Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Én is a Samsung 470-en mellett voksolnék. Olvastam, kaptál már hasznos infókat topiktársaktól, azt fogadd meg. Annyi kiegészítés, hogy majd használd a Samsung SSD Magician Tools-t és abban a OS Optimzation opciót. Ennek segítségével pár kattintással beállítja az SSD esetén szükséges rendszerbeállításokat.
gabee jr #24342
Ha hardveres a hiba, akkor azt ki lehet zárni (vagy épp megerősíteni) egy újratelepítéssel.
Ha reinstal után megint minden oké, akkor viszont valamilyen szoftver okozta a problémát. Ilyen lehet egyes rendszerkarbantartók, rendszeroptimalizálók, olyan pl particionáló progik, amelyek saját drivert telepítenek az eszközök elérése/vezérlése okánnem kötelező Window Update-ek válogatás nélküli telepítése...Ren Hoek #24397
Az SB600 híd támogatja a SATA2-öt... Amúgy jelenleg milyen HDD van a masinában, ami SATA1-es?UI: Elnézést mindazoktól, akik még tegnap kerestek itt vagy privátban, és nem tudtam válaszolni nekik, de egy váratlan/sürgős meló miatt csak mai hajnalban értem haza...
Aktív témák
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - OFF topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest