Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Jah kellene... csak mondd ezt egy melegebb hdd-nek
Hita ultrastar ventillátor után a ház elejében most 19 fokos szobában 43 fokos... ha dolgoztatom akkor 50-52 fokos lesz hipp-hopp.Nyáron meg
De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek.
Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hita ultrastar ventillátor után a ház elejében most 19 fokos szobában 43 fokos... ha dolgoztatom akkor 50-52 fokos lesz hipp-hopp.Nyáron meg
De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek.