Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem tudnál kihasználni két 40-es kingston-t raid0-ban. Itt már a sata vezérlő szűk keresztmetszetté válik. Most így az ssd korszakban nagyon hamar kevés tud lenni a 3gbps sávszél. Főleg ha van még a vezérlőn több más vinyó is. Én is gondolkodtam egy második ssd-n, de közben láttam vhol egy tesztet két 40-es kingston-ról. Volt ugyan gyorsulás, de nem egetrengető. Inkább írásnál jön jól a 80 mega/sec. Elérési idő meg ugye kétszereződik. Kevés a gyorsulás a kétszeres árhoz viszonyítva. Na majd talán a 6 gigabites vezérlőkkel...
szerk: sztem tökéletes példa erre a crossfire ill. a... izé. az nv-nek a többkártyás megoldása.
(nem beszólni, nv fan vagyok
)
Azok sem érik meg a többletbefektetést szerintem. Inkább egyetlen gyorsabb ssd. Max később veszel mellé mégegyet.
Jelenleg.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Kingston NV2 500GB M.2 PCIe NVMe 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem beszólni, nv fan vagyok
)