- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hát kérem szépen én visszaálltam szóló SSD-re a RAID-ből. Kicsit kacifántos volt a dolog, de Norton Ghost-al , és Windows telepítő indítási javításával, meg egy kis fifikával sikerült elérnem, hogy nem kellett újratelepítenem a rendszert, sikerült a ghostolás!!
Meg kell hogy mondjam, hogy teljesen igazak a hírek, miszerint felesleges a RAID SSD esetében, mert ugyanolyan gyors egy meghajtó esetében is minden!
Most már legalább tapasztalat alapján én is hitelesen állíthatom ezt! ( Halkan megjegyzem, hogy eladó sorba került egy megkímélt 64 GB-os Samsung 830... ) Az IRST driver fent maradt, mert ugye nem lehet leszedni, de sok bajt nem csinál, úgy látszik a tesztek is csak optimális sebességet mutatnak!
Aktív témák
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest