Hirdetés
Aktív témák
-
Sotiocsi
csendes tag
Help pls.
Vettem egy SSD-t "OCZ agility 3 120Gb" Msi P6N SLI alaplapom van, Nforce 650i SLI-s chipsetel. Nem tud AHCI-t se. A lényeg nem viszi az SSD-t, felinstallálom a win7 64bit Pro-t semmi gond, utána installálások közben (pl.ffice) böngészgetek a neten, és megáll az egész gép. Először mindenre homokóra, aztán az egér is megáll (merevlemez olvasást jelző led folyamatossan világít eközben). kb. 30sec után elindul minden tovább, de persze 1-2perc múlva ugyan ez. Ha berakom másodlagosnak (nem rendszernek), és csak írok rá, vagy olvasok róla, semmi gond (tesztelve 100Mb olvasás tud. De úgy vettem észre egyszerre a kettő nem megy neki. Attól fagyhat meg. Próbáltam mindenféle chipset drivert is. Másik gépben (Intel G31 meg MSI notebook) simán jó. 220-230Mb olvas SATA2-n.De ha vennék egy ilyen "PCIe SATA 3"-as kártyát, az megoldaná az ACHI problémát, illetve a TRIM-et? pl ezt: http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=SATA3%20Card
Persze ez PCIe 2.0-ás kártya, a lapban pedig PCIe 1.0-a van. Ez talán szintén gond lehet?
Választ előre is köszönöm!
Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 1TB (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest