Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak akkor írhatsz, ha nitrózol, én eddig csak léghűtéssel írtam ide (de ennek véga haha
).
Az extrém nem csak a hűtésre irányul. Legyen valamiben extrém a tuning.
Ha feszt fel, órajel fel rendszerről beszélünk, akkor legyen 0 fok alatt a hőmérséklet és/vagy legyen óriási az órajel.
Ha macerálós platform forog szóban, akkor ott látsszon a belefektetett energia, idő és fanatizmus.A sima, átlag által elért eredményektől minden esetben jobbnak (magasabb órajel, jobb bench program pontszámok) és az elérési módszerétől (hűtés, tweakelés mennyisége, futtatott tesztek, hw és sw modok) különbözőnek kell lennie az itt közölt eredményeknek/projekteknek.
Szerintem azért ez elég logikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).