Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #71595 üzenetére
Írtam én mást? Nem. Amit linkeltem német Dell gépeket, azt azoknak, akit érdekel a kinti vásárlás. Itthon sokkal drágábbak, a G15 10. genes procija meg ugyanazt tudja minimális eltéréssel, mint a 11. gen. De persze lehet venni fancy 11. genes gépet, mindennek csak a pénztárca szab határt.
Az meg, hogy milyen színű, azt a típus száma megmondja, a webshopok képei rendszerint el vannak bacarintva, ezt kb. mindenki tudja és diegho nem is említette, hogy ez neki számítana.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
echterion #71592 üzenetére
Az Aqua oldala azt írja, hogy sötétszürke. Valaki írta, hogy a Ryzenes konfiguráció a világosabb színű.
Az Intelesek egyöntetűen a sötétszürkék, és a Ryzenesek a világosabbak?
(#71591) echterion
A német Dellnél linkelt típus, a G15 5510 még a 10. generációs Intel processzorral szerelt verzió, a G15 5511 már a 11. generációs Intel processzorokkal jött ki.
-
echterion
nagyúr
válasz
diegho #71593 üzenetére
Igen, csinálhatod otthon, nincs matrica a burkolaton. Itt van a Dell manual-ja a hogyanról.
-
echterion
nagyúr
válasz
diegho #71589 üzenetére
A második nyilván jobb választásnak tűnik nekem, ismerve az adott igényeidet. De én nem csipázom a Radium-ot az itt és máshol is leírt tapasztalatok miatt, így inkább Aqua-tól venném meg ezt, igaz, picit drágább, de legalább nem sötétszürke: DELL G15 5511 Laptop Core i5 11400H 8GB 512GB RTX3050TI 382ezer.
A bővítés mehet, de a műanyag pöckök, amik rögzítik az alját, könnyen törnek, azokkal vigyázni kell. -
echterion
nagyúr
Nincsak, mivel futottam össze. Ha valakit nem rettent meg a német bill. és meg tudja oldani a kinti beszerzést, akkor némi honosítási procedúra után itthonról is megy a Dell gari (legalábbis az Alienware-nél tuti, saját tapasztalat).
Dell G15 i7 10870H + RTX3060 + 2x8GB ram 1148€
Alienware Area-51m R2 i7 10700 + RTX2080 Super + (csak)8GB ram 2093€
-
Speedy007
őstag
Nem sajnálom, csak az a bizonyos szemöldök ott szaladfel hogy két fajta DP-USB-C átalakító van a piacon ha jól láttam ma reggel az Alza kínálatát van egy műanyag tömb ami egy idő után a súlya és a mérete miatt kicsinálja a csatlakozót a lapos hátulján ez 2-3.000Ft körül mozog és van a kábeles verzió az 4.000Ft körül startol egy max 20cm-s kábel miatt már 2.000-s felár a dolog és a DP kábel még nincsen benne aminél szintén nagy a szórás.. Ennyi erővel már akkor olyan kábelt lehetne venni ami alapból így van ki alakítva
-
válasz
Speedy007 #71565 üzenetére
Ha van a monitoron dp, akkor a c-t alakitst dp-re es dp kabel. Ha komolyabban erdekel, akkor pm.
A hdmi-dp kabel problemas tud lenni.
A c-dp kabel is jo, ha arban nem orulnek meg vele.Ja meg ez a legolcsobb megoldas.
Meg ilyen atalakitokbol millio van a polcon nalam, mert rettenet idegesito, ha emiatt boltba kell mennem, vagy rendelni. Ha kell, csak nyugodtan
-
baro32
aktív tag
válasz
Pyttawrx #71579 üzenetére
Elnézést hogy beleszólók de az előző gépemben ami egy ASUS 750JZ-volt abban 4db RAM foglalat volt és nekem gyárilag úgy volt úgy vettem üzletből hogy az egyikben volt egy 8GB-os modul természetesen az alaplap rejtett oldalán amihez nem fér hozzá egy egyszerű felhasználó de a másik 2db hely hozzáférhető volt és abba raktam vettem 2x8GB-ot dual-chanelt és összesen 24GB van benne és DUAL-ba megy ez személyes tapasztalat hozzátenném a mai nap is úgy van úgy működik és semmi gáz vele.
Még egyszer leszögezem nem vagyok szaki csak saját esetemet írtam le segítő szándékkal -
Dhampir
félisten
Nyilvánvalóan csábító lehet az, hogy csupán külföldön kapható a vágyott termék és adott esetben jobb konfigurációban is elérhető, mint a hazai üzletekben, ám fogyasztóvédelmi szempontok miatt is érdemesebb hazai boltokban vásárolni, ha a vásárló itthon szeretné az érdekeit teljeskörűen érvényesíteni. Persze előfordulhat, amikor ez még idehaza is nehézkessé válhat.
-
RM007
addikt
Nem sokat, legyen meg a havi 20-as tisztán és azt mondom ok. Mindig azért nem futtatom és ha nem tudom rendesen hűteni a kinti idő miatt (mondjuk most jó
) akkor inkább leállítom.
KH most többet nem fog velem szóba állni. Habár ha megdöglenek (imádok szenvedni) jöhet az új gép egy MSI GT70....
Nálad többet kapar, viszont nálam komponensenként könnyen helyrehozható meghibásodás esetén elvileg....már hozzászoktam. -
Dello79
aktív tag
Szakmai kérdés.
Bővíteni akarom a Gamer laptopom, most van benne egy 8 GB CL22 , 3200-es RAM
Okos ötlet a másik slot-ba 16GB ram-ot venni ? vagy vegyek 8 GB -ot szintén mert az jobb eredmény lesz ?
-
RM007
addikt
Nem semmi direkt. Az a helyzet erre külön semmiképp nem ruháznék be, ami adott jelenleg azt szeretném különböző képen kihasználni, vagyis játék, ha van olyan és munka ami eddig nem volt nálam.....az itt nem túl szimpatikus módon is. Jó, valamit költöttem erre is és remélem nem döglik meg semmi egyhamar, mert akkor elmondhatom nagyon melléfogtam. A két VGA már régen jelen van meg jó pár dolog amit a múltban beszereztem. Most elfogott valami aranykereső láz, aztán az is lehet nem tart sokáig, megunom mert annyit nem hoz.
Vásárolni semmit, de ha már adott a hardver valamit termeljünk időnként még ha kevés is amit hoz. -
Picco
addikt
válasz
Speedy007 #71571 üzenetére
szerintem direkt DP to USB-c kabelt csak nagyon dragan fogsz talalni, eloszor en is arra kerestem ra, horror aron volt csak.
DP to USB-C valoszinu olcsobb lesz, DP to DP kabel meg tuti.
utobbibol mondanam hogy adok egyet mert van egy dobozzal, csak kicsit messze kellene jonni erteRM007: ezeket direkt banyasz szandekkal vasarolod vagy csak mazochizmus?
egyebkent gondolkozom rajta hogy telen a futest a kis szobaba a legion 5-el torteno banyaszat fogja biztositani, igaz most meg nincs hideg, napi 3 ora jatek befut ugy hogy tobbszor szelloztetek -
RM007
addikt
Úgy néz ki a kis forrasztásos munkára ítélet ideig várhatok, így nekiálltam magam a probléma megoldásának. Megkombináltam a dolgokat, kicsit kockáztattam az eredmény viszont meglett. Most már két db felszerelt GT70 -nem van mivel 1 már nem volt elég.
1, MSI GT70 i7-3610qm, 16GB, Quadro P5200
2, MSI GT70 i7-4940mx, 32GB, Quadro RTX 5000
Az új jövevényt nehéz volt betörni mert a HD 4000 nem komálta a Quadro jelenlétét és sárga háromszöggel sztrájkba vonult akkor is mikor már beüzemeltem a másikat. Azt mondta vagy ő vagy semmi. Végül addig gyepáltam míg betört és egyszer csak kezet fogott a dedikálttal.
Apropó vettem egy ilyet, annyira jó...... [link] Mehet akár ágyból is.
Hideg éjszakám lesz befogtam őket esti termeléshez.így már nem is annyira rossz az összkép. Hűtöm mint az állat. Na csak mértékkel...
Holnap letesztelem a Forza Horizon 5-öt valamelyiken, majd kisorsolom. -
Picco
addikt
válasz
Speedy007 #71565 üzenetére
DP(display port) nem egyenlop DPI-vel
DPI(dots per inch) egernel van.
legion 5 2021 amd mindketto USB-C portja display port enabled.surface converter usb C to DP. #
1080p@240hz nalam megy ezzel problemamentesen. nem neztem utana amugy, ezt talaltam olcson ebayen, siman lehet mas atalakitok is jok. -
Speedy007
őstag
Usb Type-C képes kép megjelnítésre monitor esetén? A problémám az hogy hiába van a monitoron HDMI az csak 1.4-s így maximum 120Hz-ra képes DPI-n elvileg meg van a 144Hz is.. De a 2021-s Legion 5-n nincsen semmilyen formában DPI csak 2x-r USB Type -C. Csak nem tudom melyikbe érdemes bele vágni HDMI-DPI kábelbe be vagy a DPI-USB Type-C kábelbe
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #71547 üzenetére
Nem megy, ha utaltál, akkor azt már hívják vissza, kártyás vásárlásnál lehet ezt megcsinálni. Lásd vizna.hu esete
-
Banis
csendes tag
válasz
FőDudu #71432 üzenetére
Nem fájdítom, mert én vettem meg az utolsót a DataComp-tól.Azért a gyerek is biztos örülne annak a kígyós laposnak
Érdekesség: Még a rendelés napján kaptam egy e-mailt egy másik kollegájuktól, hogy nem nemzetközi a gari, ott is toppon vannak a szakik.Lehúzós bolt téma: Én megnéztem a hivatalos Lenovo oldalon az összes ajánlott viszonteladójukat, a DataComp is köztük volt természetesen. A csomagkövetőn látom, hogy már Komáromban van a gép, hétfőn valszeg szállítják is. Nyilván körültekintőnek kell lenni, de ezek az oldalak (akár Lenovo-shop.sk) nem hiszem, hogy átverések lennének.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #71538 üzenetére
M3 kivezerto mellett van a leddiszkont.hu.
Toluk vettem mar sokmindent - altalaban 3 ev garival.
Ha meg is halt valami, kkor csereltek.Nem reklam, de oket merem ajanlani.
LEDdiszkont.hu - Minden, ami LED világítás! -
Speedy007
őstag
válasz
echterion #71551 üzenetére
Én a Paypal-os vásárlás esetén tudom úgy hogy ha kéred vissza a pénzed akkor ők vissza külldik és ők "leverik" későbbiekben az érintettnél a dolgot.. Hasonlót csináltam mikor telefon alkatrészt rendeltem de ki drült hogy a muksó csak nagy tételben árulja darabos rendeléssel nem foglalkozik...Így jeleztem hogy utalja vissza nagy volt a csönd ezután a másik oldalon.. Meguntam a várakozás és a paypalon kersztül kezdtem el intézni a vissza kérést és kb 3-4 napra vissza utalták az pénzt
-
válasz
fordjee #71545 üzenetére
Ezt már én is kiderítettem... Utólag már én is okos vagyok
Szerencsére nem nagy összeg, meg bízom benne, hogy mégis ideér. Anno az azsiacenter.com-ról rendeltem speciális mSATA átalakítókat és megjöttek simán egy hónap alatt szép kínai csomagolásban.
Ha Kínából küldik, most sokkal nagyobb veszélyt jelent a csomagra a magyar vámhatóság tróger ügyintézése mint a 20 ezer kilométeres utazás és a kínai logisztika:
-
válasz
MaxxDamage #71547 üzenetére
Már elutaltam egy hete...
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
KillHates #71538 üzenetére
Igen, bizonyos fórumokon már jelezték ezt régebben, asiacenter oldalán is kinn van, régebben középen volt, most lekerült az oldal aljára. Sima S-el írják, a kamus meg zs-vel. Egyébként lehet, hogy megkapod, vagy kapsz valamit.
Rákeresve, voltak ők már ezzel a nyilvántartási számmal aliexpress.hu is, továbbá elvileg nincs is ilyen nyilvántartási szám, nincs egy cím, székhely london, messziről kerülendő. Egy ilyen oldalon elég a kapcsolatra rámenni, már látszik , hogy valami turpisság van. Van egy telefonszám megadva, azt érdemes lehet felhívni, hátha felveszi valaki."Figyelmeztetés! Bevásárlóközpontunk nem üzemeltet webshop-ot!
Sajnos számos fogyasztói panasz érkezik hozzánk az „azsiacenter.com” címen elérhető webáruházi rendelések miatt. ( Pontatlan szállítás, minőségi problémák, nem teljesített rendelések, stb.) Felhívjuk figyelmüket, hogy az AsiaCenter és a fent említett webáruház között semmilyen kapcsolat nincsen! ..." -
Jaj, ne má' Egy csomó cég csak így intézi a fizetést főleg ha olyan dolgot rendelek amit nekik is be kell szerezniük és soha nincsen gond... Én is csak akkor adok fel bármit is a postán, ha elutalják előre az árát. Nuku utánvét; nem elég, hogy bukom a postaköltséget, még kering a posta rendszerében a termék hetekig és nem tudom eladni.
-
Ha valakit érdekelne ilyen zsebszörnyeteg, akkor most van raktáron; Notebook DELL Alienware m15 R6 i7-11800H 15,6"FHD 16GB DDR4 SSD1TB RTX 3080 Win10
-
Vajdy
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e a problémámmal, ha nem, akkor előre is bocsi és köszi az útbaigazítást.
ROG Strix G15 513QR - 5900HX + RTX 3070 (115W). Egyik napról a másikra eltűnt a PD és a display funkciója az USB-C-nek. Valami minimális adatforgalom viszont van rajta keresztül, mert a billzet USB recieverrel működik rajta keresztül (LG 34 UC99 monitor USB portjába dugva.)
Van bárkinek bármi ötletet, mit lehet tenni és kipróbálni?DDU-val újratettem mind az Nvidia, mind az AMD drivert. Win 10 uptodate.
-
Hogy én is egy kicsit OFF legyek;
anno egy olyan webshopban amit kb. WORD-ben raktak össze, rossz magyarsággal volt fordítva, vásároltam egy horror drága 8K-s jelátsugárzót a drónomhoz, és minden további nélkül meg jött, azóta is vásárolok tőlük rendszeresen.
Viszont a minap meg úgy jártam, hogy szerettem volna LED függönyt venni a karácsonyi dekoráláshoz, és az Ázsia-center alá bejegyzett kinaiwebaruhaz.hu teljesen vállalható kinézetű, rendes magyarsággal írt, webshopjáról rendeltem, az előrendelésről korrekt mail jött, kismillió hivatkozással, szóval megnyugtató benyomást tett, utaltam. Aztán feltűnt, hogy a fizetés után nem igazán változik a rendelési státuszom...
Persze csak ezek után olvastam utána, hogy ordas nagy kamu a webshopSzerencsére "csak" egy tízesem bánta a balf@szságomat
-
fordjee
aktív tag
válasz
Speedy007 #71532 üzenetére
Tabletes fórumban is linkelt valaki régebben egy boltot hogy onnan rendelte a sláger tabletet, 15ezerrel olcsóbban, mint az ajánlott legolcsóbb bolt. Ránéztem és az összes pontban megbukott, a cím valami putri, csak előreutalás, a létező összes tabletet és telefont lehetett kapni, a weboldal is tök gagyi, egy normális kereső nem volt, kapcsolatfelvétel egy email cím, szerencsétlen rendesen leoltották, hogy maximum egy téglát fog kapni😀
Amúgy azt hittem ezek a szlovák boltok, amik linkelve vannak, le vannak csekkolva és megbízhatóak, lehet azért nem árt odaírni, ha ilyet ajánlunk, nehogy valaki beszopja. -
Speedy007
őstag
válasz
fordjee #71529 üzenetére
Na igen... Nem hiába van az árukereső meg az olyan oldalak ahol össze gyűjtik a különböző webáruházak ajánlatait mert az jóval nagyobb garanciát nyújt hogy nem vágnak át mint a szart a palánkon mint ez hogy be írod hogy ág vágvó a google-ba és egyből feljön ilyen himihumi oldal ahol "1Kg kenyér" áráért kapsz is olyat.. Utána nézel mint a hal a szatyorban hogy semmit se kaptál érte
-
Speedy007
őstag
-
fordjee
aktív tag
válasz
Speedy007 #71528 üzenetére
Én ezzel már úgy vagyok lassan hogy megérdemlik akiket átbasznak. Annyi gyanús jel van, hogy nem hiszem el hogy nem lehet észrevenni. Gyanúsan olcsó, nincs semmi kapcsolatfelvétel, csak az oldalon valami üzenőfal, csak előreutalás, csak kiszállítás ezeken felül. És vannak akik százezreket utalnak el így. Ha valaki tud annyira netezni hogy rátalál ezekre és a csapból is ez folyik, hogy ne utalj előre ismeretlen embereknek, hát így jártak.
Nagyon off, de édesanyámat is brutálisan átverték pár éve. Kertes ház, egyedül lakott, beteg és becsengettek cigányok hogy az eresz nagyon rossz állapotban van, megcsinálnák, meg festenének is. Ereszt 20ezerért, festést nem tudom mennyiért. Hárman vagyunk testvérek, egyikünket sem hívta fel. Kicserélték az ereszt, összebasztak festékkel mindent, igazi gány munka és a fizetésnél mondták hogy 1 millió lesz. Métere volt 20 ezer. Körbevették anyámat, mondta hogy nem tud ennyit fizetni, halálra rémült, pincéből elvittek mindent, de szó szerint mindent, elektromos motortól kezdve a lapáton át mindent, kivéve az én téligumimat, azt mondta anyám, hogy nem vihetik. Aztán berakták a kocsiba, elvitték a haraszti otp-be, ott felvetettek vele pénzt, majd a soroksáriba ahol még felvetettek vele, A-B-C hitelt. És ott hagyták. Akkor telefonált nekünk hogy baj van. Rendőrségen feljelentést tettünk de semmit sem tudtak csinálni, anyám mindent önként csinált. Szóval oda kell figyelni és kiképezni az öregeket is -
Ubul86
őstag
válasz
vakablak93 #71525 üzenetére
igen, még a mostani rész egy fő, előző részt is egy ember csinálta
-
Szotyi222
aktív tag
Vigyázatok honnét rendeltek [link]
-
vakablak93
őstag
Kíváncsi voltam mi ez gyors leszedtem, valami állati hogy néz ki!!!
Nekem a sima 2070-en is állati jól megy.
De maga a játék: mintha kicserélnéd a Doom Slyert Alitára meg adnál neki egy szamurálykardot kb a lőfegyver mellé állati, főképp japán szinkronnal!!!
Komolyan egy ember műve ez??!!Hát nem semmi a csávó annyi szent!
Ezt reggeli után végigtolom tuti -
2018
senior tag
Lehet huzni vaspasztazas utan. Armouryban a plusz 300 mhz vram meg a plusz 140-160 mhz a gpura is megvan. De nem igy hasznalom forza 5 nel allitottam be ezt a benchmarkhoz. Nem jol tudod a dolgokat 130w ot megkapja a gpu. A vramon nem volt eleg paszta gyarilag es elmelegedett de mar bir mindent is. A 3060 nagyon le van maradva a 3080 tol, dragonka is felrakott egy rakas eredmenyt , azokat az en laposom is hozza. Nem banyara valo de birja azt is. Indium van a gpun es a cpun is. Cpu turbo off meg a gpu is kapott custom curve-ot az afterburnerben , igy max 68 fok a gpu a cpu 67-66 fok ugy hogy raptoreumot is banyaszik az 5800h a nagy 3080 meg eth-t . Killhates csodat tett. A vramok is kaptak minosegi pasztat. Game alatt mindent odacsavarva 72 fok max a gpu , ez azt jelenti hogy a cpu is kap turbot. Forza 7 alatt a mikro akadasok is megszuntek! Mert nem melegszik el a gep tobbet.
-
gurus
aktív tag
hiába van 3080gpu,teljesítménybe a tied egy 3060 gpu.115w van állítva és húzni se tudod.
Szerencse, hogy visszaléptél és nem vásároltam meg tavasszal tőled. Ettől függetlenül pofás laptop, nekem tetszik. full műanyag kivitelben is
.bányászni még tudsz vele vagy már csak játékra jó? -
gurus
aktív tag
[link] ez lemaradt
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A jó multkorában ment itt a diskurzus, a Legion 5 ramokkal kapcsolatban.
A fiam gepen szeretnék böviten 16ról 32 re.
Mik az ajánlott tipusok?
A válaszokat előre is köszönöm!! -
2018
senior tag
Gyerekek a felújított gta 3 megeszi a laposom reggelire. Itt ott benézett 38 fps-re is mindent maxon.
Vért izzad az rtx 3080. Gondoltam valahol ha seriex x hez a minőségi beállítás kb 30 fpsel fut, de azt hogy pc-n megeszi a gépet úgy mint anno a régi verzió az akkori pcmet azért az nem kispálya.
Csak most csúcs vasam van.
-
-
gurus
aktív tag
válasz
Hubba12 #71503 üzenetére
Ez a Jarrod's test a legion 5 pro gyári ramokkal van benne azért látod a gyengébb eredményt itt erről volt szó, itt.Kicserélt ram teszt [link] 2:16 nézd meg. amit te linkeltél az még a rossz gyári rammal van [link] 9:54
BIOS húzásról is volt itt szó.amivel 155w ki lehet hozni.még anno gago1975 írta, szerinte csak 150- 152w a max,ezt nem is cáfoltam
-
echterion
nagyúr
Ha valakit érdekel külföli vásárlás, most 250€ kedvezmény van bestware-éknél a 3060-as XMG Core 15-re. Magyar bill. is választható, a lenti képen QHD kijelző, 2*8GB ram, ssd nélkül látható az ár.
Nem a legerősebb 3060, ebben 120W-os gpu van.
-
Hubba12
senior tag
Bocs, kicsúsztam a szerkesztési időből.
Tessék: [link]
A játék tesztnél ott van legion 5 pro és l7. Illetve 200w-os 2080( nem szuper)
Nézd meg mit megyMsi gép lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest