Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak akkor írhatsz, ha nitrózol, én eddig csak léghűtéssel írtam ide (de ennek véga haha
).
Az extrém nem csak a hűtésre irányul. Legyen valamiben extrém a tuning.
Ha feszt fel, órajel fel rendszerről beszélünk, akkor legyen 0 fok alatt a hőmérséklet és/vagy legyen óriási az órajel.
Ha macerálós platform forog szóban, akkor ott látsszon a belefektetett energia, idő és fanatizmus.A sima, átlag által elért eredményektől minden esetben jobbnak (magasabb órajel, jobb bench program pontszámok) és az elérési módszerétől (hűtés, tweakelés mennyisége, futtatott tesztek, hw és sw modok) különbözőnek kell lennie az itt közölt eredményeknek/projekteknek.
Szerintem azért ez elég logikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest