Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Őszinte leszek nem
Nagyon jól néz ki Bamba de 1-2 héten belül jönnek az ikon sbc-k+swapok. Mindenképp megvárnám miket hoz az ea. Kidobnának egy Prime Nedvedet mondjuk 6-700k körül akkor már szívesebben csinálnám meg őt mint Bambát vagy bárkit.
1 hónapig nem jár még le szóval szerintem bőven ráérsz a megcsinálásal.#5402Digestive
A kezdeti lelkesedés után nálam Rashford kezd egyre kevésbé tetszeni. Először is borzalmasan passzol. Aztán nálam a sebessége sem elég sokszor ami gondolom a magasságból is adódhat. Ezért vagyok kiváncsi Promesra mert ő minden statban előrelépés lenne hozzá képest. Csak éppen beépíteni nem tudom úgy, hogy ne sérüljön a fél csapat chemyje
Szép gól volt egyébként

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon jól néz ki Bamba de 1-2 héten belül jönnek az ikon sbc-k+swapok. Mindenképp megvárnám miket hoz az ea. Kidobnának egy Prime Nedvedet mondjuk 6-700k körül akkor már szívesebben csinálnám meg őt mint Bambát vagy bárkit.