Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz dudu5130 #17486 üzenetére

A védekezés elméletben nem bonyolult de a gyakorlat az már teljesen más. A legfontosabb az a váltás. Mindenképp jobb stickel kell váltani, hogy mindig a jó emberre válts rá amivel azt is tudod kompenzálni ha egy szerelés nem jött be. A passz sáv zárás alapvetően jó ötlet csak ugye ahhoz is ez kell, hogy jó időben válts oda :D Ez igazából a minél több meccsel jön majd.

Más:
    Gondolkodtam mitől lett olyan iszonyatosan trágyadomb ez a rész :D
    2 darab helyzettel össze is tudom foglalni az egészet :D
    Neymar+Coutinhoval viszem 1 védőre a labdát és gyönyörűen megoldom erre ahelyett, hogy az a vak Coutinho legurítaná az üres Neymarnak megfogja azt hátrab***za a félpályáig. Tehát a passzrendszer valami borzalmasan rossz. 10-ből 7 alkalommal tök más irányba passzolnak és nem értem miért. Ha egy játékosom lesen van 9 meg nincs akkor fixen ahhoz fog menni aki lesen áll bármerre van.
    A másik helyzet meg egy 94 chemes ellenfél ellen volt. 0 kreativitás csak a háromszög/Y spam és addig csinálja míg az egyik védőm magától elszalad a helyéről :D Tök random.
    Az AI annyira buta, hogy fáj elindítani a játékot néha. A 2 csatárom folyamatosan keresztbe futnak egyrészt a másikra húzva a védőt másrészt elvéve egy passzsávot mert folyamat a védő mögé kerülnek így :D A védelmem konkrétan 5-ből 3szor a posztjától 10-15 méterre áll. Nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák