Hirdetés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Én is a Samsung 470-en mellett voksolnék. Olvastam, kaptál már hasznos infókat topiktársaktól, azt fogadd meg. Annyi kiegészítés, hogy majd használd a Samsung SSD Magician Tools-t és abban a OS Optimzation opciót. Ennek segítségével pár kattintással beállítja az SSD esetén szükséges rendszerbeállításokat.
gabee jr #24342
Ha hardveres a hiba, akkor azt ki lehet zárni (vagy épp megerősíteni) egy újratelepítéssel.
Ha reinstal után megint minden oké, akkor viszont valamilyen szoftver okozta a problémát. Ilyen lehet egyes rendszerkarbantartók, rendszeroptimalizálók, olyan pl particionáló progik, amelyek saját drivert telepítenek az eszközök elérése/vezérlése okánnem kötelező Window Update-ek válogatás nélküli telepítése...Ren Hoek #24397
Az SB600 híd támogatja a SATA2-öt... Amúgy jelenleg milyen HDD van a masinában, ami SATA1-es?UI: Elnézést mindazoktól, akik még tegnap kerestek itt vagy privátban, és nem tudtam válaszolni nekik, de egy váratlan/sürgős meló miatt csak mai hajnalban értem haza...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Entware topik
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest