Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na itt viszont kíváncsi lennék, mi lehet a valódi probléma a technikai háttérben.
Fogalmam sincs, nem vagyok számítástechnikai szakember, és tervező sem, nem értek hozzá, én csak mezei felhasználó vagyok, akinek vannak ilyen tapasztalatai. Meg hát nem is témája a topiknak az, hogy miért olyan sz@rok a laptopok ( igen, most aztán lehet hőzöngeni, hogy nem azok)
A driverek problémáját szintén nem értem - miért lennének "gyengébbek" egy laptop konfigurációjához tartozó driverek, mint egy asztali géphez tartozó konfigurációhoz?
Én sem értem, de gondolom már típusú alkatrészek vannak egy laptop alaplapjában, ahhoz meg másfajta vezérlők, vagy valami ilyesmi. A tény az, hogy egy laptop sosem lesz olyan, mint egy asztali gép ( hasonló árkategóriában) , ha ezt nem tudod elfogadni, az hagy ne legyen már az én problémám.
"Ettől függetlenül éreznéd."
Erre pontosan azért kérdeztem rá, mert azt állítod a cikkedben, hogy azért a rendszer teljesítményében ne várjunk nagy eltéréseket a marketingcélokból dobálgatott számoktól...
Ha ezt állítod, akkor viszont felmerül a kérdés, hogy miért is érezném jobban az mSATA SSD-nél, mint mondjuk egy 2.5"-es társánál.Erre most már nem térnék ki,mert lassan úgy érzem, hogy a kákán is csomót szeretnél találni, ha nem akarod érteni, akkor nem érted. Feleslegesen ne szemeteljük tele a topikot.
Én legalábbis nem szeretném .
Üdv
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - 1 db maradt!!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest