a gomb nehéz működését, vagy csináltatok az Asussal komplett billentyűzetcserét, ami az RGH vackok miatt egy elég drága mulatság. A fenti kép opció közül egyiket sem szeretném.
Pillanatragasztóval megpróbáltam mókolni... ideig-óráig működik a dolog, de 1-2 nap múlva
újra leesik, hosszútávon ez a megoldás nem nagyon működik.Hálásan köszönöm előre is az esetleges segítségeket.
Baráti tisztelettel,
Tamás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elektromos cigaretta 🔞
- Playstation 5 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs