- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Én is a Samsung 470-en mellett voksolnék. Olvastam, kaptál már hasznos infókat topiktársaktól, azt fogadd meg. Annyi kiegészítés, hogy majd használd a Samsung SSD Magician Tools-t és abban a OS Optimzation opciót. Ennek segítségével pár kattintással beállítja az SSD esetén szükséges rendszerbeállításokat.
gabee jr #24342
Ha hardveres a hiba, akkor azt ki lehet zárni (vagy épp megerősíteni) egy újratelepítéssel.
Ha reinstal után megint minden oké, akkor viszont valamilyen szoftver okozta a problémát. Ilyen lehet egyes rendszerkarbantartók, rendszeroptimalizálók, olyan pl particionáló progik, amelyek saját drivert telepítenek az eszközök elérése/vezérlése okánnem kötelező Window Update-ek válogatás nélküli telepítése...Ren Hoek #24397
Az SB600 híd támogatja a SATA2-öt... Amúgy jelenleg milyen HDD van a masinában, ami SATA1-es?UI: Elnézést mindazoktól, akik még tegnap kerestek itt vagy privátban, és nem tudtam válaszolni nekik, de egy váratlan/sürgős meló miatt csak mai hajnalban értem haza...
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest