Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen ok is ezt mondtak.Ahogy mondod frissen telepitett win7nel is elojott ugy hogy csak az ssd volt rajta mindent lehuztam.Remelem megtalajak a gondot.Csak nekem furcsa hogy bemondtak hogy szar az alaplapom meg a ramjaibol 3db de erdekes modon HDD alatt egyszer sem volt semmi gond hibatlanul mukodott.De nekem az ssd elso beszereles ota nem akarodzott bootolni elkezdte a telepitest dvd rol aztan amig ettem feltette kb olyan 10perc alatt mire bejottem mar villogott a kurzol es nem tortent semmi mondom varok csak ujraindul egyszer de 20perc mulva se.Kikapcsoltam ujrainditottam szinten semmi.Aztan ujrainditottam harmadszor is akkor mar megadtam neki h az ssd rol bootoljon windows logo kekhalal aztan ujrainditottam megadtam ujra neki h honnan bootoljon akkor behozta hogy teljesitmeny felmerese el is indult mindent betoltotte az asztalt mondom ujrainditom hatha megint kekhalal lesz.Erre ujrainditom kekhalal
es kezdodott minden elorol.Azzal a kivetelel hogy volt mikor mar ugy sem bootolt be hogy megadtam neki hogy ssd rol bootoljon.Ujrahuztam a win7 et nem latta a telepito h lenne benne ssd azt irta a "windowst nem lehet telepiteni mert nincs megfelelo eszkoz" aztan radugtam a kulso vinyot akkor latta a telepito azt is es az ssd is.Ujrahuztam megint kekhalal szokasos dolgok.Aztan mar a hard disk sentinel sem latta az ssd-t aztan vagy latta vagy nem.Feltettem egy 32bitest ott is szinten zenesz ugyanaz mint volt aztan feltettem a legujabb nforce drivert nem lett jobb mar a sajat ismerte fel azt irta "Semmifele ssd sincs a gepemben" .Letoroltem mindent szuzen huztam ujra a telepito felismerte az ssd-t semmi gond.....csak az elso ujrainditasnal telepites kozben ujra nem bootolt be.Na mondom....anyad.Es mentem a szervizbe.
Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es kezdodott minden elorol.Azzal a kivetelel hogy volt mikor mar ugy sem bootolt be hogy megadtam neki hogy ssd rol bootoljon.Ujrahuztam a win7 et nem latta a telepito h lenne benne ssd azt irta a "windowst nem lehet telepiteni mert nincs megfelelo eszkoz" aztan radugtam a kulso vinyot akkor latta a telepito azt is es az ssd is.Ujrahuztam megint kekhalal szokasos dolgok.Aztan mar a hard disk sentinel sem latta az ssd-t aztan vagy latta vagy nem.Feltettem egy 32bitest ott is szinten zenesz ugyanaz mint volt aztan feltettem a legujabb nforce drivert nem lett jobb mar a sajat ismerte fel azt irta "Semmifele ssd sincs a gepemben" .Letoroltem mindent szuzen huztam ujra a telepito felismerte az ssd-t semmi gond.....csak az elso ujrainditasnal telepites kozben ujra nem bootolt be.Na mondom....anyad.Es mentem a szervizbe.