Hirdetés
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Indilinxes vezérlőknél is megy a win7 trim-je nem csak a manuális (wiper).
Az megint más tészta, hogyha intel chipset driverrel rakod fel, akkor állítólag az nem továbbítja a trim-et az ssd-hez (már készül a javítás, hacsak kész nincs).
Az auto trim (vagy garbage collection) nekem gyanús. Az OCZ is próbálkozott vele, de több volt vele a baj, mint amennyi hasznot hozott, úgyhogy egyenlőre még a béta fw-ket is leszedték és fejlesztik. nem tudom, hogy a samsung mennyire tudta ezt tökéletesen megoldani.Amúgy, ha le akarod cserélni a samu 32-t, akkor vagy indilinxes drive-ot vagy intelt vegyél szerintem. Az indilinxesnek meg van az az előnye, hogy nem olyan brutális árban mint az intel.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest