Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• formula01

senior tag

válasz Evil Snowman #101548 üzenetére

Milyen felhasználásra vetted az Air-t? Kíváncsi vagyok, mi lesz majd a személyes tapasztalatod, mire lesz elég a 8 GB RAM. Rég szeretnék vásárolni 1 13as Air-t, de gusztustalan mennyit kér az Apple 1-1 upgrade-ért, az alapmodellt meg neccesnek érzem, hogy meddig lenne elég.

Nyáron vettem egy Legion 7-et, próbálom szeretni, mert jó gép, de nem az én igényeimnek. Jelenleg minimum 95%-ban asztali gépként funkcionál, túl nagy és nehéz, hogy ágyban, ölben használjam, vagy hogy a céges gépem mellett magammal vigyem ha időnként elutazom, ha meg mégis viszem, egy 10-12 órás út felénél az akksi kileheli a lelkét. Valószínűleg év elején vagy tavasszal eladom.

Nem tudom, egy 14es Blade megérne-e még egy próbát, vagy jobb lenne elengednem ezt a hordozható gamer laptop vonalat, és asztali+air kombinációra váltanom. 2023as 14es Bladek után szoktam lesni az aprót, de még nem láttam, a korábbiakat meg fix 16 Gb Rammal már nem merném bevállalni.

Új hozzászólás Aktív témák