Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Én a mai napra hagytam a 82db pakkom kinyitását, mert csak ma volt időm. Sokat nem fűztem hozzá, de titkon bíztam benne, hogy esik legalább 1 nagy...volt rengeteg 50k pakk, 2db 100k pakk, 1db ultimate pakk, sok-sok mega, rare mega, illetve az elmúlt 3 hét sbc pakkjai, 75+-os pakkok...szóval mindenféle...
Nos a lényeg, hogy jött jópár wo, meg fodder, illetve a trade-untrade játékos cserékből laza 200-250k beesett. Már majdnem elfogytak a pakkok, amikor jött a meglepetés, a szezonban kivehető pl premium pakkból...2014 óta először sikerült ilyenkor ilyen lapot nyitnom...csak egy a bajom vele, hogy nem tudom beépíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest