Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• amdboy

senior tag

Sziasztok! Volna pár kèrdèsem, esetleg tudnátok èrdemben vaszolni? Lassan de biztosan haladok az agyèrgörcs felè...... Szóval melyek a következő beállítások amiket az ellenfelek nagyja használ, ès nálam sehogyan sem működik..

1: ha az ellenfèlnèl van a labda rb-vel probálnèk ráhivni egy másik vèdőmet, de ahelyett, hogy rámenne össze vissza kezdenek szaladgálni a vèdőim. ( Ellenkező esetben ha nálam van a labda ès elèrek az ellenfèl tizenhatosáig, azonnal 3 vèdő rajtam??!! Ezt hogyan?)

2: mikor nálam van a labda, látom, hogy az ellenfèl játèkosai ( ai) próbálják fedezni a passzsávokat ès igen nehèz szabad játèkost találni ( itt próbáltam már egyèni taktikát, csapat beállitást de ez sem jött össze)

3: mièrt vagy hogyan van az, hogy a lövèseimből túlás nèlkül 10/8-at blokkolnak? Mindig odaèr valaki! Nálam ez megintcsak forditva működik, blokkolás szinte 0!

4: Hogyan èrjem azt el, hogy a vèdőim ha èppen támadásban vagyok, ès labdát veszítek ne a fèlpályán vèdekezzenek? ( Mert igy igen könnyen beívelnek a vèdők mögè) probáltam már a stay back illetve overlap kombót, nem működik. Illetve probáltam a csapat mèlyègèt leghátrább vinni, de adott esetben ez sem jött be.

Köszi a válaszokat :R

Csapatom: [link]

Új hozzászólás Aktív témák