Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ezeken a HD7970 vga-kon 2 tápáramkörrel több van, mint a referencia nyákon. A vrm vezérlő chip viszont ugyan az, a kivezetések is. Ezt készítettem el ocp moddal, de sajnos a plusz feszültséget nem vette fel.
A szigetelés az I/O porttól 2-3 cm-re volt, de itt is lederesedett, majd szépen visszaolvadt. A kártya még működött ezután is, majd egy következő 3dm11 2. gpu tesztnél, black sreen, aztán utána már vga not detected.
A másik kártyán már ezért nem készítettem el az ocp-t, még kutatok mivel lehet ezt kiküszöbölni.Ha van ötleted megoszthatod.kicsipapucs:-érdekes, hogy az az smd ami egyszerűen eltűnt a nyákról, az a szigetelés alatt volt. Sok reményt nem fűzök hozzá, már itt az aprón vettem egy másik ugyanolyan vga-t, csak hogy meglegyen az LN2 cf teszt. ( A másik kettőt nem akarom már kiszerelni a cosmos-ból.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest